Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en blender, den virkede ikke. Jeg fik tilsendt en ny som heller ikke virkede. Så startede bøvlet med at få sendt dem retur og få mine penge igen. Alt for mange mails frem og tilbage samt dårlige... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Blenderen virkede ikke, den er åbenbart meget fintfølende, så den starter kun, hvis låget er spændt til på en bestemt måde, men firmaet sendte dog en ny uden diskussion,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Min vurdering er overordnet at den er ringe. Den lever slet ikke op til dens navn. Den larmer dog ikke så meget, men er skuffet over dens ydeevne, når man skal lave smoothies. Batteriet løber hurtigt... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lidt uforstående med alle de negative kommentarer Det er en ganske god blender som indtil videre har kunne klare alt jeg har proppet i den. Også ganske smart at den kan bruges som drikke dunk og... Mehr ansehen

1. Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte

Vom Unternehmen geschrieben

TPF GEAR was founded with one mission in mind: Create the perfect gym gear to help people on their lifting journey. Gear that combines functionality and aesthetics into one. Gym gear that enables you to take your lifting to the next level and to Unlock Your Full Potential!

2.4

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en "perfect blender" på…

Bestilte en "perfect blender" på hjemmesiden i lørdags, og den er endnu ikke kommet selvom hjemmesiden skriver dag til levering.. Skrev til dem igår og fortsat intet svar. Sætter jeg ordrenummer og mailadresse ind på hjemmesiden til track&trace kommer der intet. Pengene er selvfølgelig trukket på kontoen - føler mig taget ved næsen

25. Januar 2025

Hej Henrik

Som det står skrevet under leverings-fanen på produktsiden gælder det kun i hverdage hvis man bestiller før kl 14. Der skyldes at de fleste fragtfirmaer holder fri søndag og nogle af dem også lørdag.

Jeg håber du forstår

Rasmus

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvis den holder

Hvis den holder , så er jeg glad, ( jeg har været uheldig med 2 andre, jeg elsker at der er disko i den”””jeg fik den igår og havde lyst til at se den snurre i timevis.😮‍💨😮‍💨😮‍💨

30. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligste blender jeg indtil nu har…

Dårligste blender jeg indtil nu har prøvet.
Den blender ikke, står bare og blinker rødt og grønt. Kan heller ikke få den til at lade op.
Jeg har skrevet til firmaet og haft en dialog omkring fejlene. De anbefalinger de er kommet med virker ikke. Vi kan stadig ikke få den til at blende, lige gyldigt hvor meget væske vi kommer i. Den kan stå og oplade en hel nat mens den blinker rødt og grønt uden at den faktisk lader.
Jeg har så skrevet og sagt at jeg vil gøre brug af min returret og have pengene tilbage. Det er over en uge siden og jeg har rykket to gange uden at få svar. Det virker utrolig fusket og jeg vil ikke anbefale nogen at købe denne blender. Det er dårlig kvalitet og lange svartider i supporten. Penge ud af vinduet.

31. Januar 2025

Hej Cecilie👋🏼

Vi har haft super travlt med kundeservicen her på det sidste, hvilket desværre har resulteret i længere svartider end normalt, det beklager jeg rigtig meget! :/

Jeg lover at få fulgt op på din henvendelse ASAP

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg skriver til Rasmus for at få et…

Jeg skriver til Rasmus for at få et retur label, det tager en masse mails frem og tilbage, fordi at først vil høre hvorfor jeg ik vil ha blenderen, så vil han se et billede, så ska jeg sende 50 kr for det label.

Efter at alt det er over, så havde han lovet at han ville sende den.

Det er noget over en UGE siden, har skrevet til ham over 4 gange hen over de her dage.
Og stadig intet svar

Der står på hjemmesiden 24 og 48 timer MAKS, før man får svar.

Det synes jeg er utrolig dårlig service.

30. Januar 2025

Hej Adam

Jeg lover at få fulgt op på din henvendelse ASAP

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

alle firmaets produkter er de samme…

alle firmaets produkter er de samme produkter som man kan købe fra kina. fx. TPF blender koster 80 kr fra ali ekspress det presis samme produkt bare uden logo. ikke bliv scammed guys.

23. Januar 2025

Hej Adam

Jeg kan se du ikke har lagt en ordre og dermed ikke har prøvet vores produkter, så jeg er ærgerlig over din negative udtalelse.

Du har ret i at man godt kan finde en blender hvor designet ligner meget, men den store forskel er at den motor som vi har puttet i vores er 2X-3X stærkere end alle dem som du kan finde på de kinesiske sider og derudover har vores blender alle de nødvendige sikkerhedscertifikater, hvilket mange af dem på TEMU / Aliexpress ikke har

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Regnende med en smart god lille…

Regnende med en smart god lille blender, værste blender jeg nogensinde har prøvet kan ikke engang blende igennem frosne ber bare med lidt mælk i, stopper hele tiden og gider ikke blende lyser bare rødt uanset hvad du gør. Udover det det holder den strøm i 5min så går den ud og skal lade i 2 timer, forfærdeligt. Spild af penge

Hej Hugo

Først og fremmest tusind tak for din ordre og din feedback:)

Hvis brugt korrekt skulle det ikke være noget problem for den at blende igennem frosne bær. Se meget gerne den instruktionsvideo du har fået tilsendt på mail da du købte den, der er jeg sikker på du vil finde svar på alle dine spørgsmål

Hvis ikke så tøv ikke med at skrive til mail@tpfgear.dk og så hjælper vi asap:)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårligste blender jeg nogensinde har prøvet …

Dårligste blender jeg nogensinde har prøvet. Blenderen gider ikke engang starte og de reklamere med at den skulle være “perfekt” virkelig stor skuffelse.

16. Januar 2025

Hej Magnus

Først og fremmest tusind tak for din ordre og din feedback:)

Hvis brugt korrekt skulle det ikke være noget problem for den at blende igennem det meste. Se meget gerne den instruktionsvideo du har fået tilsendt på mail da du købte den, der er jeg sikker på du vil finde svar på alle dine spørgsmål

Hvis ikke så tøv ikke med at skrive til mail@tpfgear.dk og så hjælper jeg asap:)

Kæmpe svindel firma!

Kæmpe svindel firma!
Ingen opskriftbog eller trænings program med som der skulle være gratis! Og ingen svar fra fusker firmaet!
Og ikke nok med det så er det en blender der ikke engang kan blende vand! Hold kæft den er ringe! Lad være at hoppe på deres annoncer som mig… penge lige ud i skraldespanden….

Hej Rasmus

Først og fremmest tusind tak for din ordre, det sætter jeg stor pris på:)

Først og fremmest så for at få de to e-bøger med i ordren skal man huske at tilføje dem gratis i kurven, det kunne godt lyde som om du ikke har gjort det. Men hvis du sender en hurtig mail til mig på mail@tpfgear.dk så får jeg sendt dem til dig med det samme:)

Hvis ikke det hjælper så tøv ikke med at skrive til mail@tpfgear.dk og så finder vi en god løsning på problemet:)

En stor skuffelse

Jeg ville ønske jeg havde læst trustpilot før køb af blender. Hold op en skuffelse! Aldrig har jeg set noget lignende.
Selv agurk uden skræl og frisk grøn spinat...ikke ligefrem de hårdeste genstande i en blender, kom ud med klumper TRODS jeg kørte flere gange....efter et par minutter måtte jeg oplade igen.
Sikke en skuffelse...kære nye kunde....kig efter en anden blender! Den her er IKKE pengene værd...kunne desværre ikke trykke nul stjerner, ellers havde jeg gjort det, æv...TPF gear må gnide sig i hænderne over alle de tjente penge på det rene bras

Hej Vivi

Først og fremmest tusind tak for din ordre, det sætter jeg stor pris på:)

Jeg er dog ærgelig over at høre at produktet ikker har levet op til dine forventninger:/

I forhold til blenderen burde den meget gerne kunne blende det meste. Vær gerne obs på at den skal være fuldt opladt for at kunne yde den maksimale kraft. Prøv gerne at give det et skud. Derudover skulle du også meget gerne have modtaget en videointroduktion på mail til blenderen da du købte den hvor man lærer hvordan man bruger den bedst. Se eventuelt meget gerne den, jeg tror det vil forbedre din oplevelse med blenderen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ret skuffende

Ret skuffende. De reklamere med at den kan blende frosne bær og isterninger, og det kan den på ingen måder. Vis man køre programmet 2-4 gange mens man shaker den bliver det nogenlunde, men slet ikke godt nok. Det er jo ikke meningen man skal stå og ryste den og vænne den på hovedet for at den blender ordenligt. Og selvrensende er den heller ikke.

13. Januar 2025

Service mangler en del

Fik en Blender i gave og er egentligt ret spændt på at bruge den, men umildbart virker den ikke, har derefter skrevet til firmaet (som lover både 24 eller 48 timers svartid på deres hjemmeside??) og har ikke hørt fra dem i en uge nu siden sidste kontakt.

Jo mere jeg læser på hjemmesiden jo mere ser det skummelt ud, der står man kan fange dem på livechat.. hvor?...

Vil foreslå til Rasmus at du skal få mere overblik på hvad der står på din hjemmeside, og få mere styr på din mail indbakke eller hyr en til at hjælpe dig, ser på andre reviews det ikke er første gang det sker.

Svar: Yes du vendte tilbage langt efter de 24 timer der står lovet på jeres website, eller 48 timer der også står lovet (?) og den nye virker, men i skal lige re-checke hvad i lover man får med på hjemmesiden og hvad man kan med den når den barely kan skære igennem et frossent jordbær. Hvis i fjernede at man fik alt det ekstra med, og hvis i lod vær med at sige den kan skære igennem meget, nemt, ville det være en bedre blender til prisen. Men ud fra hvad i siger i giver og den kan og hvad man får, not it.

6. Januar 2025

Hej Mathias

Først og fremmest tusind tak for din ordre, det sætter jeg stor pris på, jeg er dog ærgelig over at høre at du har haft en træls oplevelse:/

Jeg beklager meget de lange svartider. Vi har haft ekstra travlt her for tiden. Jeg kan dog bekræfte at jeg har vendt tilbage på din henvendelse og at vi fik sendt en ny enhed afsted til dig:)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ganske god blender

Lidt uforstående med alle de negative kommentarer

Det er en ganske god blender som indtil videre har kunne klare alt jeg har proppet i den. Også ganske smart at den kan bruges som drikke dunk og tages med på farten hvis jeg ønsker det.

Eneste minus er at jeg nogle gange skal køre et par ekstra omgange, før den får blendet alle genstande fuldstændig (Frugt for eksempel)

13. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr