Toyspace.se Bewertungen 187

TrustScore 4 von 5

4.1

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag köpte sällskapsspelet Loopin’ Louie från ToySpace till min dotter. När spelet kom fram visade det sig tyvärr att motorn var trasig, men efter att jag kontaktade kundservice fick jag supersnabb res... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toyspace har bra produkter till bra pris och snaba och pålitliga leveranser! Beställt många gånger nu och mest imponerande var när ett litet tillbehör till en Bruder-bil gick sönder och jag ring... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag fick hem fel vara och kontaktade kundtjänst. Snabbt, trevligt svar, jag behövde inte återsända den felaktiga varan, de skickade den ursprungliga varan direkt. Jag uppskattade att jag fick uppma... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dålig info på hemsidan om förseningar i leveranser. Hade jag vetat det hade jag inte beställt här. Jag beställde den 1:e december (order 3000967569 ) och har inte ens fått att den skickats ännu. Jag b... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kinderspielzeuggeschäft
  2. Spielwarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Vi är en del av Skandinaviens största leksakskedja på nätet, och har tagit Sverige med storm de senaste två åren. Vi satsar hårt och fortsätter vår resa mot högre höjder. Här hittar du trendiga produkter från kända varumärken – till låga priser!

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

187 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snabb leverans och utmärkt service

Snabb leverans. Fantastiskt bra, trevlig och snabb service vid kontakt med företaget.

4. Oktober 2024

Hej Anneli.

Tack för ditt trevliga omdöme.
Så roligt att höra att du är nöjd med oss och vår service.

Superb customer service

Ordered 2 toys, both at a good price. One was excellent and the other we were a bit disappointed at. Not the retailers fault but it was just a poorly designed toy. Toyspace's customer service was excellent though and helped resolve the situation. They really went above and beyond to help so I will continue to be a happy and repeat customer. Can recommend!

8. Oktober 2024

Hi Christopher.

Thank you for taking the time to leave a review.
So glad to hear that you are satisfied with your contact with our customer service and that your matter was resolved in a good way.

We wish you welcome again!

Kind Regards,

ToySpace, Customer Service

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

This is pretty much a garbage company

This is pretty much a garbage company with expensive prices and a poorly design website. When looking for Lego, everything you write in the search field takes you to their Lego Store pages. I HATE THIS PAGE! I want a list of all your Lego sets, not some stupid page divided into sections you have no use for.

Funny thing is that they used to be an okay company. Not anymore.

27. September 2024

Hi Krister.

Thank you for your review.
This was very sad to hear that you are not satisfied with our website, we will take this further with us.

Kind Regards,

ToySpace, Customer Service

Trevligt kundbemötande!

Jag skulle handla och betala mot faktura vilket inte funkade, testade två gånger, men betalade sedan med Swish vilket gick igenom och såg sedan att tre köp gått igenom men Toyspace var väldigt bra och snabba och kunde annullera två av ordrarna! Väldigt bra och trevligt kundbemötande! Rekommenderar varmt!

23. September 2024

Hej Angelica.

Tack för ditt omdöme.
Så roligt att höra att du är nöjd din kontakt med vår kundtjänst och att det löste sig i ditt ärende.

Fantastisk service

Fantastisk service, snabba leveranser och super bra produkter! Rekommenderar starkt att handla hos dom 🌟

20. September 2024

Hej Josefin,

Tack för ditt omdöme.
Så roligt att höra att du är nöjd med ditt köp och din kontakt med vår kundtjänst. :)

Väldigt nöjd

Fina leksaker till bra pris och snabbt frakt. Kundservicen kvar exceptionellt bra och jag fick hjälp utan krångel. Jag kommer definitivt att handla här igen!

13. September 2024

Hej Nina.

Tack för ditt omdöme.
Stort tack för att du uppskattar vår service och att du är nöjd med oss. :)

Mvh

Helt fantastiskt företag

Helt fantastiskt företag! Snabba leveranser, mycket bra priser och erbjudanden, samt en jättebra kundtjänst. Har beställt minst 6 gånger och alltid lika nöjd. Kan varmt rekommendera Toyspace!

23. August 2024

Hej Rebecka,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Så roligt att höra att du är nöjd med oss och vår kundtjänst.

Extremt dåligt företag

Extremt dåligt företag!
Handtaget till väskan American tourister gick sönder vid första användning. Hem skickar dom ett nytt handtag som man själv får öppna upp i väskan och FÖRSÖKA montera. Inte det lättaste. Kontakta kundservice kan man endast via epost. Urdålig service! Hade dom varit lite smarta hade dom för fin service och för att få en återkommande kund, skickat en ny väska. Aldrig mer denna sida!

16. August 2024

Hej Henric.

Tack för ditt omdöme.
Detta var väldigt tråkigt att höra. Ta gärna kontakt med vår kundtjänst igen på support@toyspace.se, så ska du självklart få hjälp i ärendet så snabbt som möjligt.

Snabba svar

Snabba svar, snabb leverans, bra kvalitet!

30. Mai 2024

Hej Erik,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Så roligt att höra att du är nöjd med dina beställningar hos oss.

Välkommen åter!

Supernöjd!

Supernöjd på alla sett hittills när jag handlat hos toyspace.
Snabba leveranser, minsta problem så löser kundservice det på ett smidigt sätt direkt. Hos toyspace är det lätt och roligt att vara kund.

31. Mai 2024

Hej Malin,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Så roligt att höra att du är nöjd med dina köp hos oss, det glädjer oss att höra.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bästa nätbutik för leksaker.

Bara jättebra firma. Stort utbud. Blixtsnabb leverans. Bästa priserna jag kunde hitta på nätet på de leksakerna jag sökte. Tydlig hemsida. Lätt att beställa och slutligen supertrevlig kundtjänst som svarar snabbt.5+

27. Mai 2024

Hej Merja,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Så roligt att höra att du är nöjd med din beställning hos oss och att vår kundtjänst snabbt kunde hjälpa dig.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Billigt men något slarvigt

Snabb leverans och billigast pris för den produkt jag tittade på.
Hade önskat att paketeringen varit bättre dock, legoförpackningen jag köpte var rätt rejält skadad på grund av avsaknad av papper/bubbelplast :(

24. Mai 2024

Hej Fredrik.

Tack för ditt omdöme.
Det var tråkigt att varan hade skador vid leverans. Ta gärna kontakt med vår kundtjänst på support@toyspace.se så att vi kan hjälpa dig med ärendet.

Önskar dig en fin dag.

Jätte bra företag

Hej jag heter Antonio och beställde ett Lego bygge för 560kr och jag är jätte nöjd. Tack så mycket, det tog bara 2 dagar.

14. Mai 2024

Hej Antonio.

Tack för ditt trevliga omdöme, och så roligt att höra att du är nöjd med ditt köp.

Supernöjd

Har gjort många beställningar senaste åren och är väldigt nöjd. Något långsam leverans ibland (3-4 dagar) men det kompenseras flera gånger om med extremt bra priser och erbjudanden.

14. Mai 2024

Hej Andreas,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.
Så roligt att höra att du är nöjd med dina beställningar hos oss.

Kundservice i världsklass

Suverän hjälp från kundtjänst, som löste våra problem på ett litet kick! 👌

6. April 2024

Hej Zara.

Tack för ditt trevliga omdöme :). Så roligt att höra att du är nöjd med oss och vår service.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kontaktade kundtjänst två gånger och…

Kontaktade kundtjänst två gånger och bad de avbryta min beställning. Inget svar från kundtjänst, flera timmar senare fick mail med uppdaterad information att paket var på väg. Inget svar från kundtjänst.

5/4. Har fortfarande inte hört nått från er kundtjänst, efter två mail samt de gått betydligt längre än 24 h sen jag skrev de mailen samt de har varit sammanhängande vardagar.

Nu har de inget betydelse längre för de inte går och ordna på nått bra sätt.

3. April 2024

Hej.

Tack för ditt omdöme.
Det var tråkigt att höra att du inte är nöjd. Vi svarar alltid alla våra kunder inom 24 h alla helgfria dagar och ber dig därför om att ta kontakt med vår kundtjänst på support@toyspace.se så ska vi naturligtvis hjälpa dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ärligt talat förstår jag inte de…

Ärligt talat förstår jag inte de negativa recensionerna.

Jag har beställt ett flertal gånger från Toyspace, bra priser, alltid snabb och smidig leverans.
Nu sista svängen saknades en av produkterna jag hade beställt. Jag skickade ett mail igår och idag är det saknade paketet påväg.

Så sammanfattningsvis - bra leveranser, bra priser och bra kundtjänst samt svarstider.

18. März 2024

Hej Linnéa,

Tack för ditt trevliga omdöme och för att du är nöjd med ditt köp hos oss.

Mvh ToySpace
Kundservice

Dåligt företag!

Riktigt dåligt företag! Som lurar sina kunder beställ absolut inte här ifrån! Blev lurad returnerade mina varor trots det måste jag betala full pris det har gått så långt att kronofogden är inblandade! Varning!

8. Februar 2024

Hej.

Tack för ditt omdöme.
Detta var väldigt tråkigt att höra. Kontakta gärna vår kundtjänst på support@toyspace.se så att vi kan hjälpa dig i ditt ärende.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Beställde utbyggnad till bilbana fick 2…

Beställde utbyggnad till bilbana fick 2 beställde 1,löste inte ut denn nu ska dom ha betalt för den,handlar alldrig mer där

9. Februar 2024

Hej Johnny.

Tack för ditt omdöme.
Detta var tråkigt att höra. Kontakta gärna vår kundtjänst på support@toyspace.se så att vi kan hjälpa dig i ditt ärende.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är supernöjd med dockan som jag…

Jag är supernöjd med dockan som jag beställde, billigt pris och leveransen gick snabbare än jag trodde tur nog då jag beställde i sista minuten. Beställde på fredag och fick den på onsdag.

8. Februar 2024

Hej Maria,

Tack för ditt trevliga omdöme och för att du är nöjd med ditt köp hos oss.

Mvh ToySpace, Kundservice

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr