Det er helt utrolig at Puromega markedsfører en “effektgaranti” når dere selv gir feil instruksjoner som gjør garantien umulig å bruke. Jeg fulgte rådene deres ordrett, og likevel skyver dere ansvare... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Brukker noen andre testosterone booster som virke med energie,styrke og libido,men ikke viser noen resultaten pa blod proven,disse resultaten ville jeg folgen taet med T+.-Akkurat na merke noen still... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Så langt så bra, jeg er spent på om mitt testosteronnivå øker. Siden jeg trener hver dag vil jeg merke det raskt, dvs. om en måned eller så. To spørsmål; jeg har ikke fått faktura for denne leveransen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Produktet er vell og bra (tror jeg), men leveringen fra tplus holder ikke mål. 2.mnd på rad at jeg går fri for "kuren" eller hva nå man enn skal kaller det. Kontaktet kundeservice, men får ikke svar.... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Antwort von Tplus
Testen som følger med mangler tolldeklarering, så den kommer bare i retur fra Posten Norge. Skjema bør følge pakken.

Antwort von Tplus
Leverer ikke alt som skal være med, sender med faktura selv om jeg har benyttet kreditkort. Svarer ikke på hverken mail eller tlf, har sagt opp abonnementet via mail da jeg opplever dette firma for useriøst !!!

Antwort von Tplus
Tok 1,5 måned fra jeg bestilte varen til en kom. Når jeg tok kontakt med kundeservice sa de jeg hadde bestilt en helt annen dato, men når kvittering ble sendt da var det ikke noe beklagelse.

Antwort von Tplus
Har opperert urinblære for kreft,så da blir det ikke full virkning.

Antwort von Tplus
Kontaktet kundeservice, men får ikke svar. Sist mnd gikk jeg ca 1 uke uten grunnet (beklager språkbruken) piss dårlig levering.

Antwort von Tplus
Fortsätter skicka fast man sagt upp abonnemanget.
Har ringt skickat två mail där jag vill ha en bekräftelse på att mitt abonnemang är avslutat me fortfarande inget svar, däremot en ny leverans där fakturan skulle betalas inom 4 dagar....
Kundnummer 132619

Leveringstiden.
Den meget lange lange leveringstid (13 dage fra afsendelse til modtagelse) skaber for mig usikkerhed om hvor og under hvilke forhold produktet produceres.

Antwort von Tplus
T plus er en scam. Dette er ikke andet in b vitaminer zink og magnesium og krydderet
bukkehornkløver (fenugreek) fenugrekk gør inter for testosteron nivået.
Men kan
Fenugreek (Trigonella foenum-graecum) er en allsidig urt kjent for sine potensielle helsefordeler, inkludert regulering av blodsukkeret, kolesterolkontroll og lindring av menstruasjonssmerter.
B vitamin zink magnesium er for lave doser til og hjælpe på testeron.
zma der kan fåes i enhver helsekost butik for 1/4 af prisen har rette doser men vil aldrig gi 53% .
Og t pluss vil heler ikke en scam på overpriset vitaminpille

Antwort von Tplus
bra at leveransen kom men spennende om neste kommer før jeg går tom , håper dere kan sende neste litt før

Antwort von Tplus
Eg likte godt å få prøve produktet først.
Så er det spørsmål om evt. videre levering, og hvor store forsendelser igangen sender dere

Antwort von Tplus
Dårlig kundeservice og oppfølging. Leveransen tok 14 dager og ikke svar fra kundeservice underveis.

Antwort von Tplus
God oppfølging av forsvunnet levering og tilbakekall av inkassokrav. Nytt abonnement med ny levering på plass.

Antwort von Tplus
Hurtig levering og nu skal jeg først se om det virker

Antwort von Tplus
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.