Tid til ro Bewertungen 391

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har endnu til gode at komme afsted ud i verden med dette rejseselskab… Men jeg er sikker på at jeg skal købe en rejse hos Tid til ro en anden gang. Jeg skulle have været afsted til Sri Lanka, men grun... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tid til Ro lever fuldt op til sit navn. Min rejse til Sri Lanka blev foruden kulturelle oplevelser, super badestrand mv. købet blev tilført yoga, hvilket styrkede fællesskabet i gruppen. Fint koncept... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Det bedste ved Enagron er maden og poolen. Det er bare skønt! Beliggenheden er meget smuk og fredelig, dog er den nærliggende æselfarm ansvarlig for en del afbrudt nattesøvn. Desværre pådrog jeg mig e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget fin oplevelse at være på yogarejse til Kreta. Fantastisk sted og omgivelser. Meget autentisk og virkelig sødt personale. Vel tilrettelagt uge og der var “tid til ro” 😊☀️ Meget dygtig og pro... Mehr ansehen

1. Reiseanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Tid til ro arrangerer mindfulnessrejser, yogarejser og wellnessrejser til Bali, Andalusien, Kreta og Thailand. Rejserne henvender sig til mennesker, der har brug for ro og afslapning - og som gerne vil lære nyt om mindfulness og få praktiske værktøjer med hjem.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er blevet taget hånd om os lige fra…

Der er blevet taget hånd om os lige fra vi kom ind i lufthavnens ankomsthal til vi skulle af sted igen. Søde medarbejdere, et program hvor man ikke føler sig forpligtet til noget som helst hvis man ikke orker. Og Cerro de Hijar er så afgjort et sted hvor man falder til ro.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har rejst med Tid til Ro 2 gange…

Jeg har rejst med Tid til Ro 2 gange nu. Alene hver gang. Men der har været et skønt fællesskab og nogle fantastik guider der arbejder efter KRON-modellen. Kravsfrihed, ro, omsorg og natur. Skønne steder og dejlig stemning.

Fantastisk ophold på Kreta

Fantastisk ophold på Kreta, selvpleje er totalt undervurderet.
Tid til ro, er bare hele tiden et skridt foran og har tænkt konceptet rigtig godt igennem. Der er styr på det hele og de har prøvet det meste. Så der er kun en ting at gøre når du rejser med dem. Slap af og lad roen indfinde sig

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Uddannelse / kursus i KRON-modellen af mindfulness-instruktører

KRON uddannelse/ kursus:
Jeg var på instruktørkursus for at blive uddannet i KRON-modellen, så jeg evt ville kunne blive instruktør på Tid til Ros rejser efterfølgende. Her viste det sig så at lønnen er MEGET lav, og at der er MANGE timers arbejde (da man forventer at instruktørerne er tilstede det meste af tiden). Instruktørerne betaler selv kost, og skal selv trække skattefrie diæter via skatfradrag. Alt i alt skal man regne med en udbetalt løn fra Tid til Ro på 2000 kr pr uge for at stå til rådighed det meste af en uge og ikke de 20 timer.
Tid til Ro udregner en løn incl de skattebetalte diæter, hvilket er vildledende, da man selv skal betale for diæter, og at dette ikke har noget med lønnen at gøre.
Når man tænker på, at jeg har betalt 11.000 kr for denne uddannelse/ kursusophold, og samtidig ved at instruktørerne efterfølgende næsten ingen løn får, så mener jeg ikke at Tid til Ro lever op til mine egne forventninger om en god arbejdsplads med anerkendende tilgang til deres ansatte ( og evt kommende) instruktører.
På vores hold af 16 meget erfarne kursister er der kun meget få der har fået job...jeg ved kun om 1 person fra holdet. Så Tid til Ro har tjent ganske mange penge på at have os på kursus....Og giver så ingen rimelig løn eller arbejdsforhold til gengæld!!
På denne baggrund kan jeg ikke anbefale andre at søge denne uddannelse/ kursus.

5. Juli 2018
Tid til ro-Logo

Antwort von Tid til ro

Kære Ulla,

Tak for din anmeldelse og tak for sidst. Jeg håber at du har det godt.

Det ærgrer os godt nok at læse din anmeldelse. Og det overrasker os at høre, at du alligevel ikke er tilfreds med dit ophold. Især fordi du var så glad og tilfreds dernede, men også fordi at du i den efterfølgende telefonsamtale fortalte os, hvor glad du havde været for det hele.

I forhold til de tal som du nævner, så er der noget galt. Det er i hvert fald ikke nogle tal du har fået fra os. Og vi kan ikke genkende billedet af, at vi betaler vores medarbejdere dårligt. Tvært i mod, så ville vi ikke kunne fastholde alle de mange dygtige instruktører, som vi har, hvis vi ikke behandlede dem ordentligt. Vi har mange instruktører, der har været med siden 2014.

I det hele taget forekommer det os lidt underligt, at din anmeldelse handler om ansættelsesvilkår, eftersom at du valgte at deltage i forløbet af andre årsager, uden at det var med henblik på ansættelse. Det forekommer os også underligt, at du alligevel valgte at tage imod Lisbeths invitation til at sende os en ansøgning efter hjemkomsten, da du på dette tidspunkt var bekendt med alle vilkår.

Hvis du havde sendt en ansøgning inden du tilmeldte dig, så ville du have fået den samme information, som vi har sendt til alle andre, der søger ind hos os. Blandt andet detaljeret information om arbejdsforhold, lønpakker, skatteregler og procedurer. Det bliver alt sammen sendt ud via e-mail inden man tilmelder sig KRON-forløbet. Desuden fremgår det tydeligt af jobopslaget på vores hjemmeside.

Men du valgte selv at undlade denne del, fordi det ikke var din intention at søge job hos os. Det var først fire dage inde i forløbet på Kreta, at du tog fat i Lisbeth dernede og forklarede hende, at du overvejede at søge ind og at du derfor gerne ville høre, om det også var muligt for dig at søge job.

Derfor har vi ikke haft mulighed for at informere dig om ansættelsesvilkårene via e-mail inden du tilmeldte dig kurset, og af samme grund finder vi din anmeldelse urimelig.

Jeg håber at du har tillid til, at alle har gjort deres bedste.

Kh. John, Tid til ro

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Livsændrende og helt forrygende!

Helt igennem fantastisk ferie jeg lige har haft til Bali! Retrætet Alam Anda er det smukkeste og mest hjertevarme sted jeg har nogensinde har besøgt. Man bliver ikke blot en “gæst” men en del af “familien”. Jeg har rejst en del og besøgt mange steder da jeg i mange år har arbejdet i hotel branchen. Jeg har aldrig oplevet noget så serviceminded, omsorgsfuldt og rummeligt. Lige fra start til slut har det været en sand fornøjelse. Personalet på kontoret som har været meget behjælpelige med alle mine spørgsmål og næsten har båret mig igennem hele forløbet med planlægningen, det har skabt tryghed og jeg har blot kunne læne mig tilbage og nyde min rejse. En særlig stor tak til rejseguide Maria og Yoga og mindfulness instruktør Mayaya, som helt bestemt gjort min tur helt forrygende og uforglemmelig. Der er ikke noget at sige til at man bliver afhængig af at rejse med Tid Til Ro. Denne tur for mig har været livsændrende. Jeg er hjemvendt med et helt nyt niveau af afslappethed, gode minder, gode venner og et helt sæt redskaber til hvordan man igen kan klare en hektisk hverdag og livets udfordringer på en bedre og mere selvkærlig måde.

11. Mai 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rejser med Tid til ro er ren forkælelse…

At rejse med Tid til ro er en ren forkælelse. Super guides og fagpersonale, super hoteller (jeg har været på Kreta i 2017 og i Andalusien 2016), super program og super mad. ALT er så omhyggeligt gennemført og planlagt. Kan varmt anbefales!

25. März 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er været på rejse med tidtilro to gange; på Kreta og i Andalusien.

Jeg er været på rejse med Tid til ro to gange. Første gang i maj 2017 på Enagron på Kreta, og i November 2017 i Andalusien på Cerro de Hijar.
Både Enagron og Cerro de Hijar er begge to fantastiske retreat steder beliggende i de allersmukkeste landskaber. Både bjergene og naturen er storslået, og begge steder emmer af ro og harmoni. Man kan ikke undgå at komme ned i tempo. Naturen guider dig og hjælper en med at finde roen. Og det gør de dygtige instruktører også. Deres venlighed og positivitet smitter. Sætter du samtidig pris på gastronomi, lækre råvarer og økologi, så er det bare med at få at komme afsted - du vil ikke fortryde det :-)

Thailand

En hel fantastisk tur til Thailand hvor servicen var het i top både på hotellet og hos Tid til ros personale.
Følte mig i gode hænder fra start til slut. Det var forkælelse for alle sanser og man følte sig som en værdsat gæst.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget gennemført og meget servicemindet

Jeg var i Tolox, Andalusien. Der er så stille oppe i bjergene, jeg har ikke oplevet noget lignende før. Der er fantastisk mad på retrætet. Mads, vores rejseleder, var yderst servicemindet. Når du tager afsted, skal du være klar til at mærke dine følelser og høre dine tanker, for du kan ikke andet i den stilhed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg deltog solo på mindful rejse til …

Jeg deltog solo på mindful rejse til Andalusien i foråret 2017.
Jeg har kun roser, og kan ikke vælge hvad der var bedst: Morgenyoga på bjergside mens solen sod, daglig gourmetmad, guide/instruktør, solen, stedet eller vandreture i bjergene. Jeg tror jeg vælger muligheden for at finde ro. Tak for en dejlig tur.

29. April 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr