Kookfornuis friac VF6000 betaald. 190€. Orderbevestiging gehad,maar geen Kookfornuis. Nu 2 maanden later. Antwoorden niet. SCHANDALIG dat deze site nog doodleuk kan verkopen. Moest allang van het... Mehr ansehen
Toppertrend
Beste Mag ik vragen of de elektrische stadsfiets dames geleverd is bestelnr 12397 Mvg Marleen Temmerman Bedankt
Ik heb een loopband besteld bij Toppertrend en het volledige bedrag vooraf betaald. Deze website zit heel goed in elkaar maar is compleet fake.Na de betaling ontving ik geen bevestiging, geen verze... Mehr ansehen
Ik heb een loopband besteld bij Toppertrend en het volledige bedrag vooraf betaald. De website ziet er professioneel uit, maar blijkt volledig nep te zijn. Na mijn betaling ontving ik geen bevestig... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Wel betaald, niets geleverd.
Ik heb een koffiezetapparaat besteld. Op voorhand alles betaald. Er wordt niets geleverd. Er is geen communicatie. Mijn advies: bestel niets want het zijn bedriegers.
Ik heb een loopband besteld bij…
De website ziet er professioneel uit, maar blijkt volledig nep te zijn. Na mijn betaling ontving ik geen bevestiging, geen verzendinformatie en geen enkele reactie op mijn berichten. De bestelling is nooit geleverd.
Alle pogingen om contact op te nemen via e-mail en telefoon blijven zonder resultaat. Het is duidelijk dat het om een malafide webwinkel gaat.
Interpellant
Bonjour,
Je rejoins Peter car j'ai vecu la même expérience avec l'achat d'une machine a café Delonghi sur ce site.
Pas de suivit
Pas de réponses a mes mails
Rare contacts chatbot
Pas de livraison !!!
Numéro de téléphone inaccessible !!!
L'argent est débité en Guadeloupe
... !!??
Ce qui ressemble a une arnaque.
Ceci dit, il aura fallut le temps d'un seul contact reussi sur le charbot (qui est le seul moyen de communication avec se site) pour qu'après 1 mois d'incertitude, le site me rembourse l'achat.
Criss
Ik heb een loopband besteld bij toppertrends.com
Deze website zit heel goed in elkaar maar is compleet fake.Na de betaling ontving ik geen bevestiging, geen verzendinformatie en geen enkele reactie op mijn berichten. Het product is nooit geleverd.
Alle pogingen om contact op te nemen via e-mail en telefoon leveren niets op.
Oplichting
Oplichting - fake bedrijf - niet bestellen
Waarschuwing: zeer slechte ervaring met Toppertrend
Review:
Ik heb een koffieapparaat besteld bij Toppertrend en het volledige bedrag vooraf betaald. Na de betaling ontving ik geen bevestiging, geen verzendinformatie en geen enkele reactie op mijn berichten. Het product is nooit geleverd.
Alle pogingen om contact op te nemen via e-mail en telefoon bleven zonder antwoord. Dit geeft mij het gevoel dat het bedrijf niet betrouwbaar is en dat klanten ernstig benadeeld worden. Op basis van mijn ervaring raad ik iedereen aan om geen bestelling te plaatsen bij Toppertrend en eerst grondig onderzoek te doen.
Als je al hebt besteld en niets ontvangt, overweeg om direct actie te ondernemen via je bank of betaalprovider om je geld terug te krijgen.