TræGulvCentret Bewertungen 230

TrustScore 4 von 5

4.1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget god proces overall. Starter med god solidt arbejde fra Jesper's side ift. at finde det rigtige savværk, som kan levere det trægulv, jeg ville have. Dernæst god fleksibilitet i forhold til af... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig, virkelig god service!! Gode priser, søde mearbejdere, og hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet. Forløbet: Ringer tirsdag og får svar på spørgsmål. Bestiller gulv onsdag, får sms... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Desværre ærgelig kundeservice ifm. Reklamation Besvarelse til traegulvcentret response: - Jeg tror din besvarelse taler for sig selv og giver en rigtig fin gengivelse af den tone man kan forve... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse at bestille gulve fra Trægulvcentret. Jeg har bestilt to forskellige gulve, hvoraf den ene var bestillingsvare. Jeg fik super god hjælp og kundeservice, både ved bestilling og leve... Mehr ansehen

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

230 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Tillid !

God service - pålidelig og ærligt håndværk.
Kunde på 10. År +

11. September 2018

Meget overskuelig website

Meget overskuelig website, prisen var god og service var fremragende. Dertil kommer et godt samarbejde mellem Trægulvcentret og producten, Wiking Gulve, hvilket gjorde det meget let at gennemføre en god handel hurtigt og let. 30.08.2018 / Steffen

30. August 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En meget negativ oplevelse

En meget negativ oplevelse. Vi havde bestilt gulv til levering på vores adresse d. 26 juli . Da jeg på dagen for aftalt ankomst vil tjekke op på leveringen af gulvet, viser det sig at gulvet hverken er produceret eller undervejs. Det i sig selv er jo ekstremt rystende, vi har ingen info overhovedet fået omkring dette. Det er på denne dag vigtig at vi får lagt gulvet, da personale er indkaldt til opgaven, der er bestilt møbler til ankomst nogle dage efter og vores Boxit abonnement ville udløbe 1. August. Jeg taler med sælgeren af gulvet, han beklager, men det virker på mig, at han dybest set er ligeglad og han henviser til en konsulent der er på 2 ugers ferie. Ekstremt uprofessionelt forløb!
Min kæreste ringer efterfølgende sælgeren op og informere ham om ovenstående problemstilling. Sælgeren er flabet og skælder stort set min kæreste ud. Han brokker sig og fratager sig alt ansvar, han mener det er leverandørens skyld. Han er alt andet end serviceminded.
Den ene stjerne går til at vi hurtigt fik annulleret handlen og pengene tilbage.
Vil absolute ikke anbefale firmaet, så hellere betale lidt mere ved en konkurrent.

3. August 2018
TræGulvCentret-Logo

Antwort von TræGulvCentret

Hej Mads Knudsen.

Tak for dit indlæg.

Synes dit indlæg kræver en forklaring fra to sider.

Jeg synes du burde være mere ærlig i dit indlæg i stedet for bare at være uærlig, det havde været mere klædelig for din anmeldelse.

Vi er helt enig i, at trægulvet ikke kom som aftalt. Vi er også enig i, at ”fejlen” først blev opdaget på leveringsdagen. Ved din henvendelse kontrolleret vi straks status ved Tarkett, hvorefter vi måtte overbringe den dårlige nyhed lidt senere på dagen.

Det er ikke korrekt at det ikke var produceret. Da I foretog købet var det på lager, og TræGulvCentret havde en FAST aftale med Tarkett om at det skulle leveres den 26. juli 2018, dette har vi også til jer sendt bevis for.
Desværre ved en fejl solgt Tarkett – trægulvet til anden side.
Der er klart sket en fejl fra Tarkett side.

TræGulvCentret har handlet med Tarkett i 20 år uden problemer, og når der er indgået FAST aftale med Tarkett er varen altid blevet leveret. Når TræGulvCentret IKKE får nogen former for oplysninger om at varen ikke bliver leveret, har vi selvfølgelig heller ikke en chance for at informere dig som kunde.
I de tilfælde hvor der er ændringer fra en leverandør får kunder straks besked!

At du skriver at vi er ligeglade er direkte usandt, vi har gentagende gange skrevet på mail at vi er kede af det og har undskyld på Tarketts vegne. Da TræGulvCentret også er gulventreprenør, kender vi om nogen vigtigheden af at materialerne ankommer som aftalt, hvilket vi også oplyst jer om.

At vi er flabet er nok lige også at gå over stregen.
Der hvor kæden hopper af for os, er at din kæreste med en knap så venlig henvendelse, diktere at vil have et godt underlag gratis med i prisen. Vi oplyste at TræGulvCentret ikke umiddelbart vil tilbyde dette før der har været en dialog med Tarkett, da fejlen 100% ligger ved dem.
Derudover virket det pludselig knap så vigtigt at trægulvet var forsinket eftersom det nu mest handlet om I kunne få et gratis underlag af god kvalitet.
Der hoppet kæde desværre af for os.

Din kæreste fik oplyst, at for at vi kunne komme med evt. godtgørelse skal Tarkett ind over, da fejlen lå hos dem, hvorfor du fik oplyst at I skulle vente til onsdag den 1. august 2018, altså 4 dage, hvor der således kunne ske en beslutning om en godtgørelse.
Vi har aldrig afvist en godtgørelse.

Vi har i hele forløbet sagt at handlen kan annulleres og vi sender straks betaling retur, såfremt dette var jeres ønske. I ønskede ikke at vente 4 dage, derfor blev det jo heller ikke aktuelt.

Reelt var der god tid til forhandling om en godtgørelse da næste produktion lå medio august 2018.

I vælger fredag formiddag den 27. juli 2018 at få jeres betaling retur, dette sker fredag eftermiddag kl. 15.00.

Sluttelig, Mads.
Uanset hvor i Danmark dette trægulv havde været online handlet, ville I have fået nøjagtig samme oplevelse, da fejlen 100% ligger ved Tarkett, dette handler ikke om hvilken virksomhed det er køb ved.

Vi behandler altid kunderne pænt og mange gange giver vi ekstra gaver eller andre gode oplevelser. Det kræver dog også at kunden i den anden ende behandler os pænt.

Igen vi er kede af jeres oplevelse, desværre kan der ske menneske fejl.

Jesper - TræGulvCentret

Fremragende produkt og kundeservice

Skulle bruge 20 m2 fletparket i eg som skulle tilpasses gammelt gulv. Virkelig lækkert produkt. Fremragende kundeservice vedr. størrelse, mønster, antal planker osv. Vi kan kun anbefale trægulvcentret både hvad angår produkt og service

22. Juli 2018

Personlig og professionel opfølgning

Der var lidt udfordringer med at TræGulvCentret's leverandør havde ændret på aftalt bestilling. Men med en personlig og professionel opfølgning fra TræGulvCentret's side lykkedes det os at finde en god løsning til min fulde tilfredshed.

24. Juni 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er super tilfreds med Trægulvcentret…

Er super tilfreds med Trægulvcentret so fare. Alt har været i orden lige fra bestilling til og med levering. Hurtig levering og opfølgning hele vejen. Skal jeg have mere træulv bliver der helt sikkert her jeg køber.

12. April 2018

Kan klart anbefales!

Jeg skrev lørdag om at blive kontaktet og blev ringet op søndag af en meget kompetent herre, som meget venligt og tålmodigt besvarede alle mine (mange) spørgsmål. Jeg endte med en både bedre og billigere løsning end den jeg selv havde haft i tankerne. Stor tak for hjælpen. Kommer meget gerne igen.

26. März 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr