Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi valgte Tim på baggrund af de flotte anmeldelser og vores egen gode kommunikation ved henvendelse. Vi fik slebet i fire rum og olieret gulve af tre forskellige træsorter. Resultatet i alle rum blev... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et helt igennem fantastisk stykke arbejde. Holder de aftalte tider. Er detaljeorienteret og virkelig ordentlig - fx havde han lagt nogle tæpper sammen som var brugt til at afdække et nyt køkken. Gulve... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og resultat Vi fik slebet 3 gulve og lagt et gulv af Tim. Alt fungerede fra start til slut, og trods diverse udfordringer med dårligt føre på grund af kraftigt snevejr, blev arbejdet... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Schleif- und Polierservice für Fußböden
  2. Zimmermann
  3. Fußbodenaufbereitung
  4. Bodenleger
  5. Fachhandel für Bodenbeläge

Vom Unternehmen geschrieben

Gulvafslibning, gulvafhøvling og Tømrer arbejde. TM Gulv og Byg i Århus er opstået ud af et langt bekendtskab, fælles interesser og værdier. Vi har tilsammen 20 års erfaring og mange tilfredse kunder bag os. Vores værdier er godt håndværk, samarbejde og professionalisme. For os er disse værdier nemlig vejen til det bedste resultat. For hos os ser vi det, som vores vigtigste opgave, at du som kunde skal have det allerbedste, som du overhovedet kan få. Det gælder uanset, om du har en tømreropgave eller et gulv, der skal have nyt liv. Med vores mange års erfaring kan vi hjælpe dig med lige præcis den opgave, som du stiller os. Hvad end det er tømrerarbejde i form af køkkenmontering eller terrassebygning

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God pris og flot resultat

Tim gjorde et fantastisk stykke arbejde. Han skulle slibe og lakerer vores 110kvm ege- og bøgetræsgulve. Det blev hamrende flot og han var virkelig effektiv. Så super tilfreds. Og en god pris også!

12. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hvor servicen og resultatet er i top

Virkelig god service og et flot resultat trods et gulv fyldt med fernis. Gulvet står fortsat helt som nyt og gulvet har fået så mange komplimenter med på vejen af gæster og dets effekt til rummet. Det er snart 2 år siden (oktober 2022), at Tim var ude og slibe gulvet men det er stadig vildt flot.
Kan kun give Tim mine varmeste anbefalinger til gulvafslibning.

7. Juni 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super resultat!!

Har fået lavet det flotteste og helt fornyet træplanke gulv efter deres behandling! Kan på mange måder anbefale dem. Nemme at tale med, forstår ens ønsker, alt er som det bør være. Er så glad for mit nye gulv! 😊

7. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afslibning og sæbebehandling af gulve

Har fået afsløret og sæbebehandlet gulve. Resultatet er flot!
Alle aftaler er blevet overholdt. Firmaet var nem og hurtig at komme i kontakt med.
Oprydning efter arbejdet var fin - intet svineri eller rod.
Vil bruge firmaet igen hvis behovet opstår.

11. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået afslebet vores gamle gulve og…

Har fået afslebet vores gamle gulve og behandlet dem med hvid olie. Gulvene er blevet rigtig flotte. vi er meget tilfredse med arbejdet og oprydningen herefter, man kunne faktisk slet ikke se at vi havde haft håndværkere på besøg.
Har kun positivt at sige, om vores besøg af Tm gulv og byg og kun varmeste anbefalinger herfra.

1. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået renoveret vores gulve

Vi har fået renoveret vores gulve, først overvejede vi, om vi skulle have helt nye gulve, men må sige, at Vi er glade for at beslutningen, om første valg blev besluttet. Gulvene er blevet så fine. Havde slet ikke forestillet Os, at de gamle slidte gulve kunne blive så pæne. Kun positivt omtale herfra. Kan kun anbefale Tm gulv og byg.

12. Februar 2024

Super service og resultat

Super service og resultat
Vi fik slebet 3 gulve og lagt et gulv af Tim.
Alt fungerede fra start til slut, og trods diverse udfordringer med dårligt føre på grund af kraftigt snevejr, blev arbejdet løst til tiden med fleksibilitet og søndags arbejde.
God kommunikation og meget flot resultat.
Kan anbefales!

9. Januar 2024

Gulvslibning

Jeg har fået slebet og lakeret mit stuegulv. Super flot!
Håndværkeren kom til aftalt tid og der var efterfølgende ryddet op.

24. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har benyttet TM Gulv og Byg!

Vi har benyttet TM Gulv og Byg!

Vi skulle have slebet og lakeret 120m2 gulve, her blev vi mødt af Tim. Super dygtigt og vi fik en god rådgivning.

Hele processen fra start til slut er udført til UG, nu har vi et gulv der står som nyt.

Derfor en varm anbefaling herfra, service og håndværk der er alle pengene værd!

4. Januar 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Find en anden gulvmand

Jeg skulle have afhøvlet, lud og hvid sæbebehandlet mine gulve, og valgte desværre TM gulv og byg til det. Tim var meget sød og imødekommende til en begyndelse, men da jeg så ikke var tilfreds med arbejdet, hvilket jeg også har en anden gulvmanden ord for, så ændrede det sig, og Tim prøvede først af rette op på det, og da jeg så kontaktet ham igen, så skrev at han var blevet sygemeldt på ubestemt tid og svarede ikke på mine henvendelser. Han ville dog godt hjælpe min veninde med hendes gulv, da hun kontaktede ham samtidig. Så jeg kan desværre på ingen måde anbefale at bruge TM gulv og byg.

8. November 2023

En anbefalelse herfra

Vi fik afslebet vores gulve og efterbehandlet dem med en matlak. Gulvene er blevet, som de var nye.
Vi er meget tilfredse med resultatet og har fået gode råd og vejledning hele vejen igennem.
Kan varmt anbefale Tm gulv og byg

13. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot håndværksarbejde og super professionel service

Vi fandt TM Gulv & Byg på nettet og sendte en mail med spørgsmål, som vi hurtigt fik svar på.
Vi fik hurtigt en aftale i stand og undervejs i processen blev vi kyndigt rådgivet i typer af behandlinger, samt efterfølgende pleje af gulvet.
Vi endte med at vælge en behandling hvor vi fik høvlet, slebet og lakeret tre forskellige typer af trægulve og resultatet er yderst tilfredstillende! Og det ovenikøbet til en meget fair pris sammenlignet med andre tilbud vi fik.

Tim fra TM Gulv & Byg får hermed vores varmeste anbefalinger.

28. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Svarer ikke på henvendelser efterfølgende

Vi havde TM Gulv og Byg til at slibe og lakere vores gulve. Arbejdet de udførte var vi i første omgang tilfredse med. Da vi efterfølgende synes der var nogle ridser under lakken, skriver og ringer vi til TM Gulv og Byg. Vi spørger ind til, om det kan være rigtigt, at der skal være ridser under lakken. Vi skrev først gang i august måned, vi har skrevet og ringet løbende uden et eneste svar! Når vi ringer besvares telefonen ikke, kun når vi ringer fra et ukendt nr. får vi en besked om vi skal lægge navn og adresse.
Vi kan desværre ikke anbefale TM Gulv og Byg til andre, da de åbenbart ikke vil stå på mål for deres udførte arbejde.

7. August 2023

TM Gulv og Byg leverer.

TM har leveret et fantastisk resultat, på vores gamle gulve der havde været pakket ind i vinyl og laminat de sidste 30 år. På trods af fernis på gulve blev det et super resultat med lud og sæbebehandling og trappen står skarpt på trods af gammel/dårlig afhøvling tidligere.
Tim er rar, lydhør og løsningsorienteret. Fuld tilfredshed herfra.

8. März 2023

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr