Tilsynspartner Aps Bewertungen 46

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Michael har hjulpet os igennem et utrolig svært forløb med opførslen af et ny hus - Takket være Michael, er det lykkedes at komme fint i mål - trods et utal af udfordringer og bump på vejen. Michae... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Michael og Tilsynspartners. Fra start til slut var han utroligt responsiv og hurtig til at svare på alle vores spørgsmål, hvilket gav os stor ro i processen... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi hyrede Tilsynspartner ApS til en købergennemgang af et hus, vi overvejer at købe. Det har været en rigtig god oplevelse. Michael fra Tilsynspartner ApS kom ud til os, og han var både yderst... Mehr ansehen

1. Geprüfter Sachverständiger
  2. Bauberatung
  3. Bauinspektor
  4. Hausverwaltungsunternehmen
  5. Immobilienagentur
  6. Statiker

Vom Unternehmen geschrieben

TilsynsPartner tilbyder specialiserede ydelser, der skaber tryghed både ved nybyggeri og boligkøb. Nybyggeri: Vi leverer byggetilsyn og kvalitetskontrol gennem hele byggeprocessen, fra 10-14 og 16 tilsyn. Derudover tilbyder vi også kvalitetskontrol af renovering eller tilbygning, hvor tilsynene skræddersyes til opgaven med udgangspunkt i de oprindelige 16 tilsyn. Vores erfarne byggesagkyndige sikrer, at dit projekt overholder gældende standarder, og vi opdager potentielle problemer tidligt. TilsynsPartner er de eneste, der tilbyder et så gennemkontrolleret byggeforløb – din garanti for et sikkert og veludført byggeri. Boligkøb: Vi tilbyder en grundig gennemgang af boligen før køb i henhold til tilstandsrapporten, så du kan træffe en tryg beslutning. Andre ydelser: Vi udfører også enkeltstående inspektioner såsom skimmel- og fugtinspektioner, TV-inspektion af kloakledninger og termografering af boligen. Med TilsynsPartner som sparringspartner får du altid professionel og uvildig vejledning. TilsynsPartner – jeres partner ved huskøb og nybyggeri.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Yderst kompetent byggesagkyndig

Michael var meget grundig, kompetent, og rigtig god til at sætte os ind i de forskellige udfordringer og forklare det på en måde, så ikke-fagfolk kan forstå det. Vi giver Michael de bedste anbefalinger herfra.

13. März 2026

Kære Sebastian
Tusind tak for din flotte anmeldelse, Sebastian – det sætter jeg virkelig stor pris på!

Det har været et intenst og til tider udfordrende forløb, så det glæder mig oprigtigt at høre, at I har oplevet mit engagement og min rådgivning som en hjælp hele vejen igennem. Det er netop mit mål at gøre komplekse problemstillinger forståelige og skabe tryghed i processen – også når der opstår bump på vejen.

Jeg er især glad for, at vi sammen er kommet godt i mål med jeres byggeri, på trods af de udfordringer vi har stået overfor undervejs. Det er et resultat af et godt samarbejde og jeres vedholdenhed.

Tak for tilliden og de varme anbefalinger – det betyder meget!

Klar anbefaling

Vi har haft en fantastisk oplevelse med Michael og Tilsynspartners. Fra start til slut var han utroligt responsiv og hurtig til at svare på alle vores spørgsmål, hvilket gav os stor ro i processen som købere.
Det, der virkelig imponerede os, var hans grundighed. Han fandt flere fundamentale problemer, som overhovedet ikke var synlige udefra eller for det utrænede øje. Han var meget proaktiv og sørgede for, at vores interesser blev beskyttet hele vejen igennem forhandlingerne.
Vi følte os i trygge hænder og er ikke i tvivl om, at hans ekspertise har sparet os for mange penge og bekymringer i fremtiden.
Klar anbefaling herfra!

16. März 2026

Hej Chiel

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – det betyder virkelig meget at læse

Det er især super fedt at høre, hvor meget I har kunnet bruge gennemgangen i praksis, og at den har givet jer en god mavefornemmelse i hele processen. Det er netop dét, jeg går efter – at I ikke bare får en rapport, men en reel tryghed og et solidt grundlag at træffe beslutninger ud fra.

Jeg er også rigtig glad for, at I oplevede mig som både grundig og proaktiv – det er afgørende for mig at få alle de skjulte forhold frem i lyset, så I undgår ubehagelige overraskelser senere.

Tak for tilliden og det gode samarbejde – og stort tillykke videre med jeres bolig!

Bedste hilsner
Michael

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har brugt Tilsynspartner til vores nye hus!

Vi har brugt Tilsynspartner i forbindelse med opførelsen af vores hus med Hybel, og det har været en rigtig god oplevelse fra start til slut. Michael er enormt professionel og meget grundig i sit arbejde. Den dokumentation og de rapporter, man får efter hvert besøg på byggepladsen, er virkelig gennemarbejdede og giver en stor tryghed i hele byggeprocessen.

Det er tydeligt, at Michael har stor erfaring og et skarpt øje for detaljer, og han formår at formidle både observationer og eventuelle udfordringer på en klar og professionel måde.

Vi kan varmt anbefale Tilsynspartner til andre, der står over for et byggeri, og Michael er helt bestemt den partner, vi vil vælge igen, næste gang vi skal bygge.

Hilsen
Michael
Hammelev

1. September 2025

Kære Michael
Tusind tak for din flotte og meget grundige anmeldelse, Michael – det sætter jeg virkelig stor pris på.

Det glæder mig meget at høre, at I har haft en god oplevelse gennem hele byggeprocessen. Netop det, du beskriver, er præcis det, jeg arbejder for: at levere en professionel og grundig gennemgang af byggeriet samt en dokumentation og nogle rapporter, som reelt kan bruges. Det er vigtigt, at man som bygherre kan se, hvad der er blevet kontrolleret og observeret undervejs – og selvfølgelig også få afdækket de fejl, der nogle gange kan gemme sig i konstruktionerne.

Jeg er også rigtig glad for, at vi har haft et godt samarbejde, og at I har følt jer trygge hele vejen gennem processen. Det betyder meget for mig, når kunder oplever netop den tryghed i et byggeri, som jo er en stor beslutning.

Tusind tak for anbefalingen – og alt det bedste til jer i jeres nye hus.

Med venlig Hilsner

God oplevelse

God oplevelse at have ham med til besøg, så vores fokus kunne være et andet sted. Er nem at få fat på.

2. März 2026

Kære Gokulan

Tusind tak for din flotte anmeldelse

Det var en rigtig hyggelig aflevering på jeres fine bolig, og jeg er glad for, at I havde en god oplevelse med at have mig med. Netop ved en aflevering er der mange ting at forholde sig til, så det betyder meget at høre, at I kunne have fokus på det vigtige, mens jeg tog mig af det tekniske.

Tak for de pæne ord – og fordi du også fremhæver, at jeg er nem at få fat på. Det skal være trygt og enkelt hele vejen igennem.

Tillykke med boligen, og alt det bedste fremover

Varm anbefaling herfra

Michael har givet os god tryghed i processen med at bygge nyt parcelhus. Han er fagligt stærk, formidler tingene klart og er altid til at få sparring fra. Vi har været rigtig glade for samarbejdet og kan varmt anbefale Tilsynspartner ApS!

19. Februar 2026

Kære Maria
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os

Vi er meget glade for, at I har følt jer trygge gennem hele processen med at bygge jeres nye parcelhus. Netop tryghed er hele formålet med vores standardpakke, hvor vi følger byggeriet tæt og kontrollerer langt mere, end man typisk oplever på markedet.

Når vi blandt andet udfører TV-inspektion af kloakken, kontrollerer X-mål på store vinduespartier og døre, foretager udvidet fugtkontrol samt laver termisk undersøgelse før overtagelse, er det for at sikre, at I står tilbage med det bedst mulige resultat. Derfor er det også en stor tilfredsstillelse, når vi – som hos jer – når helt i mål med kun mindre forhold som eksempelvis beskadigede køkkenlåger. Det er præcis sådan, et byggeforløb gerne skal afsluttes.

Tak for jeres tillid, jeres gode samarbejde og de varme anbefalinger. Det har været en fornøjelse at følge jeres byggeproces hele vejen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tryg og professionel købergennemgang – kan varmt anbefales

Michael fra Tilsynspartner ApS kom ud til os, og han var både yderst behagelig, fagligt dygtig og meget grundig i sin gennemgang. Vi følte os mødt, taget seriøst og trygge i hele processen, og han tog sig god tid til at forklare tingene undervejs.

Det gav os en stor tryghed i en vigtig beslutning.

Vi kan på det varmeste anbefale samarbejde med Tilsynspartner ApS.

17. Februar 2026

Kære Amalie

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de meget varme ord – det sætter jeg virkelig stor pris på

Det var en rigtig hyggelig købergennemgang hos jer, og jeg er glad for at høre, at I har haft en god oplevelse med processen. En bolighandel er en stor beslutning, og for mig er det helt afgørende, at I føler jer trygge, velinformerede og taget seriøst hele vejen igennem.

Jeg lægger stor vægt på at gennemgå huset grundigt og samtidig forklare tingene i øjenhøjde, så I ikke bare får en teknisk vurdering – men også en reel forståelse af, hvad det betyder for jer og jeres beslutning.

Tak for tilliden, og held og lykke med det videre forløb – I er altid velkomne til at række ud, hvis der opstår spørgsmål undervejs.

Fantastisk forløb med Michael

Fantastisk forløb med Michael som vores byggesagkyndig

Som førstegangs nybyggere var det uvurderlig hjælp at have med på sidelinjen til at lave tilsyn gennem hele processen fra støbning af fundament og frem til aflevering af huset. Alt blev gennemgået i detaljer, forklaret klart og uden udenomssnak, hvilket gav stor tryghed i processen.

På byggepladsen er Michael meget god til at kommunikere med byggelederen og håndværkerne, samt følge op på det ting som skal laves om. Efter hvert tilsyn fik vi detaljeret rapport med opfølgningspunkter samt billeder taget fra byggepladsen. Den tryghed ved at have Michael på projektet betyder rigtigt for os, især når man læser alle de dårlige oplevelser i nybyggeri. Vi er nu i mål og overtog et rigtigt fint hus takket være Michael og hans grundige tilsyn.

Vi kan klart anbefale Tilsynspartner!

30. Januar 2026

Kære Chris

Tusind tak for din meget fine 5-stjernede anmeldelse og for de pæne ord – det betyder virkelig meget 🙏

For mig er et godt byggeforløb altid et fælles projekt. Derfor lægger jeg stor vægt på et tæt og respektfuldt samarbejde – både med byggelederen og håndværkerne på pladsen, men mindst lige så vigtigt med jer som bygherrer. Den åbne dialog og løbende sparring er helt afgørende for, at byggeriet forløber bedst muligt og uden unødige bump på vejen.

Vi har bevidst flere tilsyn end mange andre på markedet, og det er netop for at være på forkant. Når fejl og mangler bliver opdaget i opløbet, kan de rettes, inden de bliver bygget ind og senere besværliggør hele projektet. Det skaber tryghed – og i sidste ende et bedre resultat.

Tusind tak for et rigtig godt og tillidsfuldt samarbejde gennem hele forløbet. Det har været en fornøjelse at følge jeres byggeri helt i mål, og jeg er glad for, at I i dag kan overtage et rigtig fint hus.

De bedste anbefalinger

God tilsynspartner

Vi har bygget vores først nybyg i samarbejde med Michael, som driver tilsynspartner Aps. Han har haft overskud og tid til at snakke og rådgive. Endvidere altid ydet en ekstra service på trods af en fast pris. Michael er en utrolig behagelig person, som altid har tid til at tegne og forklare, når man ikke er så stærk eller inde i byggebranchen/processen. Kan varmt anbefales!

3. Februar 2026

Kære Joakim

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og de virkelig rosende ord.
Jeg er super glad for at høre, at I har følt jer trygge gennem hele forløbet, og at I har oplevet, at der ikke findes “dumme spørgsmål”. Netop det med at have tiden og roen til at forklare processerne i et nybyggeri – hvad der sker, hvorfor det sker, og hvordan man håndterer de forskellige faser – er noget, jeg prioriterer meget højt.

Det glæder mig virkelig, at I har følt jer godt klædt på og trygge hele vejen igennem jeres første nybyggeri. At kunne bidrage med både faglighed, overblik og ekstra service – også inden for en fast pris – er præcis den måde, jeg ønsker at arbejde på.

Tusind tak for anbefalingen og for tilliden. Det har været en fornøjelse at følge jeres byggeri.

Topprofessionel og 'vores' mand

I 2025 begyndte vi på vores første nybyg. Et par i start 30'erne uden nogen som helst erfaring med byggeri, og derfor valgte vi at benytte os af en byggesagkyndig.,

Valget faldt på Michael fra Tilsynspartner Aps, og vi har ikke en finger at sætte på hans arbejde. Vi har fra første spadestik følt os trygge ved byggeriet. Michael er topprofessionel, detaljeret og vigtigst af alt, rigtig god til at forklare, hvilke ting der bliver gjort, hvorfor det bliver gjort og hvordan det gøres. Hvert besøg på vores grund er fulgt op med et opkald og en mail med billeder m.m, og det har gjort os helt trygge ved processen.

