Time2bike Bewertungen 95

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har fået lavet stort service samt skiftet slange og dæk på baghjulet. Undervejs ringede de at der skulle skiftes bremse og gear kabel hvilket jeg sagde ok til. Pris i alt kr. 1256 hvilket er dyrt. Kom... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var nemt, hele proceduren var simpelt og jeg er meget glad for min ny cykel. Høj kvalitet til billig pris, som bonus var cyklen 100% samlet ved modtagelsen. En ren fornøjelse at handel med jer .

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I got a bicycle from time2bike.dk at a really great discount, and the quality is far better than I expected — absolutely worth it. What impressed me the most was that Jamsheed took the time to carefu... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt en mountainbike hos Time2Bike til en virkelig god pris, og jeg er meget tilfreds med hele forløbet. Alt gik nemt og hurtigt fra bestilling til levering. Ham der leverede cyklen fra T... Mehr ansehen

1. Fahrzeug & Transport

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Super billig cykler fra kvalitetsmærker. Vi har cykler fra mærker Trek, Merida, Raleigh, Centurion, GT, Principia, både Mountainbike, Citybike, Racercykler

4.3

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Reklamation løst perfekt

Reklamation løst perfekt. Jeg bestilte en cykel som blev hurtigt leveret. Ved udpakning var der en skade på cykelcomputeren, og de sendte mig så hurtigt som muligt en ny.

20. Juni 2025

Great

Quick shipping, bike delivered fully assembled and tuned. Excellent contact from store and delivery driver.

24. Mai 2025

Kvalitetscykler til god pris

Cyklen blev leveret klargjort til døren. Butikken ringede op og oplyste at de desværre ville blive forsinket en dag med leveringen. Men levering i løbet af 4 dage er OK.

16. Mai 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Modellen på cyklen og ham der har samlet den, ikke godt. Men med små ændringer så går det.

Købet og modtagelsen gik fint. Jeg er også godt tilfreds med cyklen. Men som jeg altid gør med cykler købt online tog jeg den ned til den lokale cykelsmed, for at være sikker på at alt var i tip top. Alle dele var løse, intet var strammet efter. Jeg kørte på min cykel i 5 dage, så blev den flad. Kørte yderligere 2 dage så var den flad igen. Min cykelsmed fortalte at dæk og slange var af rigtig dårlig kvalitet. Jeg fik skiftet dette. Samlet har jeg brugt lige omkring 1600 kr . Så det var da godt at i havde tilbud på cyklen.

13. März 2025

Dårlig forretning

Birkerød: Dårlig forretning. Hold jer væk. Personalet er ikke kundevenlige!! De er meget højrøstet, diskutions ivrige og afbryder kunderne!! Hvis der kunne gives 0 stjerner var det givet. Sætter aldrig mine fødder ind i den forretning igen.

11. Januar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Modtog cyklen 2 dage efter,super service og ikke mindst pris.

Har fornyeligt købt en cykel på black november tilbud..
En trek ex8 gen6 med 49% i rabat..
Mega godt tilbud..
Bestiller cyklen mandag og modtager den onsdag,alt er perfekt..
For den pakket ud og det viser sig at der er en fejl på forbremsen.
Tager kontakt til dem og bliver enig om at jeg kan forsøge at få den lokale trek forhandler til at kikke på det..
De indvilliger i at kikke på det og 2 dage efter er cyklen fikset og alle er glade..

Time2bike har været meget professionelle med det hele så 5stjerner herfra..

21. November 2024

Har nu købt 2 cykler hos dem

Har nu købt 2 cykler hos dem. I marts og igen i november. Min oplevelse er at de har været hjælpsomme og svaret hurtigt samt leveret dagen efter bestilling. Jeg har været tilfreds.

19. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har lige købt en cykel i butikken i…

Har lige købt en cykel i butikken i Birkerød. Jeg kom ind i butikken 2 min inden lukketid. Manden bag disken var ikke det mindste irriteret over min dårlige timing.
Han fik fundet mig en cykel og var vildt rar🤗super god stil og service👍👍

26. August 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan ikke håndtere simple opgaver

Jeg ringede i forvejen for at sikre mig at en reparation af to cykler kunne foretages mens vi ventede. Det drejede sig om meget simple ting; skift af slange på den ene cykel og påfyldning af tubeless-væske på den anden. Selvom aftalen pr telefon var helt klar, så kunne de to ting ikke klares. Der blev sagt at det ville tage mange timer til én dag at skifte et tubeless-dæk og de var mere interesserede i at sælge nye dæk til den cykel, hvor vi blot skulle bruge en ny slange - “så kunne fremtidige punkteringer undgås”.

Sproget var ubehøvlet, der kunne ikke gives en fastpris for arbejdet og beskeden var klar: “der var ikke andre i nærheden der kunne lave det”.

Efter den enormt ringe oplevelse, hvor både faglighed og professionel tone manglede, gik vi 100 m af gågaden til nærmeste cykelhandler. Her var der ingen problemer og de to ting var løst på under en time.

29. Juli 2024
Time2bike-Logo

Antwort von Time2bike

Kære kunde,

Tak for din feedback. Jeg er ked af at høre om din oplevelse hos os. Jeg vil gerne adressere de bekymringer, du har rejst.

Da du ringede, gjorde vi det klart, at vi ville forsøge at lave din cykel samme dag, men vi kunne desværre ikke love, at det kunne ske, mens du ventede. Vi har andre cykler til reparation, og det er ikke altid muligt at tage en cykel ind med det samme.

Du ønskede at medvirke i reparationen, men det er desværre ikke noget, vi kan gå med til på grund af sikkerheds- og forsikringsmæssige årsager.

Med hensyn til dækkene anbefalede vi de punkteringshæmmende dæk som en forebyggende foranstaltning for at undgå fremtidige punkteringer. Det var ment som et forslag til din fordel, ikke som en nødvendighed.

Vi kan desværre ikke genkende den beskrivelse af sproget, du nævner. Vi tilstræber altid at opretholde en professionel og høflig tone i vores kommunikation med kunderne.

Jeg er glad for at høre, at du fandt en anden cykelhandler, der kunne løse problemet for dig. 😊

Mvh
Time2bike

Elendig service!!!

Indleverede en cykel til serviceeftersyn i Birkerød, da mekaniker ikke var der ville jeg få en sms dagen efter med pris på service og evt reperationer. Da reparationer var ekstremt dyre takkede jeg nej. Da jeg skulle hente cyklen skulle jeg betale 200kr for de havde givet mig et tilbud! Det må man altså oplyse om ved indlevering, har aldrig oplevet at betale for et tilbud på en reperation, det er dælme dårlig service!! Lang diskussion med mekaniker om de burde have informeret om det, det mente han dog var helt almindelig praksis. Så kan jeg da kvitterer med en dårlig anmeldelse til den netto sum af 200kr og højt og helligt love jeg aldrig sætter mine ben i den butik igen!!!

2. Juli 2024

Hold jer langt væk

For 14 dage siden købte jeg en cykel hos time2bike, selvom alle alarmklokker ringede, grundet de dårlige anmeldelser herinde! Det er jeg så ærgerlig over nu. For uheldet var ude og støttefoden knækkede af sidste uge, pludselig røg plastikken af enden, uden nogen havde rørt ved den.
Jeg ringer ind i dag og forklarer det. Jeg får den mest provokerende og ulidelig mand i røret, der har så utiltalende en måde at snakke med et andet menneske på! Jeg har aldrig i mit liv oplevet et andet mennesker snakke på den måde. Han ville slet ikke imødekomme mig som kunde, affærdigede mig totalt. Jeg skulle sende cyklen ind, velvidende jeg har købt den på nettet og bor i den anden ende af landet. Hans forslag var så, da jeg ikke kan sende cyklen ind, at jeg måtte tage hen til en anden forhandler af mærket, og så skulle de tage den og lave en reklamation. Jeg var meget undrende og kunne ikke forstå, hvorfor jeg ikke kunne tage et billede eller sende en video, som man normalt kan løse denne type reklamationer med, men det var ikke en mulighed! Og så blev røret smidt på…. SÅ HOLD JER LANGT VÆK…

3. Juni 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr