Trevliga
trevliga och väldigt seriösa bilhandlare. Dem är även väldigt hjälpsamma
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
trevliga och väldigt seriösa bilhandlare. Dem är även väldigt hjälpsamma
Väldigt nöjd med mitt köp hos den här bilfirman. Personalen var trevlig, kunnig och tog sig tid att svara på alla frågor. Jag kände mig trygg genom hela affären och kan verkligen rekommendera dem till andra.
Jag var lite skeptisk innan jag gick hit, men blev faktiskt positivt överraskad. Kändes inte alls som de där klassiska “påstridiga säljarna”, utan mer avslappnat och ärligt. Jag fick kolla runt i lugn och ro, ställa frågor utan att känna mig dum, och de svarade rakt och tydligt.
Bilen jag köpte var i riktigt fint skick och motsvarade det som sagts. Inga konstigheter eller dolda grejer. Allt gick ganska smidigt också, från första besöket till att jag körde därifrån.
Känslan efteråt var skönt, det här blev bra. Skulle absolut kunna gå tillbaka igen
Har blivit lurad från dag ett , när jag köpte min NissanNV200. Har knappt kommit till jobbet , knappt startar och den har till och med inte startat 2 gånger så jag inte kunde komma till jobbet. Har varit på lagning 5-6 gånger mellan nov-mars -26. Har skickat fakturer som inte stämmer överens med de har bytt. Har fått min bil att gå igenom besiktningen, så jag fick ta bilen och göra en ny besiktning på bilen. De vägrar att ta tillbaka sin bil och ge mig tillbaka mina pengar så jag kan köpa en hel bil. De luras så fruktansvärt mycket . Fick låna en bil ett tag, den åkte jag olagligt med i flera veckor olika tid punkter för den var avställd . Och bilen jag köpte visade det sig att där provkörde jag olagligt för där hade det inte satt en grön skylt i fönstret . Så hade jag blivit stoppad av polisen så hade jag åkt ditt på det . De har noll koll. De besiktar sina bilar på samma ställe och där har min bil gått igenom fast den fick ett 2:a . Passa er !

Antwort von Tkmotorgruppen
Tyckte att det gick bra, om än något jobbigt att det inte var bra belysning
Dom sålde mig en bil som sluta fungera efter 1 timme, batteriet i bilen var helt urladdad + elektroniken helt paj. Elite på att lura folk, VARNING KÖP ALDRIG HÄR IFRÅN.

Antwort von Tkmotorgruppen
Ljög om bilen så mycket de kunde, men den var skrot, garantin gällde ej till och med.
VARNING⛔️⛔️

Antwort von Tkmotorgruppen
Bra och seriös bilhandlare. Löste hemtransport av bil supersmidigt.
Jag gillade verkligen bilen och uppskattar det hjälpen och servicen jag fick
Jättetrevliga och hjälpsam personal som hjälpte mig snabbt när generatorrem gick av på vägen och fick snabbt hjälp för ett väldigt bra pris!
Köpte en Peugeot Boxer och blev otroligt bra välbemött. Åkte från Malmö för att hämta bilen och den mötte alla mina förväntningar :)
Akta er att ni blir inte lurad eftersom de är proffs att lura folket . Kolla noga på allt .
Allt de har är falsk . Jag blev lurad . Måste de bort från marknad
En ren bedrägeri företag
Fick kör hem med en ultrafin bil (gammalmodig) efter ett långt och väldigt trevligt samtal med en äldre herre/säljare på TK Motorgruppen. Det var förstås bara extra plus, men uppskattas att man åker hem på glatt humör.
Köp aldrig bilen här . Jag skulle råda alla att inte köpa bilen här, för att ni blir inte lurad som dem lurade mig .
Jag köpte en bil här och på första veckan fick jag problem och på nästan 3 månader spenderade jag 25000 tusen kronor fem gånger beställde jag bil bärning till olika verkstad varje vecka fick jag problem med min bil . Jag ber er att inte köpa bilen här . Låt dig att inte blir lurad att bilen är besiktad . Det är rena bedrägerier .
Gör inte misstaget att köpa bil här. De här hör till den värsta sortens skojare som finns i branschen. Köpte en bil från dem som fick problem redan efter en dag. På Mekonomen rekommenderar de att köra bilen direkt till skroten. Så varning för dessa oärliga, oseriösa skojare.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.