Timbler Bewertungen 417

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige service ook als het wat minder gaat direct contact met de klant en een voorstel doen. Precies zoals het hoort.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering, maar kwaliteit matig. Een professionele foto aflaten drukken waarvoor ik via wij alleen de verzendkosten hoefde te betalen. Vond het er leuk uitzien maar het beeld was lang niet zo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ze bestaan gelukkig nog, bedrijven die Service hoog in het vaandel hebben staan. Naast kwaliteit en vakmanschap ook oog voor After sales! Zwart wit vergroting 60 x 60 veel groenzweem. Na prettig mail... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit bedrijf heeft als eigenschap transparant en open te communiceren. Er worden duidelijke afspraken gemaakt over de perfecte afdruk voor de klant, zodat teleurstellingen kunnen worden voorkomen.... Mehr ansehen

1. Fotodruck-Service
  2. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  3. Digitaldruck-Service
  4. Geschenkeladen

Über Timbler

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Timbler maken we herinneringen tastbaar met verrassend leuke producten die een glimlach op je gezicht toveren. Je favoriete foto's verdienen meer dan een verloren plek op je telefoon. Ze verdienen een plekje aan de muur, op hoogwaardige kwaliteit award-winning producten. 🏆

Wij geloven in de magie ✨ van herinneringen delen, daarom willen we mensen inspireren en overtuigen om deze vast te blijven leggen en zichtbaar te maken, zodat ze herbeleefd kunnen worden!

De 3 Timbler-garanties:
✔ Simpel
✔ Verrassend
✔ Glimlach garantie

Waarom Timbler?
Wij zijn dé specialist in wanddecoratie.

✔ Alles in eigen beheer
✔ Kwaliteitscontrole bij elke bestelling
✔ Supersnelle verzending
✔ Jarenlange print ervaring
✔ Meer dan 100.000 blije klanten

Wij printen alles in eigen huis en kunnen daardoor de beste kwaliteit garanderen. We zijn volledig gefocust om van jouw foto's een kunstwerk te maken, waar je trots op zult zijn om in huis op te hangen!

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige service ook als het wat…

2. April 2026

Hi Alex,

Bedankt voor je woorden!
En heel graag gedaan uiteraard.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Al 3 keer een bestelling geplaatst en…

Al 3 keer een bestelling geplaatst en al 3 keer zeer tevreden over de service en de kwaliteit van fototegels.

18. Dezember 2025

Hi Jan,

Bedankt voor je beoordeling.
Erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik wilde graag een foto vergroot op een…

Ik wilde graag een foto vergroot op een plaat. Na mijn bestelling kreeg ik snel een reactie. De resolutie van de foto was niet geschikt voor een goede vergroting maar Timbler stelde voor om het met speciale software te proberen, dit zonder extra kosten. Al heel snel kreeg ik het voorbeeld via de mail te zien, zag er goed uit. Na goedkeuring had ik binnen een paar dagen mijn bestelling binnen en hij is top👍 Echt zeer klantvriendelijk. Ik weet Timbler volgende keer weer te vinden.

23. Oktober 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Timbler

Bedankt voor deze positieve beoordeling! Heel tof wat we met onze AI-software hebben kunnen doen voor je. Geniet van je mooie foto!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Probleempje met enkele van mijn…

Probleempje met enkele van mijn bestelde tegels werd snel & soepel opgelost (had er dan ook 80 besteld ;)
Handig ophangsysteem!

14. September 2025

Hi Pim,

Dankjewel voor het schrijven van deze review! Goed om te horen dat je positief bent. De praktijk ziet er prachtig uit met al deze fototegels.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super mooie vergroting van foto

Een hele mooie foto,,en kontakt met bedrijf was prima
Een echte aanrader !!!!

8. Oktober 2025

Hi Nadine,

Dankjewel voor je review! Goed om te horen dat het mooi is geworden en dat je ons aanraadt!

Foute afdrukken

Foute afdrukken worden zonder problemen opgelost

10. Juni 2025

Antwort von Timbler

Dankjewel voor het schrijven van deze mooie beoordeling!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Er zaten 2 kleine beschadingen op maar…

Er zaten 2 kleine beschadingen op maar ik heb het zelf bijgewerkt.
Ik had geen zin om het terug te sturen.

26. Mai 2025

Hi Luciana,

Dat is niet fijn en moet niet de bedoeling zijn. Wij bieden 100% tevredenheidsgarantie! As je wilt maken we je bestelling gewoon opnieuw voor je. Je mag ons daarover een e-mail sturen mocht je dat toch willen.

Kwaliteit mooi

Kwaliteit mooi
Communicatie levering helder
Levering , vriendelijk en prettig

11. April 2025

Hi Femke,

Bedankt voor je beoordeling en fijn om te horen dat je blij ben met de kwaliteit. Heel veel plezier ervan!

Kortom perfect!!

Mooi gemaakt. Heldere en snelle communicatie. Kwaliteit prachtig.

17. April 2025

Hi Carla,

Dankjewel en heel veel plezier ervan!

de bestell

Na de bestelling kreeg ik de keuze om de oude foto te bewerken. Leek me goed idee. Is prachtig uitgevoerd voor een foto uit 1941. Zeer blij mee.

15. April 2025

Hi Maria,

Fijn om te horen dat je tevreden bent en inderdaad heel mooi dat we een foto uit 1941 weer in een nieuw jasje hebben kunnen krijgen met moderne technieken. Heel veel plezier ervan!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit bedrijf heeft als eigenschap…

Dit bedrijf heeft als eigenschap transparant en open te communiceren.
Ik ben erg blij met de plexiglas afgedrukte foto! Dat wat ik op mijn beeldscherm zag kreeg ik daadwerkelijke ook geprint op het glas!

26. März 2025

Hi Johanna,

Leuk om te horen dat je blij bent. Dankjewel voor deze mooie review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goede ervaring met dit bedrijf

Super goede ervaring met dit bedrijf, klantenservice is top en ze denken met je mee om het mooiste resultaat te krijgen! Wij zijn super blij met het eindresultaat en kunnen het iedereen aanbevelen.

8. April 2025

Hi Wilma,

Wat een mooie woorden, dankjewel! Erg fijn om te lezen dat jullie blij zijn met het eindresultaat. Heel veel plezier ervan!

Top service!

Top! De resolutie van onze iris foto's was helaas erg laag ... netjes een mail met de vraag of we betere kwaliteit foto's hadden voor de vergroting op glas. Helaas hadden we dat niet..
Dit team heeft dat gefixt !!!! Alsnog n prachtige herinnering van ons 30-jarig huwelijk aan de muur! ❤️
Thx Stefan -team timbler!!

16. März 2025

Antwort von Timbler

Dankjewel voor deze mooie review! Fijn om te horen dat jullie blij zijn en dat we jullie hebben kunnen helpen met een mooie herinnering aan de muur!

Team Timbler

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr