Kom en lørdag formiddag i Amagercentret og fik skiftet skærm og batteri på 15 minutter og fik endda gratis panserglas sat på. Super venlig betjening og hurtig service. Kommer helt sikkert igen næste... Mehr ansehen
Dårlige produkter og dårlig service. Jeg købte et panserglas til 200 kr. Da jeg meget omhyggeligt satte det på var der store luftbobler under. Jeg gik derfor op og købte et nyt og bad om hjæ... Mehr ansehen
Rigtig søde og venlige medarbejder. Man bliver betjent ved kassen med et stort smil og god service. Skulle have skiftet en skærm, og købe et panserglas til. Allerede 25 minutter efter var den klar ige... Mehr ansehen
Skift af skærm plus påsætning af panserglas Vi fik skiftet skærm på en iPhone inkl påsætning af panserglas plus påsætning af panserglas på en anden iPhone. Begge panserglas sidder perfekt👌og fik vi... Mehr ansehen
- Reparaturladen für Mobiltelefone
- Geschäft für Mobiltelefonzubehör
- Handy-Recycling und Entsperrservice
- Mobiltelefongeschäft
- Computerservice
Vom Unternehmen geschrieben
TopFone - Din Pålidelige Partner til Mobilreparationer og Tilbehør. Hos TopFone er vi specialister i hurtige og pålidelige reparationer af mobiltelefoner og tablets. Vores erfarne teknikere kan reparere en lang række enheder, herunder iPhones, iPads, Samsung, OnePlus, Huawei og de nyeste smartphones, på kun 15-45 minutter. Vi forstår, hvor vigtigt det er at have en velfungerende enhed, og derfor tilbyder vi en effektiv service, så du kan komme tilbage til din hverdag uden lange ventetider. Vi har fem butikker strategisk placeret for at være let tilgængelige for vores kunder. Du kan finde os i Frederikssund, Stenløse, Farum, Amager og Ringsted, hvor vores venlige personale står klar til at hjælpe dig med alle dine mobilbehov. Ud over reparationer tilbyder vi et bredt udvalg af kvalitets tilbehør til de største mærker, herunder Apple, Samsung, OnePlus og mange flere. Uanset om du leder efter covers, opladere, skærmbeskyttere eller andet tilbehør, kan vi hjælpe dig med at finde det perfekte produkt. Hos TopFone er kundetilfredshed vores højeste prioritet. Vi stræber efter at levere en fremragende kundeoplevelse, hver gang du besøger os. Tøv ikke med at kontakte os for alle dine mobilbehov – vi er her for at hjæl
Reberbanegade 3, 2300, København, København S, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig og god service!
Super god pris og fantastisk service
Super god pris og fantastisk service
Kan klart anbefales
kom forbi, hvis du har brug for en lignende service.
Jeg har haft fornøjelsen af at udskifte en bagskærm på en telefon i dag hos Topfone. Jeg er meget tilfredse med prisen, og de tilbød mig også et beskyttelsesglas med tilbud. Jeg anbefaler, at du kommer forbi, hvis du har brug for en lignende service.
Rigtig god og hurtig betjening.
Rigtig god og hurtig betjening. Rigtig flink personale.
Great customer service!
Great store very helpful very hygge as…
Great store very helpful very hygge as well!
Hurtig og venlig betjening
Hurtig og effektiv påsætning af…
Hurtig og effektiv påsætning af panzerglas✨
It’s good service and I like that…
It’s good service and I like that shipping 👌🏻
Hurtig betjening på skærmskift!
Fremragende besøg
Jeg syntes i er rigtig gode fordi jeres panserglas holder rigtig godt og i har godt kundeservice og kvaliteten af jeres cover er rigtig godt
Super god kvalitet
Så god oplevelse!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.