Tkmotorgruppen Bewertungen 17

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Trevliga

trevliga och väldigt seriösa bilhandlare. Dem är även väldigt hjälpsamma

13. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt nöjd med mitt köp hos den här…

Väldigt nöjd med mitt köp hos den här bilfirman. Personalen var trevlig, kunnig och tog sig tid att svara på alla frågor. Jag kände mig trygg genom hela affären och kan verkligen rekommendera dem till andra.

1. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag var lite skeptisk innan jag gick…

Jag var lite skeptisk innan jag gick hit, men blev faktiskt positivt överraskad. Kändes inte alls som de där klassiska “påstridiga säljarna”, utan mer avslappnat och ärligt. Jag fick kolla runt i lugn och ro, ställa frågor utan att känna mig dum, och de svarade rakt och tydligt.

Bilen jag köpte var i riktigt fint skick och motsvarade det som sagts. Inga konstigheter eller dolda grejer. Allt gick ganska smidigt också, från första besöket till att jag körde därifrån.

Känslan efteråt var skönt, det här blev bra. Skulle absolut kunna gå tillbaka igen

15. April 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har blivit lurad från dag ett

Har blivit lurad från dag ett , när jag köpte min NissanNV200. Har knappt kommit till jobbet , knappt startar och den har till och med inte startat 2 gånger så jag inte kunde komma till jobbet. Har varit på lagning 5-6 gånger mellan nov-mars -26. Har skickat fakturer som inte stämmer överens med de har bytt. Har fått min bil att gå igenom besiktningen, så jag fick ta bilen och göra en ny besiktning på bilen. De vägrar att ta tillbaka sin bil och ge mig tillbaka mina pengar så jag kan köpa en hel bil. De luras så fruktansvärt mycket . Fick låna en bil ett tag, den åkte jag olagligt med i flera veckor olika tid punkter för den var avställd . Och bilen jag köpte visade det sig att där provkörde jag olagligt för där hade det inte satt en grön skylt i fönstret . Så hade jag blivit stoppad av polisen så hade jag åkt ditt på det . De har noll koll. De besiktar sina bilar på samma ställe och där har min bil gått igenom fast den fick ett 2:a . Passa er !

21. November 2025

Hej Susanne,
Tack för din recension. Eftersom vi inte delar din beskrivning och bestrider bestämt att vi skulle ha lurat dig så kommer vi behöva bemöta det kort och koncist här.

Strax efter köp meddelade du oss att bilen hade startfördröjning och vi hanterade det omgående i vår verkstad, och när du meddelade att problemet dykt upp igen så bistod vi med lånebil och stod för bekostnader vid extern verkstad för åtgärd.

När du velat häva köpet så har vi accepterat det i form av hävning i enlighet med gällande principer, något du inte accepterade.

Gällande att bilen var avställd vid provkörning, grönskylt etc., så har vi redan förklarat för dig vår ståndpunkt. Gällande besiktning så bad du oss att ta den på besiktning efter att verkstaden meddelat att bilen var klar och utan konstigheter. Att bilen sedan får nedslag på spindelled fram efter 19 dagar är utanför vår kontroll. Ifall du nått ut till oss om hjälp kring det så hade vi kunnat byta ut dem på 30 min utan extra kostnad, såsom vi alltid bestått dig utan extra kostnad genom hela denna procedur och gjort mer än vad som rimligen krävs.

Vänligen,
TK Motorgruppen

VARNING: Bluff företag

Dom sålde mig en bil som sluta fungera efter 1 timme, batteriet i bilen var helt urladdad + elektroniken helt paj. Elite på att lura folk, VARNING KÖP ALDRIG HÄR IFRÅN.

27. Oktober 2025

Hej Amir,
Vi bemöter gärna detta med fakta.

När du kontaktade oss gällande att ett fel inträffat kort efter köpet så agerade vi i enlighet med konsumentköplagen och erbjöd dig omedelbart kostnadsfri reparation inom ramen för vår trafiksäkerhetsgaranti. Vi ville ha in bilen för att reda ut vad som hänt eftersom vi aldrig haft några konstigheter med bilen inom vår ägo. Du kom tillbaka med bilen strax innan stängning, vi felsökte bilen morgonen därefter och det fanns inga fel annat än en säkring som behövde ett byte. Vi meddelade dig att bilen har inga som helst konstigheter, du/vi har bara haft oturen med att en säkring gått så nära inpå köp. Du vägrade bilen ändå. Trots detta gick vi dig till mötes och hävde köpet som en goodwill-lösning trots att vi inte är skyldiga det. Du accepterade återbetalning om 14 000 kr, som du betalat för bilen.

Att i efterhand beskriva detta som bedrägeri eller att vi ”lurar folk” stämmer alltså inte med det faktiska händelseförloppet.

Vänliga hälsningar
TK Motorgruppen AB

Proffs på att lura⛔️⛔️

Ljög om bilen så mycket de kunde, men den var skrot, garantin gällde ej till och med.

VARNING⛔️⛔️

2. März 2025

Antwort von Tkmotorgruppen

Vi känner inte igen din beskrivning.

Vi lämnar skriftlig trafiksäkerhetsgaranti och följer alltid Konsumentköplagen. Om ett fel uppstår uppmanar vi kunden att kontakta oss direkt så att vi kan åtgärda det eller hitta en lösning.

Om du är en faktisk kund är du välkommen att kontakta oss med registreringsnummer och datum för köp, så att vi kan kontrollera ärendet. Ogrundade påståenden om ”lura” och ”skrot” stämmer inte med hur vi arbetar.

Vänliga hälsningar
TK Motorgruppen AB

Jättetrevliga

Fick kör hem med en ultrafin bil (gammalmodig) efter ett långt och väldigt trevligt samtal med en äldre herre/säljare på TK Motorgruppen. Det var förstås bara extra plus, men uppskattas att man åker hem på glatt humör.

14. August 2023

Köp aldrig bilen här

Köp aldrig bilen här . Jag skulle råda alla att inte köpa bilen här, för att ni blir inte lurad som dem lurade mig .
Jag köpte en bil här och på första veckan fick jag problem och på nästan 3 månader spenderade jag 25000 tusen kronor fem gånger beställde jag bil bärning till olika verkstad varje vecka fick jag problem med min bil . Jag ber er att inte köpa bilen här . Låt dig att inte blir lurad att bilen är besiktad . Det är rena bedrägerier .

24. April 2023

VARNING: VÄRSTA SORTENS SKOJARE

Gör inte misstaget att köpa bil här. De här hör till den värsta sortens skojare som finns i branschen. Köpte en bil från dem som fick problem redan efter en dag. På Mekonomen rekommenderar de att köra bilen direkt till skroten. Så varning för dessa oärliga, oseriösa skojare.

14. September 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr