Bestellen was makkelijk en snel. Wat schetst mijn verbazing, een paar uur later krijg ik telefoon van Tim, even dubbelchecken of de maten die ik had doorgegeven accuraat waren aangezien er wel vak... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb onlangs twee roofLITE+ dakramen besteld bij Timsoutlet via Bol.com, en ik ben meer dan tevreden over de hele ervaring. Wat deze webshop echt onderscheidt, is het persoonlijke contact. De d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Mijn al wat oudere raam-rol-hor (Bruynzeel) was defect en dat kwam door een sluitveer die afgebroken was. Wilde geen compleet nieuwe hor kopen en zocht naar een milieuvriendelijke oplossing en vroe... Mehr ansehen
Velux verduisterende rolgordijnen besteld. Goed op de hoogte gehouden van het bestel en leveringsproces. Eenmaal binnen bleek er van de drie bestelde gordijnen, een van de verkeerde afmeting te z... Mehr ansehen
In onze webwinkel vindt u sterk afgeprijsde sanitair, DHZ en duurzame huishoudelijke goederen tegen zeer scherpe prijzen aan. Ook op het gebied van dakraamgordijnen en screens speciaal voor dakramen O.A Velux, RoofLITE, Fakro. Wij zijn Bruynzeel horrenspecialist. Ook hebben we badmeubelen op maat. Tegel en sanitair outlet Huizen
Rokerijweg 30 , 1271AH, HUIZEN , Niederlande
Veertjes besteld voor onze Bruynzeel hor S600. Waren aanwezig en zijn snel verstuurd naar ons. Top

Antwort von Timsoutlet
Op de vraag over een hor-onderdeel werd snel gereageerd en goede service gegeven!
Goede service en bereidheid om mee te denken in het belang van de klant.
Een verduisterend dakraam rolgordijn gekocht, goede kwaliteit rolgordijn. Bovendien geweldige service verleend door Timsoutlet, bij vragen goed bereikbaar en meedenkend, dikke pluim!
Bruynzeel Rolhordeur.
Ontvangen artikel had een fabricage fout. Direct gemeld, kreeg binnen een uur een reactie: Er wordt een nieuw exemplaar opgestuurd en wat denk je, de volgende dag al binnen!
Dit is pas service!
TimsOutlet zeer aan te bevelen!
Bruynzeel combi hor/plissee voor dakraam besteld.
Omdat deze nergens anders meer leverbaar was, even gebeld met de vraag of het op voorraad was. De telefoon werd direct opgenomen, en de voorraad bevestigd.
Volgende dag in huis.
Inmiddels gemonteerd, en geheel tevreden.
Zeer snel bestelling binnen!
Maandagavond laat besteld. Dinsdagmiddag bericht verstuurd en woensdagochtend al binnen!
Leuk bedrijf! Ik heb wat besteld en het duurde niet lang tot dat ik mijn pakket had. Vriendelijke mensen en top service!

Antwort von Timsoutlet
Mooie donkergrijze pvc lamellen aangekocht.
Service/ communicatie/ verzending was excellent...

Antwort von Timsoutlet
Pakket is goed en passend zoals beloofd.
Echter de verzending via DPD is hopeloos,
pakket werdt is een andere straat zomaar bij een huis met zelfde huisnummer gedropt. Niemand heeft getekend???
Na info een bruynzeel S 700 /cando 95x235 lamellen hordeur besteld. Zijn inderdaad gelijkwaardig zoals uitgelegd.
De trackingcode (DPD) niet ontvangen. Via app DPD
Deze hordeur bij TimsOutlet online besteld op zaterdag (20/07/2024) met 25% korting, en geleverd via TransMission op dinsdagmorgen (23/07/2024), erg snel!!
De opbouw was geheel nieuw in de verpakking. Maar de S900 hordeur zelf was een retourzending uit België. Helaas was alles niet compleet: geen handleiding + 16x korte schroefjes ontbraken! Deze zijn na reclamatie netjes achteraf opgestuurd!
Rolhor besteld en gekocht bij Timsoutlet. Ik was een beetje onzeker welke maat rolhor ik moest bestellen en belde Timsoutlet voor informatie. Daar kreeg ik een vriendelijke man aan de telefoon die echt de tijd nam om al de vragen te beantwoorden. Rolhor kwam een dag na de bestelling binnen en ik miste de beschrijving hoe het geplaats moet worden. Na een telefoontje naar Timsoutlet stuurde hij gelijk een link voor de beschrijving op. Later met het weggooien van de doos zag ik toch de beschrijving in de doos zitten. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf, echt TOP.

Antwort von Timsoutlet
Zaterdagmiddag BRUYNZEEL S900 Plisse hordeur besteld en dinsdagmiddag geleverd. Communicatie over voortgang van levering en overdracht naar transportbedrijf. ( En ook de S900 is een mooi product die eenvoudig is te plaatsen)

Antwort von Timsoutlet
Kort na mijn bestelling te hebben doorgegeven werd ik gebeld door Timsoutlet ivm de levering.
Ik had iets niet juist ingevuld, dit werd direct gecorrigeerd.
En de volgende dag hoorde ik wanneer het geleverd werd.
En vandaag, 2 dagen later werd het bezorgd. Het is mij nog niet eerder gebeurt dat een flinke bestelling in een paar dagen werd bezorgd.
Ik stond werkelijk perplex.
Mijn complimenten aan dit bedrijf.

Antwort von Timsoutlet
Zeer tevreden met ons 1ste dakraam vandaag. Goeie communicatie reageert heel snel. Goed advies. Vooral klantvriendelijk zowel het contactpersoon en de timmerman. Na een telefonisch fijn gesprek en uitleg kon de raam binnen paar dagen geplaatst worden. Wij zijn zeer tevreden. Wij zullen op korte termijn een 2e dakraam laten plaatsen door dit bedrijf. Timmerman geeft ook goed advies voor het plaatsen welke hoogte en breedte waar het beste plek is. Deze review hebben wij uit ons zelf geplaatst omdat wij zeer tevreden zijn . Het is NIET gevraagd door het bedrijf.
Na een gebruikte plissé hordeur gekregen te hebben, is er na wat mitse en mare een nieuwe plissé hordeur gekomen die perfect past.
Bedankt Tim
Via deze firma een nieuwe hordeur besteld, wordt geleverd door een viendelijke chauffeur. Pakket is even blijven liggen ivm andere zaken. Na verloop van tijd pakket uit gepakt, blijkt dat de Bruynzeel plisse hor te smal is voor de deur. Volgens de verzegelde verpakking was het de bestelde maat. Gebeld met timsoutlet, na wat gegevens te hebben uitgewisseld, nieuwe deur toegeleverd gekregen. Af geleverd door weer een vriendelijke chauffeur. Fijneen snelle service

Antwort von Timsoutlet
Na een correcte levering van buiten zonneschermen voor velux dakramen ook een verduisteringsrol gordijn besteld. Na montage en uitrollen van het gordijn bleken er twee kleine gaatjes in het gordijn te zitten. De verkoper beweert dat die zijn ontstaan doordat ik met een schroefmachine de achterkant heb geraakt. Hem erop gewezen dat de gaatjes meer dan 40 cm uit de zijkant zitten en ik alleen maar ouderwets handmatig heb geschroefd. Hij wil het gordijn niet ruilen tegen een ander zonder fout en ik moet maar een duct tape aan de achterkant plakken!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.