Titasson

Das haben sich andere Leute angesehen

Köpte också en jeansklänning men fick…

Köpte också en jeansklänning men fick något i dålig kvalitet som bara räckte med till troskanten. I storlek XL som brukar passa så fattades det 12 cm för att jag ska kunna knäppa den. Fick betala tullavgift på 100 kr för att jag skulle få den. Tog 2 månader. Går inte att få kontaktledning dem och ingen instruktion om hur man kan returnera. Ett riktigt bluff företag. Klänningen hette Greta och det jag fick var absolut inte den. Varken modell eller kvalitet stämde

2. September 2021

Blufföretag

Blufföretag! Håller med tidigare omdömen. Synd att jag inte såg detta innan jag beställde. Ångrar bittert att jag handlade av detta företag. Inte en siffra rätt. Beställde Greta - denimklänning och fick en så ful klänning i ett helt annat material och sunkig ljusblå färg. Har väntat 2,5 månad på denna. Fick betala skatter och avgifter på 118 kr. Aldrig mer

26. August 2021

Jag beställde en sommarklänning i…

Jag beställde en sommarklänning i början av juni från Titasson.ses hemsida. Jag trodde att det var ett svenskt företag. Det stod att frakten var fri. Jag fick klänningen 24.8. efter att det redan hade gjort en sväng i Sverige, men Postnord hade skickat den tillbaka eftersom tulldeklaration var på kinesiska. När den kom tillbaka var jag tvungen att betala importmoms och deklarationsavgift på 118kr. Det stod ingenting om det på deras hemsida. Och klänningen, vilken besvikelse; en blommig säck. Kan absolut inte använda den. Deras kundtjänst funkar dåligt. VARNING VARNING VARNING!

26. August 2021

Ej nöjd!

Dålig kundservice svarar endast på engelska och tar dagar innan dom svarar och undviker det man skriver, ville avbryta min beställning då den hade skickats tillbaka på grund av att dom ej fyllt i ordentligt inför tulldeklarationen dom skickade istället nya klänningar och uppmanade mig att betala och ej uppge vidare problem i Klarna då dom skickat med expressleverans och det kostar mycket, men jag betalade inte förräns jag fick klänningarna som jag ej ville ha men orkar inte skicka tillbaka eller ha någon mer kontakt med dom något mer. Tog över 2 månader att få klänningarna och dom var ej vad jag väntat mig.

25. August 2021

Sånt jäkla skam

Sånt jäkla skam. Köpte en "jeansklänning". Fick nåt annat. Ser överhuvudtaget inte ut som på bilderna. Inte samma materiel. Inte samma färg. Inte samma slags tvätt. Inte samma skärning.

I kontakt med dom ska jag nu skicka tillbaka varan till Kina med spårbart. Vet inte om det är värt pengarna då jag säkert får betala frakten fast dom lurat mig. I returblanketten finns inte något val som beskriver att "varan inte är som beskrivning". Återkommer med nytt betyg efter jag returnerat varan.

17. August 2021