Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 4 nye sommerdekk 7.3. Fikk info om forventet leveringsdato 20.3 og sporingsnummer på hvert dekk som jeg kunne følge. Fikk dekkene levert på døren 3 dager før (17.3) Dekkene var pakket... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I also have a problem with this site, I ordered tyres - three arrived and I can't wait for the fourth one, and the money was not refunded at all, it is a total scam

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

IKKE kjøp dekk av Tirendo Fikk ikke dekkene, med begrunnelse at fraktfirma ikke hentet dekkene. Ville kansellere og få pengene igjen. Ingen av deres kontaktflater mot kunder er betjent av mennesker:... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ok men totalt elendig transportør (DPD/GLS).

Annonserer på sin nettside at leveringstid for dekk er 7 dager. Etter to og en halv uke er forsendelsen fortsatt ikke kommet til Norge. Første bestilling ble annullert da de (GLS) klarte å levere dekket til en adresse i Tyskland og ikke til oppgitt adresse i Norge.

Oppdatering; ser ut til at transportselskap DPD har klart å rote bort dekket. Tirendo har nå sendt på ny, i håp om at det kommer frem. Endrer derfor fra en til fire stjerner, da pga velviljen og enormt rask respons ved henvendelse til de.

9. Juli 2022

Leveringtid 7 dager

Leveringtid 7 dager. Nå er det 15 dager og ingenting kommet, fikk beskjed forriege uke at det kommer den 27.06 men nei, igår fikk jeg beskjed at mest snsynlig kommer pakken neste uke. Dette skulle vert ulovlig! Trodde at det va norsk side men blitt lurt. Kommer ikke dekkene neste uke så tar jeg advokaten og går til rettsak.

28. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen bildekk, ingen svarere.

Bestilte fire sommerdekk 3 mai 2022, med lovet levering 4-7 dager. Fikk melding dagen etter at varen var lastet opp i Tyskland. I dag, 3 uker senere har jeg verken fått dekkene eller svar på spørsmål om hvor varene blir av. Usikker på om jeg får varen, og om 4800 kr er tapt. Er dette et seriøst nettsted?

23. Mai 2022

Ikke kjøp fra Tirendo!

Ikke kjøp fra Tirendo!! I mitt tilfelle sier de at de ikke har mottatt betalingen. Får lovnader om at de skal sjekke med regnskapsavdelingen og at det vil ta "2-3 virkedager", 12 mnd etter har jeg fortsatt ikke fått noe svar.

2. Mai 2022

Godt fornøyd

Godt fornøyd med utvalg, vare og pris, men lang leveringstid, noe man ofte må regne med når man handler utenfor Norge (og i COVID-19). God informasjon underveis gjorde meg trygg på at varene var på vei, så full score fra meg.

9. Juni 2021

Veldig langsom

They charge in Euro. Take one month to check stock and tell no availability. No response to refund, had to go through bank.

22. November 2020

Anbefales

Leveringen kom innen forventet tid selv i Nordnorge. Utvalget av dekk og felg var bra og prisen var rimelig, kan anbefales.

11. Mai 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Transporten er et mareritt

Velger Tirendo pga, pris og at de deltar og gir 3% tilbake på Kickback.. Bestilling av 4 dekk, og betalingen går fint 7.8.2018 Men det er det eneste som går som det skal. Jeg får en tracking til DPD, og kan følge fra Tyskland til Larvik.Noen levering 22.8, skjer ikke. Så er det full stopp.Treffer på en hos Bring, som vet at DPD er PostNord
Ringer PostNord 27.8, og heldigvis er dekkene ennå i Larvik. De hevder de har ringt, og sendt SMS ang. avtale om levering. Hvilket er blank løgn. Men nå skal de sende de videre, så de kommer tilslutt.Har klaget til Tirendo på ekstremt dårlig tracking, og manglede info om at PostNord er transportør i Norge. Ikke kom handelen på Kickback heller. De er forsatt partner på Kickback i 2019, men ikke regn med å få avtalerabatten.

18. September 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topp firma å handle med ,anbefales

Bestilte komplett sett med vinterdekk hos Tirendo til meg selv for 2 år siden og bestilte 4 dekk til min sønn nå.Lynkjapp ordrebehandling og forsendelse , 4 dager etter bestillingen var dekkene levert på døra av Postnord. Kan virkelig anbefales og vil bruke Tirendo fast heretter , bedre blir det ikke.

3. Oktober 2018
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ferske dekk til god pris

Ferske dekk til god pris! Tok tid før dekkene ble sendt, kommer til PostNord når de kommer over grensen. Det er nok det største ankepunktet med hele handelen. Viste seg at jeg måtte hente dekkene på et bortgjemt lite kontor inne på et industriområde i Bergen sentrum. Ingen info om dette.

29. Mai 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr