Touchcph Bewertungen 24

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte et kit til min datter, som netop er blevet mor, så hun kunne lave et håndaftryk af sin baby. Hele oplevelsen med Touch Copenhagen har været helt igennem fantastisk. Servicen er i top,... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig fint personligt smykke. Har modtaget min halskæde med aftryk fra Touch Copenhagen og er så glad for det. Der var gode vejledning til at lave aftrykket og resultatet er over alt forventni... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er et Dansk smykkebrand der laver smykker med aftryk af genavendt sølv. Du modtager et kit, så du selv er med til at lave aftrykket derhjemme. Vi skaber smykket i enten sølv eller forgyldt sølv.

4.5

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

God og personlig rådgivning

Jeg har igen bestilt og modtaget et personligt smykke fra touch. Denne gang havde jeg brug for rådgivning til at vælge det rigtige, og vil derfor fremhæve den gode og personlige dialog. Jeg har været tryg i hele forløbet og glæder mig nu til at bære et smukt aftryk af min elskede, tæt på mig.

20. Mai 2026

Kære Rikke ♥

1000 tak for din anmeldelse - vi er glade for at du syntes vores kundeservice og vejledning.

Tak fordi vi måtte skabe endnu et særligt smykke til dig ♥

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sirligt håndværk der går lige i hjertet ❤️

Min søn og hans kæreste fik hver, hinandens fingeraftryk i en halskæde i studentergave af hans gudmor 💗 de har været sammen i 5,5 år.
Så smukt symbol på kærlighed 💕
Virkelig godt og sirligt håndværk 🤩
Jeg er vild med konceptet - det går lige i hjertet ❤️

24. Juli 2025

Kære Jeanett

♥ 1000 tak fordi vi måtte være med til så vigtigt et smykke ♥

og tak for din fine anmeldelse

Elsker mine personlige smykker 😍

Jeg gav min kæreste en ring med vores søns fingeraftryk i gave, og fik samtidig lavet en halskæde til mig selv med aftrykket også. Jeg er så glad for begge dele - det var nemt at lave, priserne er rigtig gode ift. hvor god kvalitet smykkerne er, og så er det bare det mest personlige smykke man kunne tænke sig. Stor anbefaling!

7. August 2025

Kære Frida ♥

1000 tak for din anmeldelse, vi er glade for at du valgte os til begge smykker ♥

Fantastisk service

Servicen er i top, der bliver svaret hurtigt og hjælpsomt på spørgsmål, og leveringstiden var også rigtig hurtig.

Jeg vil uden tvivl handle hos Touch Copenhagen igen og kan varmt anbefale dem.

19. Mai 2026

Kære Jeanette ♥

1000 tak for din fantastiske anmeldelse

Virkelig fint personligt smykke

Virkelig fint personligt smykke.
Der var gode vejledning til at lave aftrykket og resultatet er over alt forventning :)

10. Mai 2026

Kære Mette ♥

1000 tak for din anmeldelse - og din feedback

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Overvej andre alternativer

Jeg bestilte et personligt fingeraftrykssmykke hos Touch Copenhagen med aftryk fra min 98-årige mormor, hvilket naturligvis har enorm følelsesmæssig betydning for mig.

Da smykket ankom, fremstod det markant anderledes end produktbillederne på hjemmesiden — både i størrelse, finish og farve. Jeg bestilte den forgyldte “Big Maggie”, men modtog et smykke uden forgyldning, hvilket virksomheden efterfølgende selv har bekræftet var en fejl. Samtidig forsøger de fortsat at fastholde, at der er tale om “Big Maggie”, selvom både mål og det samlede udtryk efter min opfattelse ikke stemmer overens med det markedsførte produkt.

Det skabte samtidig stor usikkerhed hos mig omkring, hvorvidt jeg overhovedet havde modtaget det korrekte aftryk, hvilket var ekstremt ubehageligt med tanke på min mormors alder og sygdomsforløb.

Jeg anerkender, at virksomheden har svaret relativt hurtigt på mine henvendelser, men oplevelsen som helhed har desværre været meget skuffende — særligt fordi der er tale om et meget personligt og dyrt speciallavet smykke, hvor forventning, tillid og tryghed betyder alt.

Jeg afventer fortsat en endelig afklaring omkring fuld refundering. Indtil videre henviser virksomheden alene til deres generelle refunderingspolitik og ønsker først at tage endelig stilling, når smykket er returneret, selvom de allerede har erkendt fejl ved ordren.

Jeg vil ikke betale til nogen som sender en fejl og bagefter fastholder det er samme smykke som jeg har bestilt når der er tale om samme str. på little Maggie. Der er en diff. På 1000 kr.

16. Mai 2026

Kære Nina,
Vi er helt uforstående overfor din anmeldelse, vi har været i kontakt med dig via mail hvor vi selvfølgelig er nød til at se varen inden vi kan tage stilling til de fejl du retter henvendelse med.

Vi har nu modtaget dit returneret smykke og som jeg svarede dig inkl billeder, er det helt tydeligt at du har modtaget Big Maggie vedhænget, altså den model du har bestilt.

Vi erkender at vi har lavet en menneskelig fejl, og vi har desværre ikke fået forgyldt dit smykke inden vi sendte det til dig, og derfor er det sølv - det er selvfølgelig en fejl, der heldigvis nemt kunne have været rettet.

Du har afhentet din pakke med færdige smykke lørdag den 16.5.26 og inden vi har haft mulighed for en dialog har du skrevet din anmeldelse her.
17.5.26 sender du os 2 mails hvor du beskylder os for at have afsendt et helt andet aftryks smykke end det der er dit og du nu også mener at er smykke den forkerte model, her sender du et billede at smykket til os.

Mandag morgen 19.5.26 svarer jeg dig rigtig pænt - og sender dig en returlabel så vi kan finde en løsning, samt forgylde dit smykke.

Jeg skriver til dig at du kan være helt rolig at det er dit smykke med din mormors aftryk, jeg forklarer dig at aftrykket er unikt og at din mormor har fine vandrette linjer i sit aftryk.
Jeg forklarede også at ældre mennesker kan have mindre tydelige papillærlinjer, i dette tilfælde var aftrykket meget tydeligt og fint.

Alle aftryk er unikke og forskellige, det gælder både fingeraftryk og aftryk fra hunde poter, snuder mm.

Du sender mig mål af smykket hvor det tydeligt fremgår at du har modtaget det rigtige Big Maggie smykke.

Dog erkender vi, at vi har lavet en menneskelig fejl og via en forglemmelse, ikke fået forgyldt dit vedhæng inden afsendelse fra os - Det beklager vi mange gange.

Da vi ikke kan gøre andet end at bede dig sende smykke til os, inden vi kan gøre mere i sagen - appellere vi gentagende gange på mail, at du blot skal sende smykke samt de aftryk du har skabt til os, så vi kan se nærmere på sagen.

Vi har nu modtaget smykke og aftryk fra dig, og da det der tydeligt for os, at du aldrig vil blive glad for dit smykke har vi nu annulleret dit ordre og refunderet dit køb.

Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder hos Touch Copenhagen, hvor smykkerne altid har stor betydning.

Vi har nu afsluttet sagen ♥ og ønsker dig det bedste

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige modtaget den smukkeste…

Jeg har lige modtaget den smukkeste ring fra touchcopenhagen.
Det var overraskende nemt at lave aftryk af min hunds snude og resultatet er helt fantastisk! <3 Det er smukt, unikt og virkelig personligt. Jeg er enormt glad for smykket og kan varmt anbefale Touchcopenhagen

22. März 2026

Kære Josefine ♥

1000 tak for din anmeldelse

dejligt at alt bare gik nemt med at tage aftrykket og at smykket blev præcist som du ønskede

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et unikt og fantastisk produkt.

Et unikt produkt.
Fik mit aftrykssæt til ring i gave. Flot pakke, god vejledning til at lave aftrykket, både på skrift og video. God og hurtig service efter indsendelse af aftryk. Kommer i flot gaveæske sammen med original aftrykket. En fantastisk oplevelse.

31. Januar 2026

Kære Kathrine ♥

1000 tak for din fine anmeldelse - det varmer vores hjerter her hos Touch Copenhagen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik i julegave en ring med aftryk…

Jeg fik i julegave en ring med aftryk af min hund.
Ikke en gang en måned efter har jeg det færdige stykke kunst.
Alt fra modtagelsen: hvor man både har mulighed for skriftlig- og video vejledning og ring størrelses måler, til modtagelsen, hvor ringen er pakket smukt ind, og man får aftrykket med.

