Leif Tjälldén AB Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har köpt pooltaket Leia som man monterar ihop själv. Tyvärr hade vi några missöden vid monteringen. Bland annat lyckades vi dra av ett antal skruvar. Detta löste Tjällden snabbt och skickade dub... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hej Från det att vi gjort vårt val av pool så har vi haft vår kontakt med Sara och killen på ”lagret”. De har lotsat oss i bygget av pool samt svarat på alla våra frågor på ett proffsigt sätt. V... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grymt nöjd med Tjälldén, allt från leveranser, material, återkoppling på de oändliga frågorna jag haft som ytterst oerfaren poolbyggare till bemötandet och den klockrena servicen som Anna och Sara... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Bauunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Levererar materialpaket till husgrunder och pooler

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Pooltaket Leia

Detta löste Tjällden snabbt och skickade dubbelt så många som vi egentligen behövde och utan kostnad. Allt med ett supertrevligt bemötande.
En mycket seriös leverantör av både pooler med tillbehör och paket för att gjuta betongplattor till mycket bra priser. Kryddat med det bästa bemötande man kan få.

9. Juli 2025

Perfekt service!

Perfekt service!

Allt från första kontakt, beställning, frågor för montering och annat som uppstått har svarats snabbt, proffsigt och utan krångel.

30. Juni 2024

Antwort von Leif Tjälldén AB

Superkul att höra! Tack för din fina feedback.

Mycket bra pool

Mycket bra pool, support och service vid problem var fantastiskt. Kundservice på toppnivå.

6. Februar 2025

Antwort von Leif Tjälldén AB

Verkligen roligt att höra! Stort tack.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Produkterna mycket bra

Produkterna mycket bra, supporten bra men leveransen och bemötandet när det blev problem var under all kritik

7. August 2024

Antwort von Leif Tjälldén AB

Kul att du är nöjd med grunden men tråkigt att det strulade vid lossning. Vi tar din feedback vidare med fraktbolaget. Tack för din info, den är värdefull för oss.

Pool

Vi fick fantastisk fin hjälp med hela processen då vi byggde en pool från Tjälldéns! Vi är supernöjda, kunde inte valt ett bättre ställa att köpa pool från!

20. August 2024

Antwort von Leif Tjälldén AB

Vad kul att ni är nöjda! Stort tack för fin feedback.

Bra service

Jag fick jättebra och proffsig service i samband med mitt poolbygge

19. März 2024

Antwort von Leif Tjälldén AB

Tack, vad roligt att höra!

Skönt med proffs

Här fick man ett snabbt svar Med en kunnig personal. Som ställde bra motfrågor för att förstå och hjälpa mig med mitt problem. Så glad att ha med proffs att göra. Tack

4. Dezember 2024

Antwort von Leif Tjälldén AB

Vad kul att höra! Hoppas det löst sig =)

Seriöst företag

Vi köpte en isolerad pool med saltklorinator och pooltak.
Leveransen sköttes perfekt on time.
Vi har fått all hjälp som behövs av deras trevliga, hjälpsamma och kunniga personal.
Svarar alltid direkt på de frågor man har.
Kan varmt rekommendera Tjälldens.

16. Mai 2024

Antwort von Leif Tjälldén AB

Vad roligt att höra! Stort tack för din fina feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tjällden Pool var rätt val av oss

Hej
Vårt val av Tjällden pool har varit kanon för vår familj där barn och barnbarn haft en kanon sommar.

Mvh
Lasse o Mia

28. November 2024

Antwort von Leif Tjälldén AB

Verkligen roligt att höra! Tack för feedback och hoppas ni får många sköna badsomrar!

Mycket nöjd.

Mycket nöjd.
Beställde material med kantblock, isolering och armering till garage ca 100 kvm.
Bra möjlighet för hemmabyggare att diskutera belastningsvariationer med förstärkningar och grövre armering.
Precisa leveranser och sist men inte minst trevligt bemötande.

9. November 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolut inget att klaga på

Absolut inget att klaga på. Mina installatörer klagade på att det var lite dåligt med rörlängder etc. Dock inget allvarligt. De hade grejorna i bilen som jag isåfall förutsätter att de tagit betalt för
Ingvar

1. Juli 2020

Pool av högsta klass

Otroligt nöjd med poolen och bemötandet från er. Tillsammans med hög kvalité på material och väl utförlig dokumentation fick jag ihop det hela och det funkar jättefint.
Tack för allt och trevlig sommar!

29. Juni 2020

Riktigt bra materialpaket

Riktigt bra materialpaket. Bra kvalitet, genomtänkt och utmärkt byggbeskrivning.
Mycket bra bemötande när jag kontaktat er och har hela tiden kunnat lita på utlovat leveransdatum.
Rekommenderar varmt Tjälldens!

29. Juni 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Enkelt och lättbyggt men tungt...

Svårt att sätta betyg när man inte har någonting att jämföra med. Vi fick bra service och råd. Allting kom hemkört. Det är nog ett av de billigaste poolsystemen och lätt för hemmabyggaren. Jag har gjort allt själv (förutom betongen till bottenplattan och krönbalken) och ändå är jag ingen hantverkare. Det är ett ganska förlåtande system om man gör någon tabbe under byggandet, gaveltrappan är helt klart den bästa som går att få! Man har tänkt till när det gäller antal steg. Men allting är väldigt tungt att arbeta med!!

27. Juni 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr