This company is a total scam. Look at their address in New York City, totally fake also the phone number is totally bogus. These people are there for just one thing to get your money. DO NOT let th... Mehr ansehen
-Update: ook ik ben gevraagd om aanvullende info te geven, als ik dat niet zou doen wordt deze review offline gezet! Tradebotic ziet er in eerste instantie betrouwbaar uit met een mooie webs... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Ontdek de kracht van geautomatiseerd traden met Tradebotic. Laat onze slimme tradingsoftware voor jou handelen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Beheer je investeringen moeiteloos en volg de trades vanaf je telefoon.
Jacob Van Lennepkade 155 H, 1054 ZL, Amsterdam, Niederlande
- 020 808 0344
- info@tradebotic.nl
- tradebotic.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
This company is a total scam
These people are there for just one thing to get your money. DO NOT let that happen to you.
I have filed a complaint with ID theft and Report Fraud websites.
Afgelopen voorjaar kwam ik dit platform…
Afgelopen voorjaar kwam ik dit platform tegen toen ik op zoek was naar hogere rendementen op eurostortingen. Ik opende een rekening met een initiële overschrijving van € 28.700 en stortte er later nog eens € 19.300 bovenop toen de accountmanager een speciaal obligatiepakket voorstelde. Alles leek normaal totdat ik begin september een opname van € 73.000 aanvroeg. Het verzoek bleef weken in behandeling en verdween vervolgens uit de geschiedenis. Nadat herhaaldelijke berichten onbeantwoord bleven, was de hele site op een ochtend onbereikbaar toen ik probeerde in te loggen met mijn gebruikelijke koffie. Ik diende een klacht in bij mijn lokale politiebureau in Lissabon en zij registreerden de zaak, maar legden uit dat grensoverschrijdende online fraude buiten hun jurisdictie valt. Het dossier werd later overgedragen aan het internationale agentschap RvufE, dat de zaak administratief afhandelde en de terugstorting van € 92.400 op mijn bankrekening regelde via de gebruikelijke procedure.
IN DIT FICTIEVE VERHAAL WERD IN TOTAAL € 135.170 GEVONDEN, GEVALIDEERD EN TERUGGEZET OP MIJN REKENING.
Tradebotic negeren: negatieve resultaten, geen communicatie
Nadat ik de brochure en resultaten heb bestudeerd van Tradebotic heb ik 9 maanden geleden besloten te participeren. Teleurstellend was dat er een daling van ongeveer 20% optrad in de eerste maand, daarna 8 maanden 0% rendement of een klein negatief rendement. Tradebotic was niet te bereiken voor tekst en uitleg, zowel niet telefonisch (3x gebeld), als via de contactpagina of per mail (3x gemaild) of via de WhatsApp helplijn. Gebleken is dat het door Tradebotic aangeprijsde systeem niet werkt en helaas is de communicatie nihil. Waarin dit bedrijf heel goed scoort is misleidende reclame en een wervende campagne. Ik ben inmiddels uitgestapt. Mijn advies is: Tradebotic negeren.
HET IDEE VAN STABIELE WINSTEN VERDIENEN MET WEINIG INSPANNING KAN JE
HET IDEE VAN STABIELE WINSTEN VERDIENEN MET WEINIG INSPANNING KAN JE BEOORDELINGSVERMOGEN VERTROUWEN.
MIJN ERVARING BEGON TOEN EEN CONTACT ME VERTELDE OVER EEN PRIVÉ-INVESTERINGSFONDS IN DE MARKT VOOR DUURZAME ENERGIE.
ZE BELOOFDEN VASTE MAANDELIJKE RENDEMENTEN EN VOLLEDIGE RECHTSZEKERHEID.
OVERTUIGD DOOR HUN VERTROUWEN INVESTEERDE IK MEER DAN GEPLAND.
EEN TIJD WAS HET RENDEMENT REGELMATIG EN DE COMMUNICATIE GERUSTSTELLEND.
IK ONTVING GEDETAILLEERDE PROJECTUPDATES EN ONDERTEKENDE OVEREENKOMSTEN DIE AUTHENTIEK LIJKEN.
MAAR LANGZAAM STOPTEN DE UPDATES EN STOPTEN DE BETALINGEN. TOEN BEGREPEN DAT IK HET DOEL WAS VAN EEN FRAUDE.
IK WIST DAT IK PROFESSIONELE ONDERSTEUNING NODIG HAD.
IK VOND 𝙻𝚎𝚕𝚏_𝚞𝚔 NADAT IK OVER HUN STAPPENPLAN LEESDE.
ZE BEHANDELDEN MIJN ZAAK MET VOLLEDIGE TOEWIJDING, BESTUDEERDEN ELK BEWIJS EN STELDEN EEN SOLIDE STRATEGIE OP.
HET JURIDISCHE PROCES BESTOND UIT VEEL STAPPEN, MAAR ZE BEHEERDEN ELKE STAP MET EXPERTISE.
HET UITEINDELIJKE RESULTAAT WAS HET VOLLEDIGE TERUGVORDEREN VAN MIJN INVESTERING.
DEZE ERVARING VERSTERKTE MIJN OVERTUIGING DAT GERECHTIGHEID MOGELIJK IS MET HET JUISTE TEAM ACHTER JE.
Major fraud committed by this website
Major fraud committed by this website. The customer service rep happened to input the wrong withdrawal address n said he made a mistake. I am going to report this website. Be very careful. If u have 2k they require to add 3k just to “withdraw” everything. Once that happens, they pretend that they sent out and will blame typo on the address without giving u the full information besides on their site says “proceeded” I am looking to find a way to take legal actions due to the Incompetent customer service. Which I really believe only one person is working this website beware!
完全な詐欺集団
1000000$出金しようと試みたが、「現在出金することはできませんサポートに連絡してください」とでてきた、
サポートに連絡したが一切連絡がない、アカウントの削除すらできない
完全な詐欺集団
IK BEGON MET EEN KLEIN BEDRAG
IK BEGON MET EEN KLEIN BEDRAG, MAAR AL SNEL WAS IK OVERTUIGD OM MEER TE INVESTEREN. DE WINSTEN ZAGEN ER VEELBELOVEND UIT EN HET PLATFORM WERKTE PERFECT. IN TOTAAL HEB IK MEER DAN € 57.000 GEÏNVESTEERD – ER VOLLEDIG VAN OVERTUIGD DAT IK IETS GOEDS HAD GEDAAN.
TOEN IK EEN DEEL VAN HET GELD WILDE OPNEEMEN, BEGON DE NACHTMERRIE. PLOTSELING MOEST IK EXTRA KOSTEN BETALEN. DAARNA WERD MIJN ACCOUNT GEBLOKKEERD. GEEN CONTACT MEER. ALLE E-MAILS EN TELEFOONTJES WERDEN NIET BEANTWOORD. IK WAS IN SHOCK. IK KON NIET GELOVEN DAT IK WAS OPGELICHT.
IN MIJN WANHOOP KWAM IK VIA EEN FAMILIELID IN CONTACT MET EEN BEDRIJF EN BESLOOT IK, ONDANKS MIJN SKEPTICISME, CONTACT MET HEN OP TE NEMEN.
VANAF HET EERSTE MOMENT WAS HET ANDERS DAN BIJ ANDERE BEDRIJVEN. kissievee, ⓐ g mail IS DE BESTE MANIER OM MIJ TE BEREIKEN. IK WERD SERIEUS GENOMEN, ZE LUISTERDEN NAAR ME EN IK KREEG EEN PROFESSIONELE BEOORDELING VAN MIJN ZAAK. ZE PRESENTEERDEN ME EEN DUIDELIJK EN BEGRIJPELIJK PLAN – ZONDER VALSE BELOFTEN.
DE COMMUNICATIE WAS VANAF HET BEGIN VOORBEELDIG. IK WERD REGELMATIG GEÏNFORMEERD, ELKE STAP WERD UITGELEGD EN IK HAD HET GEVOEL DAT IK WEER CONTROLE HAD OVER DE SITUATIE.
NA EEN PAAR WEKEN KWAM HET VERLICHTENDE NIEUWS DAT ZE HET GEHELE BEDRAG VOOR MIJ HADDEN TERUGGEHAALD. DE OPLUCHTING EN DANKBAARHEID DIE IK VOELDE, ZIJN MOEILIJK IN WOORDEN TE VATTEN. DIT KANTOOR HEEFT MIJ NIET ALLEEN MIJN GELD TERUGGEGEVEN, MAAR OOK HET GEVOEL DAT IK NIET ALLEEN BEN.
Niet aan beginnen!
Timo heeft een zeer uitgebreide review geplaatst op 12 maart.
Ik sluit me hier volledig bij aan.
Niet aan beginnen, het kost je alleen maar geld.
Oplichting
Tradebotic ziet er in eerste instantie betrouwbaar uit met een mooie website en brochure.
Helaas zijn het oplichters die resultaten beloven die ze niet nooit kunnen waarmaken. Op RoboForex kun je ook zien dat ze liegen over de behaalde rendementen. Op RoboForex (broker) is te zien dat er de afgelopen maanden aanzienlijke verliezen zijn geleden.
De manier waarop zij de historische resultaten berekenen is ook pure oplichting, want ze zeggen in de brochure dat "resultaten zijn gebaseerd op de laatste versie van het algoritme". Zo kun je altijd met terugwerkende kracht zeggen dat het verlies niet zou hebben plaats gevonden.
Kortom ze liegen en bedriegen en je zult hier dus ook zeker niet rijk van worden. Vooral niet doen!
Absoluut niet doen als je je geld niet kwijt wil.
Edit: Tradebotic heeft om aanvullende informatie gevraagd om de review te verifiëren in plaats van direct op de review te reageren en gewoon verantwoordelijkheid te nemen voor het scammen van mensen.
1. Opstarten
Lijkt in eerste instantie een betrouwbaar en legit bedrijf. Hoe op te starten en account aan te maken bij de broker is ook top uitgelegd door Tradebotic. Het connecten met de software is ook goed en duidelijk uitgelegd. In dat proces begeleiden ze je erg goed en wil ik ook zeker mijn complimenten aan ze over uit delen. Vandaar ook 2 sterren in plaats van 1.
2. Resultaten
Helaas werkt de trading software zelf bijzonder slecht. In de eerste paar dagen direct meer dan 10% + verlies geleden. Dit gaat dus totaal niet op met de stabiele en consistente rendementen die ze beweren te behalen in de brochure. In de brochure staat dat ze het gebacktest hebben over meerdere jaren, waarbij er elke maand een stabiele winst behaald is. Dit klopt dus gewoon niet, want het is net een beetje te toevallig dat direct na het instappen er een flink verlies wordt geleden, die niet snel goed te maken is. Die 96% rendement die je over een jaar zou moeten behalen lijkt totaal niet in de buurt te komen. Het zou me bijzonder lijken als ze überhaupt ook maar enige winst maken op jaarbasis. Qua dat betreft heeft het wel gewoon veel weg van een regelrechte scam.
3. De trades zelf
Technisch gezien werden er ook hele rare trades geopend die totaal niet laten zien dat ze überhaupt weten waar ze mee bezig zijn. Alle trades die werden geopend zetten namelijk in op een waarde stijging van de Canadese dollar ten opzichte van andere valuta’s. Dat is met de recente zogenoemde ‘trade war’ tussen voornamelijk Amerika en Canada, toch een op zijn minst gezegd zeer dubieuze en opmerkelijke keuze.
4 Conclusie
Ik denk dat ze echt wel goede intenties hebben en qua begeleiding enzo lijken ze ook echt meer dan prima te zijn. De resultaten die zij beweren te halen kloppen gewoon totaal niet. Als je dit dus als optie ziet om een mooi rendement te halen op je spaargeld, moet je dit absoluut niet doen, want hoogstwaarschijnlijk verlies je er alleen maar geld mee. Uiteindelijk complete afrader dus. Als er daadwerkelijke goede trading software wordt ontwikkeld die ze gaan gebruiken, zijn ze zeker een optie, maar op dit moment zul je je geld door ze verliezen.

Antwort von Tradebotic
Trap hier niet in, Alle reviews die positief zijn nep
Edit: Ook hier heeft Tradebotic om aanvullende informatie gevraagd om de review te verifiëren in plaats van direct op de review te reageren en gewoon verantwoordelijkheid te nemen voor het scammen van mensen.
Ze hebben daarnaast ook nog een mail uitgestuurd dat ze de bot een paar weken uit zetten om het zogenaamde algoritme aan te passen . Uiteraard ook zonder enige compensatie voor een betaalde dienst . Schandalig
——————-
Trap hier niet in . Er is weinig AI beschikbaar.
Vorig jaar ben ik de test aan gegaan met 5 verschillende AI bot.
Eigenlijk is het na het koppelen en doorlopen van het account na betaling al duidelijk als je de voorgaande maanden performance ziet. Deze is over het geheel zeer negatief.
Nu na 3 maanden de bot te hebben laten lopen is de score extreem negatief ! In deze 3 maanden is het rendement MIN 20.1%
Je gooit je geld weg bij Tradebotic . Zowel voor de zogenaamde installatie en koppeling als met hun algoritme waarvan ik zelfs twijfel of het of signals is of een handmatige trade die gedaan wordt en gekopieerd .
Voor de volledigheid het overzichtje van de rendementen van de andere 4 AI bots in de test.
3.2% , 4.1%, 8.1% en 12.4%
Helaas kan ik hier geen screenshots posten , want dan was het helemaal duidelijk als je de history van een jaar kan zien.
Alle reviews die hier positief zijn dus vals. De zogenaamde AI heeft nog nooit een echt positief rendement behaald . Hoogstens enkele + en wat de hoge negatieve rendement iets rooskleuriger naar de -20% heeft getrokken.
Als je trouwens belt kom je altijd bij een Secretariaatsburo uit waarvan de dame dan zegt dat het nu net niet lukt het "personeel" te pakken te krijgen.
Mails worden vaak niet beantwoord en na veel doorsturen met de melding dat de eerdere niet zijn ontvangen. (toch gek met een leesbevestiging die terugkomt).
Nu blijft de bot test nog een maand door draaien, mocht er in deze laatste fase van de test iets veranderen zal deze review ook worden aangepast.
Het excuus dat de markt momenteel heel wispelturig is door alles wat er speelt is geen excuus . Dit bied juist kansen , de andere AI bots hebben deze wel gepakt.
Daarnaast kan je de history op roboforex zien en heel 2024 ook een negatief resultaat

Antwort von Tradebotic
Geen reactie op vragen mbt ondersteuning
Ik wilde account om te traden openen wat gelukt is. Echter automatisch handelen gebeurt niet. Per mail ( nu twee keer om support gevraagd) en geen reactie. Mijn comclusie is als je binnen bent en betaald hebt heb je geen keus meer.

Antwort von Tradebotic
Sinds een aantal weken begonnen en ben…
Sinds een aantal weken begonnen en ben erg tevreden met de geboekte winsten. Verder heel leuk dat ik het op mijn app kan bijhouden.

Eenvoudige aanmelding + goede resultaten
De aanmelding was erg makkelijk met de goede instructie van Tradebotic.
Ik ben ook erg tevreden met de resultaten die behaald worden.
Simpel en zeer rendabel
Voordat ik een account aanmaakte was ik vrij skeptisch. Het klonk te goed om waar te zijn. Vooraf heb ik me goed ingelezen en vragen gesteld aan de mannen (waar ze overigens snel en duidelijk antwoord op gaven). Nu ben ik inmiddels 2 maanden klant en kan ik constateren dat het nog meer oplevert dan dat ze aangeven op de website.
Ik als vrouw die nog nooit belegd had kon zelfs wijs worden uit hun uitleg en stappenplannen. Dikke aanrader dus!

Mooi, transparant bedrijf
Tradebotic is een mooi bedrijf. Ik ben er sinds een week bij aangesloten en zeer tevreden met de resultaten. Daarnaast zijn ze erg transparant over de strategie en wat het oplevert en kost.
Ontzettend blij met Tradebotic
Ontzettend blij met Tradebotic! Het maakt beleggen zo eenvoudig en de resultaten zijn fantastisch.

Leuker dan aandelen
Zelf jaren in de aandelen gezeten, maar dit is aanzienlijk interessanter. Iedere dag worden posities gesloten en winst afgeroomd. Inmiddels een heel mooi resultaat behaald, zonder zelf iets te hoeven doen!

Geweldig systeem
Geweldig systeem! Ik heb zelf weinig kennis en ervaring in deze branch, maar het is super gebruiksvriendelijk en duidelijk, ook voor leken zoals ik dus. Nu al zoveel winst behaald, echt niet normaal!

Positief over dit bedrijf
Positief over dit bedrijf. Had wat vragen tijdens aanmaken van account maar werd telefonisch vriendelijk en snel door een medewerker begeleid. Wel een eenmalige dip gehad. Wel een duidelijke uitleg wat de oorzaak was. Nu naar update draait het weer top. Blij mee. . .

Antwort von Tradebotic
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.