Jeg er helt igennem glad for min ring, og hele processen herfra.
5 ud af 5 stjerner fra én der normalt aldrig skriver på trustpilot.

22. Januar 2026

Kære Caroline ♥

Dejligt at du er glad for dit smykke

og 1000 tak for din fine anmeldelse - det betyder så meget for os

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fineste smykke og evige minde

Tusind tak Touch Copenhagen for at lave det fineste smykke og evige minde om min elskede kat, som jeg har på hver dag❤️🐈 Det betyder ubeskriveligt meget, at I fik lavet smykket på 3 uger og inden min kat blev aflivet pga. sygdom/alderdom.
Dejligt med en god vejledning og video, så det var ligetil og super nemt, at lave aftrykket af snuden🤩👌🏻

19. Dezember 2025

Kære Tina

Vi kondolere

Tak for din anmeldelse ♥ og fordi vi måtte lave et så betydningsfuldt smykke til dig

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smukt mindesmykke og professionel oplevelse

Jeg har modtaget smykket som gave, og min oplevelse med Touch Copenhagen har været meget positiv. De her foreviget et næseaftryk af min hund i et smykke, som er udført med stor omhu og respekt for betydningen bag.

Processen har været professionel, med letforståelig vejledning hele vejen igennem. Og resultatet lever fuldt ud op til mine forventninger. Smykket er et smukt og personligt minde, som jeg vil bære tæt på mig.

Jeg kan varmt anbefale Touch Copenhagen til andre, der ønsker et meningsfuldt mindesmykke af høj kvalitet.

4. Januar 2026

Kære Caroline
1000 tk for din anmeldelse ♥

Det smukkeste personlige smykke

Jeg bestilte et smykke hvor jeg selv skulle lave et aftryk af min hunds snude. Det var super nemt at lave med grundig forklaring og min hund havde intet imod det 🐕👍 jeg sendte aftrykket retur og modtog den smukkeste halskæde jeg har fået mange komplimenter for. Hvis man ikke ved det kan man ikke se at det er et snudeaftryk men bare et flot mønster i guldet, for mig gør det smykket til noget helt specielt og unikt

23. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service , og nem beskrivelse til hvordan det skal gøres . Et personligt smukke betyder meget mere og det har du mulighed for her, om det er af sin nyfødte baby fod el sit kæreste kæledyr
Så fint 🥰

13. Oktober 2025

Wauw altså

Wauw altså, jeg har fået det fineste og ikke mindst det mest betydningsfulde smykke jeg kunne ønske mig. Tusind tak, jeg elsker det ❤️❤️❤️

10. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg frygtede at det ville være svært at…

Jeg frygtede at det ville være svært at få lavet fingeraftryk derhjemme, men det var det slet ikke! Man får den hyggeligste og meget veludførte pakke hvor alt står beskrevet ned til mindste detalje.

Virkelig god oplevelse, god service og virkelig flotte resultater!🌟

9. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Let at bruge og et unikt smykke

Det fineste smykke med aftryk af min hunds snude ❤️.
Det er super let at bruge det kit man får sendt.
Kan kun anbefales, hvis man gerne vil have et unikt smykke med et aftryk af en der betyder meget for dig.

9. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personlige smukke smykker med et godt håndværk

Yderst professionel vejledning ift. mit ønske og smykket blev præcis som jeg ønskede mig med et stilfuldt udtryk, så man kan gå med det til hverdag. Jeg har længe ledt efter et smykke hvor jeg kunne have et aftryk af min elskede hund, men fandt kun kiksede corny smykker derude med ikke særlige holdbare materialer. Her kunne jeg både få et smukt håndværk og stadig have min hunds snude på mig hele tiden :) :) Kan varmt anbefales!

8. September 2025

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse.
Dejlig nem vejledning til hvordan man skulle gøre, og fantastisk betjening efterfølgende, medarbejderene er bare så søde. Er så glad for mit smykke, det er fuldstændig som jeg havde ønsket det:-)

11. September 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr