ADVARSEL
ADVARSEL – ekstremt utilfredsstillende og uprofessionel oplevelse
Jeg kan på det kraftigste fraråde enhver at have noget som helst med tradewith.us at gøre. Min oplevelse har været præget af tom snak, løfter uden handling og en adfærd, der i mine øjne er både uansvarlig og stærkt kritisabel.
De snakker og snakker, presser og manipulerer folk til at investere meget store beløb, men når pengene først er overført, virker det tydeligt som om, de primært bliver brugt til, at de selv kan leve godt. Der er ingen gennemsigtighed, ingen troværdige forklaringer og absolut ingen dokumentation for, at ens penge skulle være i sikkerhed.
Aftaler bliver konstant forlænget, ændret og udsat – altid med nye undskyldninger og forklaringer, som ikke holder. Det føles som en bevidst strategi for at trække tiden ud. Når man så forsøger at lave en reel aftale, stille kritiske spørgsmål eller kræve svar, bliver man blokeret. Professionelt? Overhovedet ikke.
Der bliver lovet beviser, men de kommer aldrig. I stedet mødes man af bortforklaringer og direkte løgne. Hele forløbet giver et stærkt indtryk af bedrageri, og jeg føler mig groft vildledt.
Hvis du overvejer at investere gennem tradewith.us: lad være. Jeg ville ønske, jeg havde læst en anmeldelse som denne, før jeg selv blev involveret.
Maria