Michael har ligeledes været fantastisk til at sparre med omkring diverse valg, og det har givet os et drømmehus uden fejl! :)

Tak for hjælpen

21. Januar 2026

Kære Henrik

Tusind tak for den fantastiske 5-stjernede anmeldelse – den varmer virkelig 🙏

Det har været en sindssygt god proces at følge jeres byggeforløb fra første spadestik, og det har været en fornøjelse at sparre med jer hele vejen. Når man er på forkant, stiller de rigtige spørgsmål og træffer beslutninger i tide, gør det ganske enkelt en kæmpe forskel – og det er præcis derfor, I i dag står med et så veludført og dejligt hus.

Jeg er virkelig glad for, at I har følt jer trygge gennem hele forløbet, og at min gennemgang, forklaringer og opfølgning har givet jer ro i maven undervejs. At kunne bidrage til, at jeres første nybyg ender som et drømmehus uden fejl, er præcis dét, der gør mit arbejde meningsfuldt.

Tusind tak for tilliden – og stort tillykke med jeres nye hjem 🏡

5 stjerne herfra

Vi har i 2025 byyget nyt hus for første gang, og ingen af os ar håndværkere. Vi var derfor ikke i tvivl om at vi ville have vores egen byggesagkyndige med på sidelinjen. Vi valgte Tilsynspartner og Michael, efter flere gode anbefalinger fra bekendte. Og vi kan kun give anbefalingen videre. Michael er meget omhyggelig og vi har følt os meget trygge med ham om bord. Han har været "vores" mand og fundet og bistået os omkring flere forhold ved vores byggeri som vi aldrig selv ville have fundet.
Vi har uden tvivl fået et bedre hus pga. Michael og kan varmt anbefale ham.

22. Dezember 2025

Hej Claus

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse og de meget pæne ord 🌟

Det har været en skøn fornøjelse at samarbejde med jer omkring opførelsen af jeres drømmebolig, og jeg er virkelig glad for at høre, at I har følt jer trygge og godt klædt på gennem hele processen. Når man bygger nyt for første gang, er der mange detaljer og faldgruber, og derfor betyder det meget for mig at kunne være “jeres mand” på sidelinjen og sikre, at alt bliver, som det skal.

Jeg er både beæret og taknemmelig over jeres anbefaling – og ikke mindst glad for, at I i dag står med et hus, I er glade for, og som I kan nyde i mange år frem.

Tak for tilliden, og alt det bedste fremover i jeres nye hjem.

Grundig og god gennemgang

Vi havde Michael med til en byggeteknisk gennemgang af et hus for at sikre, at alt var, som det skulle være inden køb. Det var en rigtig god oplevelse. Michael var meget grundig i sin gennemgang af husets stand, og han forklarede løbende, så man hele tiden vidste hvad standen var. Man er meget tryg ved at købe et hus efter Michael har gennemgået det, og han er meget god at sparre med omkring diverse byggetekniske ting. Vi vil helt klart bruge Michael igen og kan varmt anbefale ham.

13. Januar 2026

Hej Nicolaj

Tusind tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse og for de pæne ord 🙏

Det var en fornøjelse at være med til den byggetekniske gennemgang og hjælpe jer med at få et klart og ærligt billede af husets stand inden købet. Jeg lægger stor vægt på at forklare tingene undervejs, så man føler sig tryg og ved, hvad man kan forvente – både her og nu og på længere sigt.

Det glæder mig meget at høre, at I følte jer godt klædt på til beslutningen, og at I oplevede gennemgangen som grundig og tryghedsskabende. Tak for anbefalingen – den betyder rigtig meget.

I er altid meget velkomne, hvis I får brug for sparring eller hjælp igen. Held og lykke med boligkøbet!

5 Stjerner

Min partner og jeg havde brug for en byggesagkyndig ift. anden fremvisning af et muligt huskøb. Vi vidste ikke helt, hvad vi skulle forvente, men Michael viste sig at være yderst faglig, grundig, ærlig og venlig igennem hele processen.

Vi har lært utrolig meget, og jeg vil næsten kalde det en "oplevelse" at have Michael til at vurdere et hus.
Det var nogle at de bedste penge, vi længe har betalt.
Skal vi bruge en byggesagkyndig en anden gang, så vælger vi helt sikkert Tilsynspartner/Michael igen.

2. Januar 2026

Kære Martin

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse og de meget pæne ord. Det har været en stor fornøjelse at være med ude og gennemgå jeres kommende bolig og bidrage til jeres beslutningsproces.

Jeg er rigtig glad for at høre, at I har følt jer godt klædt på undervejs, og at gennemgangen har givet jer både viden og tryghed i forhold til det videre forløb. Det betyder meget for mig, at min faglighed og tilgang har været med til at skabe overblik og sikkerhed i et vigtigt boligkøb.

Jeg ønsker jer alt muligt held og lykke med købet af huset og den spændende tid, der venter forude. Skulle I få brug for sparring eller hjælp igen, står jeg naturligvis altid til rådighed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde besøg af Michael ifm…

Vi havde besøg af Michael ifm renovering af loft. Vi var usikre på om der var opstået svamp i isolering og på loftspær. Vi fik en hurtig afklaring og Mikael var meget fleksibel ift at vi ønskede en hurtig afklaring.

3. Oktober 2025

Hej Kate

Tusind tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️

Vi er rigtig glade for at høre, at I oplevede både hurtig afklaring og fleksibilitet i forbindelse med jeres loftsrenovering. Netop ved mistanke om svamp eller fugtrelaterede forhold er det vigtigt for os at kunne reagere hurtigt, så der kan skabes tryghed og klarhed i processen.

Det glæder os meget, at I kunne se behovet for vores arbejde – og at vi kunne hjælpe jer videre med ro i maven. Vi står altid klar, hvis I får brug for sparring eller hjælp igen.

Endnu en gang tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde tilsynspartner til at lave en…

Vi havde tilsynspartner til at lave en bygningsinspektion efter fraflytning af lejer i vores erhvervslejemål.
Fraflytterrapporten blev udført meget professionelt.
Michael fremstår yders kompetent, venlig og imødekommende.
Opfølgning sker hurtigt og effektivt.

Ved det efterfølgende møde med lejer (som var uforstående over omfanget af mislighold) deltog Tilsynspartner, hvor rapporten og konsekvenserne (både økonomisk og retslig) blev forklaret klar og forstålig for lejer.

Tilsynspartner kan på det varmeste anbefales.

15. Dezember 2025

Hej Ib,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord!
Jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det glæder mig, at du oplevede processen som både grundig, klar og professionel – og at rapporten kunne skabe overblik og forståelse i en situation, der ellers kan være udfordrende.

De bedste hilsner,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uvurderlig hjælp og tryghed til vores nybyggeri

Jeg har brugt TilsynsPartner ApS i forbindelse med vores nybyggeri gennem Hybel, hvor vi har haft Michael Tokkesdal som byggesagkyndig. Det har været en fornøjelse gennem hele forløbet.

Michael har været utrolig grundig med sine kontroller, og de efterfølgende rapporter har været skarpe og detaljerede. Noget jeg især har sat pris på, er hans opfølgning efter hver kontrol. Han ringer altid og gennemgår rapporten, så man forstår indholdet 100%.

På byggepladsen har Michael været proaktiv og taget dialogen direkte med tømrerne, hvis der var fejl, der kunne udbedres med det samme. Ellers sørgede han altid for at følge op med byggelederen.

Som person er Michael tålmodig, rolig og fagligt dygtig. Han er virkelig god til at holde hovedet koldt, når der er mange bolde i luften.

Jeg kan varmt anbefale TilsynsPartner ApS til alle, der skal bygge nyt. De leverer et grundigt stykke arbejde og er altid tilgængelige, når man har brug for dem. 5 store stjerner herfra!

15. Dezember 2025

Hej Adrian

Tusind tak for din meget flotte og grundige anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på.
Vi er utroligt glade for at have kunnet hjælpe jer trygt gennem jeres nybyggeri og for, at du har oplevet vores tilgang som både grundig, proaktiv og tilgængelig.

For os er det helt afgørende at være tæt på processen – både på byggepladsen og efterfølgende. Derfor prioriterer vi altid opfølgning på hver enkelt rapport, uanset om det er via gennemgang pr. telefon eller dialog direkte på pladsen. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og har fuld forståelse for både indhold og konsekvenser.

Vi arbejder altid med fokus på at være på forkant, så fejl og mangler bliver håndteret korrekt. Derfor er jeg også rigtig glad for, at du har kunnet se og værdsætte den rolle, vi har haft i jeres byggeri.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak for tilliden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tilsyn efter bil torpederede huset.

Tilsyn efter bil torpederede huset.

Har haft jer ude for at besigtige skader på huset efter påkørsel af bil.
Er 100% tilfreds med servicen og har brugt rapporten til at sende til forsikringen.
Tak for hjælpen.

16. Juni 2025

Hej Herp Derp

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Det glæder os meget at høre, at du var 100 % tilfreds med vores service, og at rapporten kunne bruges direkte i dialogen med forsikringsselskabet. Netop klar og anvendelig dokumentation er noget, vi lægger stor vægt på i vores arbejde.

Tak fordi du valgte Tilsynspartner – og du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for vores hjælp fremover.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi brugte Tilsynspartner da vores nybyg…

Vi brugte Tilsynspartner da vores nybyg var kørt af sporet.
Michael udarbejde den bedste og mest professionelle rapport som både entreprenøren og vores advokat nogensinde havde set.
Han har været en kæmpe hjælp og vi ville aldrig have løst vores udfordringer uden ham.
Største anbefaling herfra.

1. Mai 2025

Kære Benjamin,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er virkelig skønt at høre, at både I, entreprenøren og advokaten fik stort udbytte af rapporten – og at den bidrog til, at jeres nybyggeri kom godt tilbage på sporet.

Jeg sætter stor pris på, at du værdisætter den indsats, der blev lagt i opgaven. Det betyder meget. Formålet er altid at skabe overblik, tryghed og konkrete løsninger, og det glæder mig, at rapporten og rådgivningen gjorde en reel forskel for jer.

Tak fordi I valgte Tilsynspartner i en svær situation – og for jeres varme anbefaling. Skulle I få brug for hjælp igen, står jeg altid klar.

Køberådgivning af ældre landejendom

Køberådgivning af ældre landejendom

Vi brugte Tilsynspartener i forbindelse med køberrådgivning til et ældre renoveret landejendom vi havde kigget på. Michael var meget grundig og brugte 2 timer med os for at gennemgå huset fra ende til anden. Michael gav løbende gode råd til hvordan vi kunne komme i mål med ideer og drømme . Michael fandt i forbindelse med gennemgang af huset nogle fejl og i den forbindelse var Michael meget konstruktiv i hvordan fejlene kunne udbedres.
Vi var meget tilfredse Michael og bruger ham gerne igen.

11. November 2025

Hej Mette,

Tusind tak for din grundige og flotte anmeldelse!
Det glæder mig virkelig at høre, at I har haft en god oplevelse med køberrådgivningen – og at gennemgangen gav jer både indsigt, tryghed og inspiration til jeres planer for ejendommen.

Det var en fornøjelse at gennemgå huset sammen med jer, og jeg sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Med venlig hilsner

Michael var rigtig grundig

Michael var rigtig grundig, og en kæmpe hjælp til at kunne afgive et for os korrekt bud.

3. November 2025

Hej Melanie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med køberrådgivningen, og at min gennemgang kunne hjælpe jer til at afgive et trygt og velovervejet bud.

Jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget.

Kæmpe anbefaling!

Michael var en kæmpestor hjælp at have hele vejen igennem vores byggeprojekt! Det var enormt betryggende at have ham som led mellem os som bygherre og de forskellige håndværkere. Han var altid respektfuld overfor både os uden kendskab til byggeri og overfor håndværkere, men han tøvede heller ikke med at tage fat i håndværkerne, når der skulle rettes op på det ene eller det andet. Han har reddet min nattesøvn flere gange..
Jeg kan på det kraftigste anbefale at bruge Tilsynspartner.dk!

2. Oktober 2025

Antwort von Tilsynspartner Aps

Tusind tak, Mathias, for de flotte ord og den fantastiske anmeldelse!
Det har været en fornøjelse at følge jeres byggeprojekt hele vejen igennem – og at kunne bidrage til, at I fik ro i maven undervejs. Vi ved, hvor meget det betyder at have en tryg og professionel sparringspartner, når mange faggrupper er involveret, og det glæder os, at du har oplevet vores tilgang som både respektfuld og handlekraftig.

Tak fordi I valgte Tilsynspartner.dk – og for at I deler jeres oplevelse videre. Det betyder meget for os!

Tilsynspartner.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr