Had ik maar eerder de reviews gelezen hier. Onmogelijk om op te zeggen. Dus als je zeker weet dat je voor de rest van je leven bij dit bedrijf een abonnement wilt dan prima anders beter niet aan begin... Mehr ansehen
Ga hier niet mee in zee. Ik kreeg ineens een mail van een incassobureau over een betalings achterstand. Nooit enige mail of brief kwa herinnering ontvangen hierover. Contact opgenomen met tijdschrift... Mehr ansehen
Via de Volkskrant benaderd voor een kosteloos proefabonnement van 2 weken. Bevestigingsmail liet behoorlijk op zich wachten. Na wat nabellen na enkele dagen toch iets gekregen. Binnen de 2 weken... Mehr ansehen
Slechte service, proefabbo donald duck gekregen van collega. Blijkt dat ze ergens als je je hiervoor aanmeld een abbo aansmeren voor tijdschrift.nl en ik dit nu al 1,5 jaar betaal en nooit iets heb ge... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Lees ruim 75 tijdschriften in één app voor een vast bedrag per maand. Lees op telefoon, tablet of computer oa. Libelle, AutoWeek, Flow en Margriet.
Niederlande
- tijdschrift.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Klantenservice beneden alle peil
Als Belg ga je een verbintenis aan met Tijdschrift.be maar je komt steevast terecht bij de Nederlandse tak van DPG Media. Een poosje ging het goed met het aanbod tijdschriften en de verschijningsdatum in de app (meestal 1 dag na de effectieve release van de bladen). Plots kreeg ik geen Humo meer in het aanbod. Contact nemen met de klantendienst is een huzarenstukje en de start van een ware martelgang. Je krijgt steevast een Nederlandse ‘host’ aan de lijn die het probleem ‘verwonderlijk’ vindt en maar niet kan vermoeden wat het probleem is…verre van een OPLOSSING te zoeken voor het probleem. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en wordt verzocht om ZELF een oplossing te verzinnen en te mailen naar allerlei mailadressen die u dan doorsturen naar een telefoonnummer…dat zowaar het nummer is dat je als eerste al hád gebeld. Kortom… deze DPG-tak pretendeert een verzameling van tijdschriften digitaal te groeperen in een app waar je ze makkelijk kunt openen en lezen, maar als er een probleem is van ‘niet verschijning’ geeft men niet thuis. Ik ben het gezeik beu en heb onmiddellijk het boeltje opgezegd.
Leest het management van dit vehikel wel eens de talloze negatieve comments in deze kolommen? Is het écht toeval dat het klachten regent? Is men wel bekommerd om het klantenbestand op peil te houden en liefst te laten aangroeien?? Het lijkt er duidelijk op van niet…
Armoe troef DPG!
De uitgever misleidt de klanten
De uitgever misleidt de klanten. Na afsluiting van een abonnement kom je er achter dat veel tijdschriften niet beschikbaar zijn, terwijl vooraf de suggestie wordt gewekt dat ze er wel zijn. DPG lijkt me een schandalige firma! Vermijden en opzeggen!
Geen goed plan
2 tijdschriften besteld voor een verjaardag. Na 10 dagen nog niet ontvangen. Bij navraag nog niet eens opgestuurd, terwijl daar wel een mail van was geweest. Eerste en laatste keer....nog steeds aan het wachten.
Per ongeluk 2 abonnementen afgesloten…
Per ongeluk 2 abonnementen afgesloten omdat er een fout was opgetreden. Antwoord van Customer Service. Sorry maar daar kunnen we helaas niks aan doen. Geen vergoeding geen begrip. 1e en laatste keer dat ik daar een abonnement ga afsluiten. Absoluut niet aan te raden. Ook de dagbladen waren niet te koppelen aan me log in dus echt geld verspilling.
proefabonnement voor 4 weken…
Net proefabonnement voor 4 weken genomen en mail ontvangen dat ik nu kan lezen. Nu blijkt via chat met klantenservice dat het abonnement pas een week later in gaat, terwijl over 3 weken al het laatste nummer is volgens email. Via chat contact opgenomen, maar klantenservice zegt alleen 'excuses voor het ongemak' en verbreekt de verbinding. Waardeloos bedrijf! Gelukkig stopt proefabonnement vanzelf, maar ik ga hier zeker geen abonnement op nemen!
Tijdschrift besteld wat nooit is…
Tijdschrift besteld wat nooit is aangekomen. Meerdere malen contact gezocht met de klantenservice maar krijg geen inhoudelijke reactie. Waardeloos bedrijf, niets bestellen.
Deugt van geen kant
Deugt van geen kant. Tijdschriften lezen via de app hapert steeds en is niet meer mogelijk teriwijl het proef abonnement nog 9 maanden loopt. Ik ga de afschrijvingen.
GEVAARLIJK bedrijf!
OPGEPAST: oplichters! Volgend op opzegging van een abonnement op De Volkskrant, kreeg ik verschillende ongevraagde telefoontjes met de vraag of ik interesse had in een online abonnement op tijdschriften. Duidelijk NEE gezegd. Vervolgens werd een bevestigings-email gestuurd en maandelijks geld geincasseerd. Ik heb intussen de meeste incasso's teruggeboekt en incassant geblokkeerd via de bank. Ik krijg nu brutale spam-emails dat ik moet betalen en dat ze het abonnement pas eindigen wanneer ik alles betaald heb. Ik ga nu rechtsbijstand erbij betrekken. Dit brengt veel werk en stress met zich mee. Mijn tip: neem NOOIT een abonnement op De Volkskrant of gelijk welk ander product van DPG Media. Blijf zo ver mogelijk van dit bedrijf verwijderd.
Deze app werkt niet (meer) op mijn…
Deze app werkt niet (meer) op mijn tablet. Ik heb een proefabonnement voor 4 weken en dit is nog niet verlopen.
Blijf bezig om de app te verwijderen en opnieuw te installeren.
Waardeloze app. Hij blijft de bibliotheek aan het synchroniseren.
Nodigt dus niet uit om gebruik te maken van Tijdschrift.nl
Heel merkwaardig ,ik zou een abo hebben…
Heel merkwaardig ,ik zou een abo hebben aangevraagd . Mijn emailadres klopt wel maar een volledig onbekend bankrekeningnummer . Incasseren lukt niet want dat hebben ze geprobeerd, uiteraard . Nu 2,60 euro betalen .Gebeld en ze blijven volhouden dat het vanaf mijn emailadres aangevraagd zou moeten zijn , maar volgens mij kan iedereen die mijn email kent dit invullen .
Het leek me al vreemd aangezien ik een app heb voor tijdschriften ..
Heb de 2,60 betaald ,daar gaat het me niet om maar hou niet van spookabonnementen .
Geen geboortedatum ,geen adres , een fout bankrekeningnummer dat niet van mij is ,en geen herinnering .
Wat een stelletje oplichters zijn dit…
Wat een stelletje oplichters zijn dit zeg!!!
Kijk uit met proefabonnementen!
Zelfs als je op tijd bínnen de proefperiode
(2 weken) opzegt wordt er tóch geld
van je rekening afgeschreven!
Volgens hun eigen voorwaarden (én wettelijk zo bepaald) zit je NIET aan een abonnement vast als je binnen de proefperiode opzegt.
Oppassen dus!!!
Accountactivatie en koppelen aan abonnement onduidelijk en geen service
Ik had een prijs gewonnen voor 3 maanden lidmaatschap. Het activeren ging niet, kreeg geen emails. Na telefonisch contact bleek dat mijn account niet gekoppeld was aan het abonnement. Dat is netjes opgelost, maar heeft wel een week geduurd.
Na deze periode wilde ik een abonnement afsluiten. Dat werkt niet. Via de website wordt je doorgestuurd naar Google Play om daar je abonnement af te sluiten. En dan hoor je niets meer. Contact gezocht met Tijdschrift.nl en daar een heel onvriendelijke medewerker vand e klantenservice gehad. Deze heeft de mediatraining nog niet gehad denk ik. Uiteindelijk bleek dat mijn account van tijdschrift.nl gekoppeld moet worden aan de aankoop van de playstore. Hoe, dat mag ik zelf uitzoeken?! Vaag, als je als bedrijf zelf de link naar de playstore op je website hebt staan, zorg dan ook voor een juiste uitleg hoe de app en je account te activeren. Ik kan nog steeds niet in mijn account en kan dus geen tijdschriften lezen. De abonnementsperiode wordt niet aangepast. Zeer slechte service!
Niet tevreden. Proefabonnement is niet op te zeggen.
In de vakantie een proefabonnement afgesloten, welke niet naar behoren werkte. Daarom weer tijdig opgezegd zodat ik nergens aan vast zat.
Dat is helaas erg lastig. 1e mail had een einddatum van een jaar verder. Vele malen contact gehad, elke keer werd er beloofd dat het in orde kwam. Nog 2 mailtjes gehad met foutieve data. De incasso stond al klaar, die heb ik meteen geblokkeerd.
Uiteindelijk heb ik nooit meer wat van ze gehoord. Opgelost, maar zeker niet klantvriendelijk en lastig om vanaf te komen.
Oplichters
Oplichters. Bij opzegging van een papieren tijdschrift is er automatisch een tijdschrift.nl abonnement aangemaakt waar nooit om gevraagd is. Na een 'Gratis' maand gaat men 7,50 incasseren.
Worst product and service ever💩
Worst product and service ever! The browser interface is messy, kicking you out of your account all time, to read online in the browser you have to be logged in a few times in raw! Some constant glitches of the system, non-recognition of your data... Since January, I have been trying to get access to the paid edition, which is not available for no reason, but the support service at first pretended to solve the problem, and then began simply ignoring! When you write to Tijdschrift.nl service support the system throws you to some third party, from which you will get automatically generated notifications informing you they received your e-mail, and then you will be forgotten forever. Contact by Facebook and get useless endless chat with no help and with the repeated suggestions to restart the app to be able to read magazines online in browser and other sorts of no logic involved advise. Chat operators have no clue about the technical part but do nothing to connect tech. specialists. Ridiculous! I don’t recommend this product to anyone! Look for some other platform to read electronic magazines, otherwise, if you have a problem, they will not help you, only take your money!💩💩💩💩💩💩💩
Prima proefabonnement afgesloten voor…
Prima proefabonnement afgesloten voor mijn Nicht haar verjaardag. Wel is de betaling redelijk irritant, je moet betalen via incasso.
Ik had het bedrag liever direct via iDeal betaald aangezien ik niet van plan ben om een jaarabonnement af te sluiten. Als mijn nicht dat wil moet ze dit met haar ouders regelen.
Gelukkig stoppen proefabonnementen automatisch.
opzeggen van proefperiode kan niet…
opzeggen van proefperiode kan niet online door zogenaamde fout. Lieg niet...ze willen gewoon dat je belt zodat ze nog meer troep kunnen aansmeren. Melding bij consumentenbond gemaakt.
Zeer slechte klantenservice
Zeer slechte klantenservice. Heb de app via tijdschrift.nl een tijd niet kunnen gebruiken. Aangedragen oplossingen werkten niet, maar ik moet wel betalen voor een app die ik niet kon gebruiken. Wekenlang gemaild, maar er werd om de vraag heen gedraaid.
Dit bedrijf is uw klandizie niet waard!
Dit bedrijf is uw klandizie niet waard! Wij hebben ons probleem gemeld via het contactformulier op de website. Na een paar uren kwam er netjes een mail met de oplossing, maar die was niet voor ons probleem. Daarna kun je niet meer reageren want ze gebruiken een 'noreply' mailadres om te antwoorden en dan kun jij, als klant, niet meer reageren.
Heel makkelijk opzegbaar
Ik heb het gewoon geprobeerd maar tijdens de proefperiode heb ik er nauwelijks in gelezen
Nu opgezegd en dat was heel makkelijk en snel geregeld!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.