Det er helt utrolig at Puromega markedsfører en “effektgaranti” når dere selv gir feil instruksjoner som gjør garantien umulig å bruke. Jeg fulgte rådene deres ordrett, og likevel skyver dere ansvare... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Brukker noen andre testosterone booster som virke med energie,styrke og libido,men ikke viser noen resultaten pa blod proven,disse resultaten ville jeg folgen taet med T+.-Akkurat na merke noen still... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Så langt så bra, jeg er spent på om mitt testosteronnivå øker. Siden jeg trener hver dag vil jeg merke det raskt, dvs. om en måned eller så. To spørsmål; jeg har ikke fått faktura for denne leveransen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Produktet er vell og bra (tror jeg), men leveringen fra tplus holder ikke mål. 2.mnd på rad at jeg går fri for "kuren" eller hva nå man enn skal kaller det. Kontaktet kundeservice, men får ikke svar.... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 98 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Forsendelsen ble ikke levert
Men dette skyldes Posten/ Postnord sin uvilje til å levere.
Tpluss bør kanskje vurdere å finne en seriøs distributør?

Antwort von Tplus
Har ikke mottatt noen varer fra dere. så kundeppplevelsen er heller slett. Kan ikke se at jeg ønsker å ha et kundeforhold til en slik leverandør.
mvh Stig Øvereng

Antwort von Tplus
Jeg bestilte T+ 2/1 -25. I dag skriver vi 9/2-26 og ingenting har ankommet min postkasse. Har prøvd gjennom deres call senter 3 ganger uten at de har klart å rette opp i fadesen. De skylder på gudene vet hva og forsikrer meg at sendingen er på vei. Man mottar pakker pakker fra Kina i dagens veden på 12 dager men dere klarer ikke å få levert på over 37 dager i Norge. Det hadde vert greit nå at noen ansvarlige kan kontakte meg på tlf. 92093930 og fortelle meg hva som foregår eller tilbakebetale meg pengene jeg har betalt for en vare som ikke blir levert. I dagens verden er denne måte å behandle kundene på helt hinsides hva man kan forvente av kundeservice!
Mvh. Stein Chr. Holm Tollbugata 23 , 3044 Drammen. PS! Jeg er ikke ute etter dårlige unnskyldninger og fjas men handling

Antwort von Tplus
Takk for god service og et fremragende produkt.

Antwort von Tplus
Bare rot, fikk ordrebekreftelse og penger ble trukket, men selv om jeg fikk ordrebekreftelse på mail, fant de ikke bestillingen min. Fant den etterhvert, og påstår at varene ble sendt, men nå 2mnd etter bestillingen, har jeg ikke fått noen varer.

Antwort von Tplus
Ikke merket noen revolusjon i kroppen enda, så jeg håper at ikke dette er bare et pengesluk...
Gir det en sjanse en stund.

Antwort von Tplus
Virker oppkvikkende, er ikke så sliten som jeg var før jeg begynnte på T plus.

Antwort von Tplus
Har nettopp mottatt produktet, med 15 dagers leveringstid ser jeg at et abonnement blir utfordrende. Regner ikke med at Tpluss har tatt høyde for dette i forsendelsene sine for at kunden ikke skal gå tomme på lager.

Antwort von Tplus
Umulig å få sendt helseerklæringen. Et svensk(?) ID-system dukket opp, som jeg ikke fikk til.
Spyttprøven skulle ikke leveres til post i butikk eller postkontor. Samtidig skulle
den ha en temp på 2-25 grader. Her er
det kuldegrader utendørs.

Antwort von Tplus
Ble ikke levert i postkassen - typisk PostNord - leverte på nærmeste postkontor i stedet.

Antwort von Tplus
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.