Meget god proces overall. Starter med god solidt arbejde fra Jesper's side ift. at finde det rigtige savværk, som kan levere det trægulv, jeg ville have. Dernæst god fleksibilitet i forhold til af... Mehr ansehen
Virkelig, virkelig god service!! Gode priser, søde mearbejdere, og hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet. Forløbet: Ringer tirsdag og får svar på spørgsmål. Bestiller gulv onsdag, får sms... Mehr ansehen
Desværre ærgelig kundeservice ifm. Reklamation Besvarelse til traegulvcentret response: - Jeg tror din besvarelse taler for sig selv og giver en rigtig fin gengivelse af den tone man kan forve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super god oplevelse at bestille gulve fra Trægulvcentret. Jeg har bestilt to forskellige gulve, hvoraf den ene var bestillingsvare. Jeg fik super god hjælp og kundeservice, både ved bestilling og leve... Mehr ansehen
- Bodenleger
- +45 39400929
- Info@traegulvcentret.dk
- traegulvcentret.dk
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Flott gjennomført handel
Hurtig respons og levering.
O k oplevelse
Rigtig god rådgivning
Rigtig god rådgivning, varer og priser.
Bedste pris og super god service
Bedste pris og super god service. Levering til tiden...
Dem anbefaler jeg gerne til venner og bekendte.
Vh
Daniel
sublim service fra Jesper og teamet…
sublim service fra Jesper og teamet bag!
Vi bestilte amerikansk pitch pine og der var mange spørgsmål. Jesper var imødekommen hele vejen igennem og holdte os løbende opdateret. :-)
Attraktive priser samt god vejledning…
Attraktive priser samt god vejledning og hurtig og effektiv levering.
God behandling og venlig betjening
God behandling og venlig betjening ved spørgsmål.
Meget hjælpsom chauffør.
God service og hurtig levering af varer…
God service og hurtig levering af varer af fin kvalitet til meget fin pris.
God og hurtig hjælp til bestilling
God og hurtig hjælp til bestilling. Godt produkt og udvalg!
Fantastisk service og…
Fantastisk service og konkurrencedygtige priser. Kan varmt anbefales! Linda var fantastisk!
Fantastisk service og kompetent rådgivning.
Jeg havde lidt problemer med selve…
Jeg havde lidt problemer med selve produktet som delvis skyldtes en produktionsfejl. TRÆGULVENTRET leverede en rigtig god service og hjalp til med at få reklameret. Jeg oplevede st de var opsøgende i deres kundeservice hvilket var en fornøjelse.
Alt var nemt
Alt var nemt, og firmaet var meget flexible. Fint arbejde, og flot gulv.
Rigtig god oplevelse og et flot produkt
Rigtig god oplevelse og et flot produkt.
Der har været god service hele vejen igennem, og da produktet blev lidt forsinket, var der god kommunikation hele vejen igennem.
Vores var et specialprodukt, som skulle produceres, men fik god vejledning og hjælp undervejs til at træffe de rette valg.
Absolut top kompetent og ærlig…
Absolut top kompetent og ærlig rådgivning.
Pertentlige fagfolk der leverer kvalitetsarbejde når det er bedst.
Unikt udvalg og specialløsninger.
Jeg er meget imponeret.
Kompetent gulvleverandør
Jeg fik en særdeles uddybende vejledning i valg af gulv, en rigtig skarp pris, levering helt som aftalt af en fleksibel chauffør, og nu ligger der så et fantastisk flot nyt Kährs gulv i min stue.
Tak til trægulvcenteret for en rigtig god service, det var en fornøjelse at handle med jer!
meget fin service
meget fin service - fuld tilfredshed
Imødekommende og venlig
Har købt et restparti gulv gennem TræGulvCentret via Jesper og alt har været smidigt hurtig til at svare på mail og tlf. Meget inødekommende firma som kan anbefales andre som skal have nyt gulv til deres hus.
Super sted at være kunde
Har fået en meget fin betjening. En god vejledning og varen er leveret fuldstændig som aftalt. Føler at TGC har har vist interesse for mit gulv fra afgivelse af ordre til gulvet var i min indkørsel. Fragtmand ringede endda en time før, så jeg var klar til at modtage gulvet.
Nu glæder jeg mig til at lægge det !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.