Topsnowshop Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Item is top quality as one expects from KASK. Very fashionable too. As a wearer of glasses, the integrated visor system offers a real solutions to the likes of me. The Elite Pro is my favourite mod... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Internetwinkel die ook de service van een fysieke winkel heeft, uitgebreid passen is mogelijk. Service is top, ik herken totaal niks in de voorgaande reviews. Wij zijn uiterst tevreden, en zijn al kla... Mehr ansehen

1. Wintersportgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Actuele reviews van TopSnowShop vind je op Kiyoh. We zitten al bijna 10 jaar niet meer bij Trustpilot ! https://www.kiyoh.com/reviews/1047420/topsnowshop_nl

Hervorragend

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Redelijk

Zondags alpinahelm besteld woensdags nog niet geleverd s'morgens gebeld werd er verteld dat hij niet leverbaar was terwijl er zondags op de site stond leverbaar. Werd een voorstel gedaan om eventueel een andere helm uit te zoeken deze gevonden was wel €20,- duurder maar ze zouden overleggen of ik hem kon krijgen voor dezelfde prijs zouden terugbellen, s'middags om 15.00 uur nog niks gehoord zelf teruggebeld konden nog niks zeggen helm maar opgestuurd onder de voorwaarden dat ik eventueel nog een x bedrag bij zou moeten betalen. Dus al met al snelle levering als je er zelf achteraan gaat.

3. Februar 2014

Supergoede service!!

Skihelm besteld. In het echt zag hij er heel anders uit dan op de foto. Bij telefonisch contact bijzonder vriendelijk te woord gestat. Mocht de helm kosteloos terugsturen.
Top service.

2. Februar 2014

top!!!

Vandaag besteld, morgen in huis! Da's pas service!!!

20. Januar 2014

prima service!

De post had mijn pakket retour gestuurd, reden onbekend. Gemaild, topsnowshop reageerde direct en 2 dagen later pakket in huis. Perfect!!

18. Januar 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer ontevreden!!

Ik ben zeer ontevreden. Heb 10 januari een skihelm besteld. Voor 22u besteld, morgen in huis werd beloofd. Het is nu de 17e en nog niks. Meerdere keren gebeld en zou terug gebeld worden, helaas nog steeds niet gebeurd. Ga waarschijnlijk op wintersport zonder de beloofde helm.

17. Januar 2014

WAOW

Over service gesproken. De kwaliteit van de skihelm die ik gekocht heb, moet ik echt niet beoordelen daar ik voorheen al een skihelm van het merk Alpine gebruikte. De service daarentegen verdient een echte PLUIM. 's Avonds besteld en 's anderendaags al geleverd, weinig internetbestellingen lopen echt zo vlot.

17. Januar 2014

Proffesioneel opgelost

Helm kwam 1 dag nadat ik vertrokken was door magazijn en verzend problemen bij Topsnowshop. Dit is door Topsnowshop professioneel opgelost en mijn helm is door Topshowshop verzonden naar Rusland waar ik werk en een klein ski gebied heb naast de stad.

Bedankt voor de goede en professionele afwikkeling van het probleem.

Groeten,

Richard.

16. Januar 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Moet evaluatie invullen maar heb na 1 week mijn bestelling nog niet binnen, ook na contact klantenservice nog niet teruggebeld zoals beloofd.

Ik moet nog zien dat ik mijn bestelling geleverd krijg. Op woensdag 8 januari twee skihelmen besteld en €199,90 betaald. In eerste instantie stond levering op zaterdag. Op zaterdag werd dit veranderd in dinsdag 14 januari. Op dinsdag stond er geen levering meer, maar de bestelling moest nog van leverancier komen. Op woensdag 15 januari contact opgenomen met klantenservice en die zouden het uitzoeken en mij terugbellen. Helaas niets meer gehoord. Vanavond zie ik mailtje van Topsnowshop en verwacht informatie maar helaas, ik wordt gevraagd de service van Topsnowshop te beoordelen. Tja, wat zal ik er van zeggen. Ik heb tot nu toe geen service ervaren.

15. Januar 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte service en goede communicatie

Levering op tijd en goed verzorgd.
Skihelm zit iets strakker dan mijn vorige helm. Via mailconversatie met TopSnowshop akkoord gekregen om 1 maatje groter te bestellen, dat voorlopig niet op stock is.
Geeft vertrouwen !

13. Januar 2014
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Over het algemeen erg goede service

Goede ervaring met eerste x bestellen bij topsnowshop. Ik had wat veel vragen. Eerst kreeg ik direct een reactie, bij een latere vraag en de retourzending duurde het even voor ik een antwoord ontving. Uiteindelijk alles perfect afgehandeld!
Over het algemeen wel een erg goede en persoonlijke service. Net iets meer aandacht aan punctualiteit en het was helemaal super!

13. Januar 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr