Toplady.se Bewertungen 331

Unternehmensdetails

1. Dessousgeschäft
  2. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Gör som en av våra 18 000 kunder i Sverige och köp en korsett! Vi erbjuder hundratals olika Korsetter, Waist trainer och Raffset. Sveriges största utbud online! https://toplady.se/

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Fin liten hatt

Snabb leverans. Den lilla hatten motsvarade mina förväntningar. Jättefin!!

29. Januar 2026

Hej Lena!

Tusen tack för ditt fina omdöme :) Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till TopLady!

Nicklas @ TopLady

Rejäla korsetter

Rejäla korsetter, snabb leverans

Hej Natalie!

Kul att höra att du tycker om våra korsetter och snabba leveranser, härligt att höra att det uppskattas :)

Välkommen till TopLady!

Nicklas på TopLady

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dyrt pris för en enkel produkt

Dyrt pris för en enkel produkt. För mycket tyg framtill. Blir som boxertrosa framtill.
Ingen osynlig tygkant som utlovats.
Alltså ej perfekt men ok.
Kommer inte att vilja returnera.

Hej Ulla!

Jag är ledsen för att du inte gillade priset på 249 kr och att det var för mycket tyg. Om du hör av dig till vår kundservice så kan vi hjälpa till med en retur om du vill.

Jag vet inte riktigt vad du menar med triskabt men som sagt, du är välkommen att returnera om du inte är nöjd.

Hoppas det blir bättre nästa gång och varmt välkommen åter!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Processen att returnera olämpliga…

Processen att returnera olämpliga produkter är mycket komplicerad, och returkostnaderna är höga. Jag kommer aldrig att beställa något från dem igen.

Hej Elena!

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi är ledsna att returprocessen inte motsvarade dina förväntningar.

Anledningen till att våra returer inte är kostnadsfria är att vi säljer underkläder och intimprodukter. Av hygien- och säkerhetsskäl kan dessa produkter inte återanvändas eller säljas vidare efter en retur, vilket skiljer dem från många andra typer av varor.

Vårt returförfarande och våra villkor följer praxis inom e-handel och motsvarar hur de flesta andra seriösa företag inom arbetar. All information om returer och kostnader finns tydligt angiven på vår webbplats innan köp.

Vi tar självklart till oss din feedback och beklagar att upplevelsen inte blev positiv för dig. Skulle du ha frågor eller behöva hjälp framöver är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice, så hjälper vi gärna.

Tack!

Snygg korsett.

Passade perfekt, bra kvalitet förutom själva strumpebanden som var i plast och tyvärr gick sönder. Frågade om de fanns lösa att köpa men det gjorde de inte. De svarade snabbt och det var inget snack de frågade om storleken var ok och då sade de vi skickar en ny direkt. Härligt med ett företag som ligger i Sverige och har bra priser, produkter och service.

28. Januar 2026

Antwort von Toplady.se

Hej Lena-Birgitta! Stort tack för ditt fina omdöme, det värmer och det blir vi så klart jätteglada för. Härligt att du blev så nöjd!

Varmt välkommen åter - TACK!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Fantastiskt dåligt kundservice

Fantastiskt dåligt kundservice. Har försökt nå dem i närmare 4 dagar utan något svar. De skriver på hemsidan och på leveransen att det är en garanti att paketet ska levereras före halloween, därför så beställde jag av dem. Förstår att de inte kan rå för leveranstider men det är ingen mening att lova något som de inte kan hålla. Sedan när jag försöker kontakta dem för en retur får jag INGEN respons.

4. November 2025

Hej Meriam!

Ja detta är vår bästa vecka på året. Vad har du för ordernummer? Epostadress? Vi håller just nu på att hanterar alla våra inkommande mail i tur och ordning. Dock ligger vi bara två arbetsdagar efter just nu.

Ang våra leveranser så är det fortafarande 1 dags leveranstid på alla beställningar över 250 g. Med dag avses vardag. Stopptid är kl. 14:00 och det finns inga avsteg i detta.

Ring direkt på 031-98 90 91 för snabbast hjälp just nu.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jättesnabb leverans och bra kvalité

Jättesnabb leverans och bra kvalité. MEN beställde en korsett enligt mina mått men den va för stor. Beställer då en till i en mindre storlek. Då va den oxå för stor. Måtten stämmer inte. Spenderat massa pengar så besviken på det.

29. Oktober 2025

Hej Louise!

Tusen tack för din fina kommentar om snabb leverans och bra kvalitet, härligt att höra!

Om måtten inte stämmer på korsetten så hör av dig till oss på kundservice@toplady.se eller bara klicka på "Kontakta oss" längst ner på siten så fixar vi till detta!

Varmt välkommen!

/Nicklas

Så dåligt

Så dåligt! 249 kr för ej uthämtat paket!

22. August 2025

Hej Ann-Mari Stålhammar,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension, även om vi såklart önskat att din upplevelse blivit bättre. Vi förstår att en returavgift kan kännas tråkig, särskilt när det handlar om ett paket som inte blivit uthämtat.

Avgiften på 249 kr är inte tänkt som en straffavgift, utan täcker de faktiska kostnader som uppstår när ett paket skickas fram och tillbaka – alltså både frakten till dig och returfrakten tillbaka till oss, samt den administration som hanteras kring detta. Vi vill alltid vara så tydliga som möjligt med våra villkor, och information om detta finns därför tillgänglig på vår hemsida och i kassan innan köpet slutförs.

Vi beklagar att detta inte blev som du förväntade dig och tar med oss din feedback för att se över om vi kan förtydliga informationen ytterligare. Vårt mål är alltid nöjda kunder, och vi hoppas att vi får en chans i framtiden att ge dig en bättre upplevelse.

Vänliga hälsningar

Sjukt små i storlek

Sjukt små i storlek. 75C i behå var som en A-kupa.
Trosor i M var som xs

26. Juli 2025

Hej Åsa Boström,

Tack för din feedback! Vi beklagar verkligen att storlekarna inte motsvarade dina förväntningar. Tyvärr kan storlekar skilja sig mellan olika varumärken och modeller, och vi förstår att det kan kännas frustrerande när passformen inte blir som tänkt.

Självklart går det bra att byta till en annan storlek eller returnera varan, och vi hjälper dig gärna med det. Har du varit i kontakt med vår kundservice än? Vi vill gärna se till att du blir nöjd.

Vänliga hälsningar

Kommer beställa igen

Enkel och smidig hemsida, kunde hitta alla mina frågor där. Snabb leverans som var väldigt smidig. Returerade en korsett då den var alldeles för stor, och returen gick som smör. Hoppas verkligen bara att företaget kommer kunna växa så ni får möjlighet för gratis retur, men förstår att ni inte har möjlighet för det just nu. Gillar även utbudet på prisvärda, vackra och framförallt bekväma korsetter som jag har på mig vardagligt:)

10. Juli 2025

Hej Isabella!

Tusen tack för ditt fina omdöme och att du faktiskt tog dig tid att ge oss denna feedback och 5 stjärnor här! Vi instämmer, vi är ett litet företag och om vi växer framöver så kan vi självklart se över möjligheterna med gratis returer.

Nu är de bara gratis om man skickar med eget porto. Vi har det så för att kunna erbjuda så låga priser som det bara går på våra produkter. Då slipper alla betala för returer som de inte utnyttjar.

Stort tack för ditt betyg och VARMT välkommen tillbaka Isabella!

Nicklas @ toplady.se

Besviken

Besviken! Beställt shape up trosor i L som är som S. Å hade jag vetat att era kläder är gjorda i Kina hade jag aldrig beställt!

23. Juni 2025

Hej Marie!

Vi beklagar att dina trosor var för små.

Om du skickar oss ditt ordernummer samt din storlek som du önskar så kan vi skicka ut en ny trosa till dig.

Varmt välkommen!

Opålitligt företag!

Opålitligt företag! Får tillbaka en lägre summa för plaggen vid retur än jag betalade vid köp - på oanvända varor. Svarar inte i telefon och finns ingen mejl att kontakta via.

5. Juni 2025

Antwort von Toplady.se

Det du skriver stämmer inte riktigt. Vi svarar på alla samtal och de vi missar ringer vi upp till.

Både vår e-postadress och telefonnummer står på vår kontakta oss sida.

Ja du får ju ett lägre belopp efter en retur då vi har en returavgift, detta är vi mycket tydliga med.

Om någonting är oklart så hör av dig så att vi kan fixa till detta.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snygga varor.Personal e…

Super snygga varor.Personal e trevligaste personer jag har träffat inom service personal.Snabb leverans.

30. Mai 2025

Hej Kristina!

Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är verkligen jätteglada dör detta :)

Du är varmt välkommen tillbaka oss på TopLady!

Produkterna motsvarade förväntningarna…

Produkterna motsvarade förväntningarna helt, paketet skickades snabbt och jag är väldigt nöjd med snabb återkoppling och hjälp från kundtjänst när det var tekniskt strul. Kommer handla igen i framtiden!

28. September 2024

Hej Freja!

Tusen tack för ditt fina omdöme om toplady.se så kul att du var nöjd med vår hjälp! Vi uppskattar det jättemycket och önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss på Toplady :)

Kundtjänst hälsar och tackar!

Allt gott!

Rekommenderas varmt

Snabb leverans och mycket trevlig och serviceminded kundservice som svarade direkt i telefon då jag hade en fråga.
Jag är toppennöjd, har köpt vadderade shapingtrosor och dessa har förutom att man får en snyggare rumpa hjälpt mig med min smärta i svanskotan som jag lidit av länge (ett tips). Produkten motsvarade absolut förväntningarna.

10. Oktober 2024

Hej Helen!

Tusen tack för ditt fina omdöme om toplady.se - så snällt! Vi är jätteglada att vi kunnat hjälpa dig i din vardag med våra Shapingtrosor med vaddering, och att du tipsar andra om funktionen med inläggen i trosorna, Tack!

Utbudet av alla våra TopLady Shapingtrosor finns här:

Varmt välkommen åter!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Sur läxa som börjar bli mindre sur

Uppdatering
Hej Niklas!
Det jag pratar om fick jag från er hemsida under retur:
"Returpolicy

Underkläder ställer mycket högre krav på varsamhet än t.ex. vanliga kläder då underkläder klassas som hygienprodukter. Underkläder och hygienprodukter har ingen returrätt. TopLady kan dock göra undantag för att hjälpa dig att hitta rätt storlek, men det ställer och krav på dig som returnerar.

Ang. korsetter och Shapewear:

Korsetter och Shapewear räknas som underkläder och har ingen returrätt."

Men det är ju toppen att jag får returnera iaf! Tack så mycket 😊

....
Köpte ett så kallat "stödbälte". Såg inte alls ut som jag tänkt mig. Men det räknas tydligen som korsett och korsett räknas som underkläder och underkläder är det ingen ångerrätt på. (Fattar när det gäller trosor/kalsonger, men en korsett är ju som ett linne?)
Som lite extra salt i såren så får jag ett mejl med ett erbjudande av toplady, samma vara med 80% rabatt. Så känns verkligen som att ha slängt pengarna i sjön. Surt!
De var snabba med leveransen, även om frakten var dyrare än nödvändigt.

1. Juli 2024

Hej Emelie!

Meningen fortsätter ju sedan:
"Dock kan vi godkänna en retur om den är helt orörd och oanvänd och alla märkningar/taggar/emballage är kvar."

D.v.s om du bara är rädd om din korsetter, stödbälte eller shapewear så är det inga problem att returnera den.

Retur beställer du här: https://toplady.se/retur/

Eller om du ger mig ditt ordernummer så löser jag det direkt, du får en QR kod i mobilen som du bara visar upp för ditt ombud.

Utgår ifrån att det var denna produkten: https://toplady.se/kvinna/shape-in/stodbalten/stodbalte-for-mage/

Full returrätt på den!

Välkommen :)

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Innan ni handlar på Top lady

Innan ni handlar på Top lady, kolla de billiga ställena som Temu och Shein först. Köpte trosor med vaddering för 299 kr på Top lady, hittade samma (kinesiska) vara på Temu för 72 kr. Jag fattar att företag vill göra vinst men det här är bara lurendrejeri. På Top ladys hemsida står att varorna kommer från England och Frankrike, men på lappen i trosorna står det "Madia in China". Ni får dra era egna slutsatser.

20. Februar 2024

Hej Pernilla!

Vad tråkigt att du känner så :(

Skulle du kunna skicka oss ditt ordernummer så att vi kan se vad du har köpt?

Hoppas verkligen inte att du känner dig lurad till att köpa av oss på något sätt? Det finns ju en uppsjö av butiker att välja mellan och du är helt fri till att välja vem du vill!

Sedan blir vi ju så klart glada över att du har valt att handla av ett Svenskt företag istället för av ett Kinesiskt företag med allt vad det innebär. Så tack!

Hör gärna av dig så kan vi säkert hjälpa dig på något sätt :)

031-98 90 91

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Om ni märker så de flesta varor finns…

Om ni märker så de flesta varor finns på sidan shein toplady säljer en korsett för ca 400kr medans den finns på shein för ca 100kr rekomenderar att kolla shein innan ni handla här. Har köpt varor från både sidorna för att se om de verkligen är samma varor vilket det är! Vill man ha biligare köp på shien.

31. Januar 2024

Hej Adiela!

Tack för att du hör av dig!

Jag kan tyvärr inte svara på hur utländska företag prissätter deras produkter, men jag skulle gissa att de har extremt låga inköpspriser då de säljer globalt, i enorma volymer. Därutöver slipper de betala både tull och importmoms som ofta läggs direkt på slutkonsumenten istället, i efterhand. Deras verksamhet är också av allt att döma även sanktionerad från staten, av politiska skäl.

Vi har också kostnader i form av kundservice, lagerhållning, spårbara leveranser, expressleveranser 1 dag, garantier, öppetköp, returer, gratis faktura 30 dagar, personal med avtalsenliga löner/pensioner, försäkringar osv. Därutöver tillkommer svenska moms och skatt mf. Det är alltså en helt annan affärsmodell än utländska exportföretag. Om du summerar detta så får du säker svar på din fråga.

Kul att du handlat av oss i a f, det uppskattas :)

Varmt välkommen åter!

Med Vänliga Hälsningar / Best Regards

Nicklas Falk @ toplady.se
CEO
Dir. +46 737 430 800
Vxl. +46 31 98 90 91

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr