Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Super platform! De Toetsmij vragen zijn een ware aanvulling op het leerproces, hierdoor is mijn zoon beter voorbereid dan ooit. Ik had een fout gemaakt met het aanmelden. Hier kwam ik 2 maanden l... Mehr ansehen
Momenteel mist er een belangrijke schakel in het onderwijs: kwalitatieve oefentoetsen mét uitwerkingen om doelgericht te leren. Je niet meer afvragen wat je kunt verwachten op je toets, geen onverklaarbare onvoldoendes meer, niet eindeloos blijven leren zonder duidelijk doel voor ogen en geen frustratie meer over het ontbreken van antwoorden of het gemis van kwalitatieve oefentoetsen. Transparantie in toetsvragen, de kortste weg naar de toets, direct inzicht in hiaten en dus effectief omgaan met jouw tijd! Dat is wat Toets-Mij realiseert.
Bargelaan 200, 2333 CW , Leiden, Niederlande
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Ik kocht een oefentoets voor wiskunde om mee te oefenen, die toets was rond uit WAARDELOOS, vragen klopte grammaticaal en wiskundig niet en er waren bij sommige geen antwoorden te vinden en sommige antwoorden waren FOUT... na een paar maanden kom ik er pas achter dat ik aan een ****** duur abonnement vast zit. ZE LATEN JE NIET EENS BETALEN PER MAAND MAAR PROBEREN ELKE KEER STIEKEM 13 EURO (of meer) VAN JE BANK AF TE TROGGELEN, ER WERD BIJ MIJ 3 DAGEN ACHTER ELKAAR 13 EURO VAN ME BANK "GENAKT" EN MEERDERE KEREN PER MAAND WERD ER INEENS 13 EURO AFGESCHREVEN. (ik ben in 2 maanden ongeveer rond de 70-80 euro verloren aan één waardeloze toets die niet eens klopte. toen ik er achter kwam dat ik aan dit dure en nutteloze abonnement vast zat ging natuurlijk gelijk naar de website om dit domme abonnement op te zeggen. zodra ik klikte op abonnement/account beheren kreeg ik een HONDERDEN meldingen die er eigelijk op neer kwamen dat ik niet mijn abonnement op moest zeggen en een duurder abonnement moest nemen, het leek alsof er geen andere optie was. dat was er wel want op een heel klein rood knopje helemaal onderin het scherm stond: "toch afzeggen". zodra ik daarop klikte kreeg ik alleen maar de optie om mijn abonnement in te korten (wel blijven betalen natuurlijk) i.p.v afzeggen. Het was heel onduidelijk hoe je je abonnement opzegt en er wordt rond de 100 keer tegen je gezegd "je was zo goed aan het leren zeg ons abonnement niet op". EN DE OPTIE OM OPTEZEGGEN STAAT NATUURLIJK VERSTOPT ONDERIN HET SCHERM EN ALS JE NIET ALERT BENT KLIK JE GEWOON OP EEN NOG DUURDER EN NUTTELOZER ABBONEMENT OMDAT ZE DOEN ASLOF DAT EEN BETERE OPTIE IS. niet leerzaam, slecht, slijmballen, oplichters, gierig en ronduit WAARDELOOS. nogmaals trap er niet in en laat je niet verleiden door alle 5-ster reviews die nergens opslaam want het is oplichterij, slecht, duur en NUTTELOOS. trap er niet in, laat je niet verleidde door die domme honderden meldingen om een duurder abonnement te nemen of een abonnement aan te schaffen. SCAMMERS. groetjes

Antwort von ToetsMij
Ik moet nog kijken hoe goed mijn dochter het gaat doen met ToetsMij maar toch een review waard. Ik had per ongeluk op 1 jaar geklikt ipv 1 maand en binnen een paar werkdagen na 1 mail mijn geld terug. Niks geen lange verhalen, gewoon kan gebeuren en geregeld!
Direct en goed geholpen, geen wachttijd, prettig contact.
Snelle reactie en vriendelijke klantenservice!
Goed contact over de toetsen die we nog nodig hadden en er niet op stonden.
De toetsen lijken de stof goed te bevatten, echter waren de toetsen in de toetsenweek veel moeilijker, waardoor de punten nog niet echt verbeteren (gymnasium).
We hadden gemeld dat van een aardrijkskunde boek er nog geen toetsen waren gemaakt van hoofdstukken 2 en 3.
Daarop snel antwoord gehad dat ze er mee bezig gaan en binnen een week staan de toetsen al online en hebben we toegang gekregen tot toetsen van de voorgaande versie van het boek.
Snelle en goede service!
Toetsen waren veel te makkelijk vergeleken met toetsen op school. Ook succesvol leren werkte niet voor mijn dochter. Wat fijn was is dat er wordt getoetst uit het boek waar les uit wordt gegeven maar nogmaals... was niet op niveau.

Klantvriendelijk! Goede toetsen!
oplichterij: Het is niet duidelijk dat wanneer je toegang voor 1 maand koopt, je automatisch een abonnement krijgt. Opzeggen kost 10€

Antwort von ToetsMij
I have contacted Toetsmij about my purchase. Alisha replied promptly and asked for more details to help, instead of just answering my question. This made me have my first positive opinion. Then solved my problem in a very satisfactory way with the help of Marc.
I am grateful for their kind response in Toetsmij. I am happy that I chose Toetsmij for my daughter.
Goede en snelle service en de kinderen kunnen zich goed voorbereiden op toetsen. En heb je een vraag, dan wordt er, zelfs ‘s avonds na werktijd, gereageerd op mail.
ToetsMij heeft op ons verzoek een persoonlijke aanpassing gemaakt waardoor deze leerling kan toetsen en oefenen op voor hem passend niveau. Fijne en snelle communicatie!
Super fijn om wat extra toetsen te kunnen doen
Onze zoon had in februari zeker 12 minpunten. Hij is gestart met oefenen via Toets mij en heeft een geweldige eindsprint getrokken en afgelopen week bijna het onmogelijke waargemaakt. Er zijn nog maar 2 minpunten over en nog niet alle toetsen zijn terug. Het heeft onze zoon enorm geholpen, omdat er breed getoetst wordt en de vraagstelling, zoals van hem begrepen, overeenkomt met de toets. Als je de oefentoetsen goed kunt maken, beheers je de stof echt goed!
If I don’t find the right book/exam or it’s simply not available I would sent a request and mostly within 2 hrs they respond saying we’ve managed to find the right one and uploaded it already in your account. That’s service to me!!!
Ik had een fout gemaakt met het aanmelden. Hier kwam ik 2 maanden later achter. Toetsmij heeft de 2 maanden abonnementkosten, voor het dubbele account, na mijn vermelding netjes teruggestort, hartelijk dank.
Ik ben enorm tevreden!
Ik had een maandabonnement bij ToetsMij, waarbij je elke maand 20 toetsen mag downloaden. Tot mijn grote verbazing bleken de toetsen die ik binnen mijn abonnement had gedownload niet meer toegankelijk toen ik mijn abonnement opzegde. Dit voelt echt als geldklopperij! Ik heb immers letterlijk betaald voor deze oefentoetsen en verwachtte dan ook dat ik daar toegang tot zou blijven houden.
Bovendien had mijn zoon regelmatig technische problemen met de toetsen. Afbeeldingen en JPG’s werden vaak niet goed geladen, waardoor we herhaaldelijk contact moesten opnemen met de klantenservice.
Ik begrijp werkelijk niet waar de hoge beoordelingen vandaan komen. De ervaring was allesbehalve goed en het gebrek aan toegang tot betaalde content is ronduit schandalig. Zeker geen aanrader!

Antwort von ToetsMij
Zo op het eerste gezicht lijkt toets mij fantastisch. Todat je fouten vind in de uitwerking. Deze fouten heb ik doorgeven via de mail. En daarna heb ik er meer gevonden. Hierdoor vertrouw ik de antwoorden niet meer. Let op, als je geen abonnement meer hebt, kun je ook niet meer bij de bestelde toetsen.

Antwort von ToetsMij
Sinds kort een abonnement afgesloten en tot nu toe heel enthousiast. Vrijwel van elk vak/boek worden er toetsen aangeboden. Een hele mooie manier om te zien wat er nog beter geleerd moet worden.
Mocht er een toets niet instaan kan je mailen met ze en ze proberen direct iets te regelen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.