TONZON B.V. Bewertungen

1. Unternehmen für Isolationsarbeiten
  2. Bauunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Meer wooncomfort en minder kosten m.b.v. muurisolatie, vloerisolatie of radiatorfolie. ✓ Hoge isolatiewaarde ✓ Weinig ruimteverlies ✓ Vrijblijvende offerte.

Akzeptabel

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

10 jaar Tonzon

Wij hebben sinds 2017 Tonzon vloerisolatie. de beloofde besparingen en comfort zijn helaas uitgebleven. we hebben nog steeds koude voeten, en van besparingen op verwarmingskosten nerken we niets. jammer. mooie beloftes, weinig wol.

5. Juli 2026

Erg goede ervaring

Erg goede ervaring , Tonzon vloer isolatie met bodem afdekking tegen het vocht. Vooraf goede info en inspectie. Duidelijke prijsopgave, snelle levering door Firma Knijnenburg uit weert.

27. Januar 2026

Zeer prettige ervaring met Tonzon

Zeer goede ervaring met Tonzon. Het heeft een hoge isolatiewaarde gecombineerd met een dampremmende bodemfolie waardoor de kruipruimte kurkdroog wordt. Zonder vloerverwarming krijgt de vloer zo'n beetje dezelfde temperatuur als de woonkamer. De kou is er dan vanaf. Met vloerverwarming verdwijnen eventuele koude plekken waar geen slang ligt, maar wordt vooral het enorme warmte verlies aan de kruipruimte gestopt.

31. Januar 2026

Vakkundig personeel

Vakkundig personeel.
Kruipruimte bleek te vochtig. Ze hebben gewacht tot het vocht weg was voordat de isolatie werd geplaatst.
Vriendelijk personeel dat geen afval achter laat. Ze bellen als ze de afgesproken tijd niet halen. Kortom dikke pluim

15. Dezember 2025

Tonzon vloerisolatie uit Zwanenburg is…

Tonzon vloerisolatie uit Zwanenburg is weggegooid geld. Isolatie doet helemaal niets, het is nog even steenkoud als daarvoor, ook geen energie-kostenbesparing.
Op de afspraak dat het bedrijf hierbovengenoemd nog eens zou komen kijken, is niets van terechtgekomen. Ze lieten niets meer van zich horen.

21. November 2025

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Goeie isolatie, goeie service. Na n aantal vragen kwamen ze kosteloos langs om t een en ander te bekijken. Dus wij zijn zeer tevreden.

22. Mai 2024

Reageren niet!!

Aanvraag gedaan voor installatie. Zij zouden ze aanvraag door hebben gestuurd naar een van hun partners.

De partner heeft nooit contact opgenomen. Na enige tijd heb ik dit gemeld bij Tonzon en ook zij reageren niet.

10. März 2023

Radiatorfolie besteld, product nooit afgeleverd.

Radiatorfolie besteld. Pakket werd beschadigd, geopend en leeg afgeleverd. Tonzon gebeld en de eis voor gratis nieuwe verzending neergelegd. Nu bijna een maand niets meer afgeleverd of vernomen van Tonzon. Volgens consumentenrecht is de koop voldaan als het produkt onbeschadigd aan mijn huisdeur is afgeleverd. Tonzon blijft in gebreke.

18. Dezember 2022

TONZON en ongedierte

Ondanks enkele ontdekte sporen van ongedierte in de kruipruimte is (door JBHome isolatie) bij ons in september 2019 toch gewoon TonZon vloerisolatie aangebracht, voor €1.700. Na de daardoor ontstane rattenplaag in de kruipruimte en tweemaal ongediertebestrijding te hebben ingeschakeld hebben we uiteindelijk in juni 2022 al het TonZon-plastic voor € 1.089 moeten laten verwijderen door een specialistisch schoonmaakbedrijf. De TonZon vloerisolatie bleek toen onderhand overal te zijn kapot geknaagd (werkt dan niet meer) en zwaar vervuild (de stank) De TonZon vloerisolatie vormt kennelijk een kant en klare ideale verblijfsplaats voor ratten en muizen, een appartementencomplex voor ongedierte. En de TonZon-organisatie, JBHome en TonZon, wil niks vergoeden van onze totale onkosten,al met al zo'n € 3.000 weggegooid geld.

2. August 2022