u mnie zaczelo sie od reklamy
u mnie zaczelo sie od reklamy, w necie ktora obiecywala pewne zyski i latwy start bez wiedzy kliknalem bo wygladalo to calkiem normalnie po dniu byl telefon rozmowa spokojna bez cisnienia doradca gadal ogolnie mial wschodni akcent ale wtedy w ogole nie zwrocilem na to uwagi na poczatku wplacilem mala kwote zeby sprawdzic jak to dziala panel chodzil ok saldo sie zmienialo i przez jakis czas bylo cicho problem pojawil sie dopiero gdy chcialem wyplacic srodki najpierw wyskoczyl temat podatku potem doszla weryfikacja AML i zaczely sie opoznienia oraz sprzeczne odpowiedzi zglosilem sprawe ale po kilku tygodniach przyszlo umorzenie bo brak dowodow i brak wspolpracy instytucji zagranicznych myslalem ze to juz koniec i zostalem z tym sam dopiero pozniej trafilismy na kancelarie ktora zna takie sprawy od lat widac bylo ogromne doswiadczenie najlepszych prawnikow i to ze pomagali juz wielu osobom u mnie tez finalnie sprawa ruszyla i srodki wrocily pisze to bo Acoralimited z reklamy wyglada wiarygodnie a prawdziwy problem wychodzi dopiero przy wyplacie. Kontakt który mnie uratował7/8/3robię odstep2/9/9bo usuwają7/6/2 opinie