1. Lieferant von Druckluftwerkzeugen

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom op Toolsmart.nl. Dé plaats waar jij al jouw gereedschap kunt vinden. Voor de eenmalige klus, de dagelijkse klusser, de klusser met 2 linkerhanden of de professional, voor iedereen is er iets te vinden op Toolsmart.nl! Dit alles haal je in huis voor een scherpe en betaalbare prijs.

2.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Van alles mis met Toolsmart

Van alles mis met Toolsmart, wat je ook doet mailen of telefoon het lijkt wel of er niemand capabel is om dingen op te lossen. Als je al contact heb via telefoon dan zeggen ze we hebben niks te maken met Toolsmart want u belt met ThuisXL. Via mail al net zo maar als je de link van Toolsmart aan klikt dan linken ze door naar ThuisXL. Waardeloos en zo kom ik niks verder met het probleem Kolomboormachine besteld op 16 februari. Geannuleerd via mail 5 dagen later niks geen antwoord. Later nog eens 12 a 15 x mail en 7 x via telefoon.
Betaling via Klarna die is geactiveerd. 25 april moet er betaald zijn voor iets wat ik geannuleerd heb en dus ook niet afgestuurd is....service is waardeloos. Tip gezien de vele klachten. Denk goed na voor u gaat bestellen. Gaat veel tijd verloren om dingen goed voor elkaar te krijgen...Na nog vele mails die niet beantwoordt worden er maar heen gereden op 2 de paasdag naar Nieuwveen. Op de site vermeld dat ze open waren. Dicht waren de deuren en gingen ook niet open. Wat ik ook probeer de service is slecht of het nu via mail of telefoon gaat dat maakt niet uit. Er staan nu zo een beetje 25 mails uit, aantal naar Toolsmart, Scheppach shop, 2dekansje en New Returns ,allemaal op hetzelfde adres. Wij komen niet verder en de tip is koop niks want als er wat mee is dan doen ze weinig en retour sturen en beoordelen of je geld terug krijgt dat kan je vergeten want er is altijd wel wat. Wil je geen ergenis, koop hier niks.

30. März 2024

Waardeloze thuiswinkel slechte service

Waardeloos. Kolomboormachine besteld en word niet geleverd, blijft in account staan als wordt afgestuurd...heb artikel geannuleerd via telefoon, mail diverse keren omdat ik geen bevestiging krijg dat hij geannuleerd word. Krijg wel bevestiging dat mail ontvangen is.. Betaling via Klarna staat open omdat nog niet geleverd blijft staan bij Klarna zolang ze niet doorgeven art geannuleerd. Blijft dus in systeem staan en Toolsmart kan toch afsturen wanneer ze willen ondanks ik diverse keren te kennen heb gegeven annuleren.toolsmart dan wordt doorgelinkt naar thuisxl.nl en bellen naar hun, reactie contact opnemen met toolsmart...

21. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ongebruikte zaaimachine mag niet retour

Helaas de bestelde zaaimachine iets te laat uitgepakt. De zaaimachine is niet van goede kwaliteit, daarom ongebruikt weer in de doos gestopt. Dit heb ik niet eerder gedaan omdat het weer het niet toeliet om te zaaien. Gevraagd of ik deze kan terugsturen. Dit kon niet omdat ik het iets langer dan 14 dagen in huis heb gehad.

25. April 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een top producten

Wat een top producten! zojuist mijn zaagmachine geleverd gekregen. Ga hier zeker vaker mijn gereedschappen bestellen!

6. April 2022

Beste Brian,
Hartelijk dank voor de review. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Groetjes,
Karin toolsmart.nl

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top!!!

Levering kwam aan zonder handleiding, binnen 10 minuten werd de handleiding nagestuurd! Vriendelijke service top.

1. April 2022

Beste Carry,
Bedankt voor deze review. Hier worden wij blij van!
Groetjes,
Karin toolsmart.nl

Slechte, onvriendelijke klantenservice

Zeer slechte en onvriendelijk klantenservice. Het apparaat wat ik besteld had werkte niet naar behoren. In overleg met de klantenservice teruggestuurd waarna mijn retourzending gewoon werd afgekeurd. Vervolgens is de klantenservice onbereikbaar en als ze je dan bij uitzondering te woord staan zeggen ze niks voor je te kunnen doen.

23. März 2022

Beste Rick

We willen u bedanken voor het achterlaten van uw beoordeling.

En we vinden het dan ook erg jammer dat u ontevreden bent. We hebben via de e-mail al onderling contact met elkaar gehad. U gaf aan dat de machine niet werkte. Wij hadden uw retour ontvangen en deze getest waaruit bleek dat de machine volledig werkte naar toebehoren. De machine was in gebruikte staat geleverd.
De reden van retour was daarom ook niet acceptabel.

U kunt altijd voor advies en of tips ons een e-mail sturen. Wellicht komen we er samen nog uit. Wij hopen van wel!

Met vriendelijke groet, Toolsmart.nl

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Klantenservice

Na wat horten en stoten met (telefonische) klantenservice, toch bestelling kunnen plaatsen.
Ik wacht nu op de levering...

29. Oktober 2021

Beste Tonny,

Allereerst willen wij u bedanken voor de geplaatste beoordeling.
Dankzij uw mening kunnen wij kritisch kijken naar onze dienstverlening, en dit uiteraard verbeteren.

Wij vinden het erg jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent met de hulp van onze telefonische klantenservice. Wij willen uw contact met Toolsmart natuurlijk zo perfect mogelijk laten verlopen. Onze excuses dat het bij u niet op deze manier is gegaan.

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen om uw ervaring bij Toolsmart wel 5-sterren waardig te kunnen maken!

Alvast bedankt voor uw reactie.

Indien u nog vragen heeft vernemen wij dit graag!

Shannon
ToolSmart | Team-Online

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr