Boliga Tilstandsrapport Bewertungen 146

TrustScore 4 von 5

4.2

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Boliga er meget flinke - men de kunne ikke bekræfte aftale om dato for besøg, så valgt enden leverandør der kunne komme hurtigt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Daniel ringede 1 time efter bestilling på hjemmesiden. Vi snakkede kort om hvilket produkt jeg skulle købe, tog den samlede pakke ( tilstandrapport, elrapport og energimærke ) til 8495 kr. 10 minutt... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg er godt tilfreds, men jeg vil gerne gøre opmærksom på et forhold jeg synes er problematisk. Jeg checkede også Trustpilot inden jeg bestilte, men efter bestilling fandt jeg ud af at hele sagen ble... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Særdeles høfligt fremmøde med troværdig og tilsyneladende kyndig konsulent. Han får 5 stjerner! Men jeg forstår ikke hvorfor mit hus har fået et dårligere mærke end andet hus i samme bebyggelse o... Mehr ansehen

1. Immobilienagentur

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Boliga Tilstandsrapport ønsker at gøre det nemt, hurtigt og overskueligt at bestille tilstandsrapport, energimærke og el-rapport. Bestil desuden hele pakken hos Boliga Tilstandsrapport og spar penge. Vores samarbejdspartner dækker hele landet.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

146 Bewertungen

1 Stern

Boliga er meget flinke

28. November 2024

Hej Sven

Tak for din gode anmeldelse!

OPDATERET Manglende kontakt fra udførende

OPDATERING:
Jeg blev tidligere i dag, den 25.09.2024, kontaktet af en meget behagelig medarbejder som kunne oplyse at der var sket en fejl i deres ordreflow og han nu ville opdatere dette og ellers håndbære sagen igennem så og jeg ville blive kontaktet af deres samarbejdspartner i dag.
Dette er også sket og i morgen kommer de de og laver inspektionen.
Så nu kan jeg jo kun være tilfreds, og deres priser er absolut konkurrence dygtige.

Så hvis vi ser bort fra den lille smutter har alt været i orden.
******************************************************************
Jeg har lidt samme issue som andre kunder.
Den 09.09.2024 taler jeg med jer og accepterer et tilbud fra jer.
I bekræftelsen står der at jeg vil blive kontaktet af dem der skal udføre opgaven.
Dags dato har jeg stadig intet hørt.
Jeg har også forsøgt at rykke jer for hvornår jeg kan forvente kontakt, det er gjort den 13.09.2024 ved at besvare modtagne tilbud, denne har jeg heller ikke hørt noget på.
Da jeg allerede står med 1 ben i en handel og er afhængig af disse rapporter for at komme videre så er det enerverende at man intet hører.
Jeg forventer jo ikke at, når de ringer, det så skal være i morgen.
Men jeg vil godt efterhånden kende en dato.
Jeg venter til den 26.09.2024, har jeg på dette tidspunkt intet hørt fra jeres samarbejdspartner så indhenter jeg nyt tilbud andetsteds fra.

20. September 2024

Hej Angela

Jeg beklager, at der har været forsinkelse på tilbagemelding. Jeg tager kontakt til firmaet vi samarbejder med og pointerer deres fejl.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ingen kontakt ?

Jeg har prøvet at kontakte jer efter I har sendt tilbud på tilstandsrapport, el og energi rapport, jeg kan ikke komme i kontakt med jer, har lige sendt endnu en mail. MEN pointen er at nu har jeg bestilt et andet sted og siger nej tak til jeres tilbud, jeg skriver her da jeg indtil videre ikke kan komme i kontakt med jer og jeg høre heller ikke fra jer. Så hermed aflyst. Med venlig hilsen Eloisa

23. August 2024

Hej Eloisa

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Er helt med på at vi er i en…

Er helt med på at vi er i en ferieperiode, men det er ikke ok, at man bliver tilbudt at blive ringet op og så at det ikke sker (2 dage har jeg prøvet metoden).
I dag fik jeg så telefonisk kontakt med en behagelig og kompetent medarbejder, som hurtigt og præcist løste alle opgaver til top karakter, så her burde I have 5 stjerner.

15. Juli 2024

Hej Niels

Tak for din flotte anmeldelse!

Jeg beklager, at der har været forsinkelse på tilbagemelding - dette sørger jeg for ikke sker igen!!

Rigtig god sommer

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Når firmaet tilbyder en ydelse på…

Når firmaet tilbyder en ydelse på tilstandsrapport, eleftersyn og tilbud på ejerskifteforsikring, så burde de fastholde dette, men det gør de pt. ikke.
De har nu så travlt, at de ikke mere tager imod ordre fra private kunder, det får man bare ikke besked på, og det står ikke på hjemmesiden.
Jeg troede Boliga var et seriøst selskab.

19. März 2024

Hej Inge-Lise

Vi har desværre tekniske problemer i øjeblikket.

Jeg henviser til dette: https://www.boliga.dk/artikel/boliga-i-kontrol-efter-cyberangreb

Vi arbejder på at løse diverse problemer hurtigst muligt!

Som Boliga fungerer nu er ikke normalen, men kun et kortvarigt nedbrud. Alle vores beslutninger er taget for at beskytte vores brugere.

Jeg ville sætte stor pris på, hvis du vil trække din anmeldelse af Boliga tilbage.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at bestille og kort ventetid.

Nemt at bestille og kort ventetid.
Den byggesagkyndige der kom ud, var meget diskret og grundig. Og gav en forklaring på tingenes tilstand inden han kørte igen.
Jeg vil anbefale at få lavet tilstandsrapport, elrapport og energimærkning herigennem.
Og så er prisen helt OK!

8. Januar 2024

Hej Karen

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Skønt at alt foregik som det skulle :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig tilbagemelding og aftale om at…

Hurtig tilbagemelding og aftale om at udføre arbejdet til en god pris.

7. November 2023

Hej Vera

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Vores kunders mening er meget vigtig for os. Derfor er vi glade for at se, at du er yderst tilfreds med den service og mulighed du har oplevet hos https://tilstandsrapport.dk/.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig reaktion og venlig betjening!

6. Oktober 2023

Hej Stefan

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De var billigst i de tilbud jeg har…

De var billigst i de tilbud jeg har indhentet. De har ikke været herude endnu, så ved ikke hvordan de er.

2. Oktober 2023

Hej Mette

God oplevelse

Hurtig aftale og rart at vide, at Boliga står bag udførerne. det giver dobbelt sikkerhed.
I øvrigt også gode rapporter på både tilstand og el.

7. September 2023

Hej Marianne

Hurtigt og nemt

Hurtigt og nemt. Aftale allerede samme dag som henvendelsen til Boliga.

30. August 2023

Hej Alex

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kort præcis redegørelse for forløbet…

Kort præcis redegørelse for forløbet med rapporten

28. August 2023

Hej Jørgen

Professionel

Professionel, ordentlig og redelig gennemgang med afsluttende rapport. Som forventet blev vores ejendom gennemgået at en faguddanet byggetekniker, der tog sig tid til at gennefører et sagligt syn af ejendommen. Byggeteknikeren mødte op inden for aftalte til, og tilstandsrapport, energimærke og el-check rapporten kom i mailen inden for 2 arbejdsdage. Meget proffesionelt firma.

30. März 2022

Hej Michael.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

2 stjerne for den hurtige ekspedition=…

2 stjerner for den hurtige ekspedition= "salg"!!

Efter at have rykket for aftale flere gange (mail og telefon) fik jeg at vide der er min. 14 dages ventetid (efter at have ventet næsten 1 uge på svar)

Kan ikke anbefales

22. März 2022

Hej Søren.

Vi kede af at høre du har haft længere ventetid end du havde forventet. Det beklager vi.

Vi har i øjeblikket meget travlt, og skal selvfølgelig sikre høj kvalitet til alle vores kunder.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Første gang jeg har prøvet det på denne…

Første gang jeg har prøvet det på denne måde. Fint og hurtig svar. Meget hjælpsomt og jeg vil helt klart anbefale det til andre.

11. März 2022

Hej Bodil,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive til os.

Vi er glade for at se, at du fremhæver netop vores gode effektivitet og service.

Kan anbefales...

Hurtig kontakt, stærk pris og fast aftale over tlf. med efterfølgende bekræftelse på mail.

4. März 2022

Hej.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, når man står og skal igennem hussalgs-processen for første gang. Super, hurtig og høflig betjening.

7. Februar 2022

Hej Nicolaj,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive til os.

Hos tilstandsrapport.dk bestræber vi os på at sælgers ønske bliver opfyldt, til en væsentlige billigere pris. Derfor er vi glade for at se, at du fremhæver netop vores gode effektivitet og service.

Rigtig god service af Daniel

3. Februar 2022

Hej Bjørn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig betjening og god stemning

26. Januar 2022

Hej Emmy,

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse.

Meget positiv over det hurtige forløb, fra da jeg kontaktede jer til jeg havde rapporterne.
Klart en anbefaling herfra 🙂

24. Januar 2022

Hej Bjørn.

Mvh. Oliver

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr