Tourghada Bewertungen

TrustScore 4 von 5

1. Reiseanbieter
  2. Stadtrundfahrtenveranstalter

Vom Unternehmen geschrieben

Tourghada organiseert excursies in en vanuit Hurghada voor Nederlandstalige reizigers. Met lokale kennis, persoonlijk contact en Nederlandstalige begeleiding helpen we je een uitstap te kiezen die past bij jouw wensen en reisgezelschap. Ontdek de Rode Zee tijdens een snorkel- of boottocht, bezoek Orange Bay, Mahmya of Paradise Island, of ga op pad met een privéspeedboot. Ook voor een quadtocht door de woestijn, paardrijden, een stadstour of een culturele dagtocht naar Luxor of Caïro kun je bij ons terecht. Er zijn mogelijkheden voor privé-excursies en uitstappen in kleine groepen. Of je nu met z’n tweeën, met vrienden of met het gezin reist: we denken graag mee over een passende excursie. Via tourghada.nl en WhatsApp kun je vragen stellen, de mogelijkheden bespreken en je uitstap plannen.

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

3 Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een onvergetelijke privé-excursie met Ahmed!

Wat hebben wij een fantastische privé-excursie gehad met Tourghada.nl! Vanaf het eerste contact dacht Ahmed goed met ons mee en stelde hij een prachtig programma samen dat helemaal aansloot bij onze wensen.

De quadrit door de woestijn, de tocht met de 4x4, het bezoek aan de bedoeïenen, het prive diner in de woestijn en de prachtige zonsondergang maakten het tot een onvergetelijke ervaring. Alles was uitstekend geregeld en Ahmed zorgde ervoor dat wij ons de hele dag welkom, veilig en op ons gemak voelden. Er was alle tijd voor ons en nergens voelde het gehaast of massaal.

Ahmed is ontzettend vriendelijk, betrokken en betrouwbaar. Je merkt dat hij zijn werk met veel plezier doet en zijn gasten echt een bijzondere dag wil bezorgen. Voor ons was dit absoluut een van de hoogtepunten van onze vakantie in Egypte.

Ahmed, enorm bedankt voor deze geweldige ervaring en de mooie herinneringen die wij samen hebben gemaakt. Wij kunnen Tourghada.nl van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een persoonlijke en perfect verzorgde excursie in Hurghada!

19. September 2026

Top bedrijf

Vorig jaar in contact gekomen met Ahmed en lisa.wat een toppers.hele lieve en goed Nederlands sprekende mensen die een prachtig mooi bedrijf aan het opstarten zijn.geweldige mooie excursies gehad,top verzorgd.raad ze zeker aan.ook hele goede communicatie.tot volgende keer toppers

24. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn 2 jaar geleden voor de 1e keer…

Wij zijn 2 jaar geleden voor de 1e keer naar egypte geweest in december. Excursies geboekt bij ahmed en lisa wat een leuke lieve mensen. Ahmed heeft ons de mooie plekjes van hurgahada laten zien.wat hebben wij een fantastische week gehad.aankomende December gaan wij weer naar egypte terug en gaan zeker weer wat boeken bij hun. Voor ahmed en lisa is niks te veel gevraagd alles was toen tot in de puntjes geregeld.en ik weet zeker dat het dit jaar weer precies t zelfde zal zijn! Jullie zijn toppers! Tot december wij hebben er weer zin in! Groetjes Peter corola en quinn

15. September 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr