Har endnu til gode at komme afsted ud i verden med dette rejseselskab… Men jeg er sikker på at jeg skal købe en rejse hos Tid til ro en anden gang. Jeg skulle have været afsted til Sri Lanka, men grun... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tid til Ro lever fuldt op til sit navn. Min rejse til Sri Lanka blev foruden kulturelle oplevelser, super badestrand mv. købet blev tilført yoga, hvilket styrkede fællesskabet i gruppen. Fint koncept... Mehr ansehen
Det bedste ved Enagron er maden og poolen. Det er bare skønt! Beliggenheden er meget smuk og fredelig, dog er den nærliggende æselfarm ansvarlig for en del afbrudt nattesøvn. Desværre pådrog jeg mig e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Meget fin oplevelse at være på yogarejse til Kreta. Fantastisk sted og omgivelser. Meget autentisk og virkelig sødt personale. Vel tilrettelagt uge og der var “tid til ro” 😊☀️ Meget dygtig og pro... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tid til ro arrangerer mindfulnessrejser, yogarejser og wellnessrejser til Bali, Andalusien, Kreta og Thailand. Rejserne henvender sig til mennesker, der har brug for ro og afslapning - og som gerne vil lære nyt om mindfulness og få praktiske værktøjer med hjem.
Mjølnersvej 4, 8230, Aabyhøj, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Det er trygt at rejse alene specielt på deres lange ture, har været på flere af deres rejser ud i verden. Altid godt sammenhold, også med dem der er sammen som par.

Antwort von Tid til ro
Jeg har ingen erfaring med mindfullness eller yoga men fik lyst til at prøve på Tid til Ro og var på et mindfullness ophold på Hindsgavl.
Opholdet overgik langt alle mine forventninger. Undervisningen, rejseselskabet, stedet - det var et ophold hvor man nød hvert sekund og hvorfra man kom beriget hjem.
Jeg håber at kunne komme på rejse med Tid til Ro igen snart, også meget gerne til en fjernere destination.
Tag så vidt muligt ikke på en yogarejse uden at kende instruktøren.
Vi var på Zanzibar med tid til ro i februar. Vi havde bestilt en yoga tur. Men oplevede det mere som en mindfulness rejse. Tid til ro sendte Link til deres mindfulness materiale da vi kom hjem. Der er ikke vist yoga øvelser i det materiale.
Yoga instruktøren var bla uddannet MBSR (mindfulnes. Instruktør). Der blev brugt meget tid på meditation. Flere meditationer som bruges på MBSR kurserne.
De fleste af yoga øvelserne er så vidt jeg kan se fra bogen af Jon Kabat-Zinn. Lev med livets katastrofer.
Der står i tid til ros beskrivelse at turen er for
nybegynder og let øvede. Og alle vil blive udfordret.
Jeg synes helt bestemt ikke jeg blevet udfordret. Jeg manglede mere afveksling i undervisningen. Vi fik heller ikke det antal yoga timer vi skulle i følge programmet.

Antwort von Tid til ro
Virkelig ringe hjælp og rådgivning i forbindelse med aflysning af en yogarejse, jeg ikke kunne tage på på grund af en skulderskade. Ikke på et eneste tidspunkt havde John en idé om at det måske var en god ide at LYTTE til mig og mine problemer, for at kunne hjælpe mig. Der var kun et formål: At han ikke skulle miste penge. Virkelig ringe, og synd for dem, der bestiller rejser her i tillid til, at man får hjælp, hvis noget går galt. Penge over service og imødekommenhed. Kan ikke anbefales.
Og nu kom jeg jo ikke lallende tre uger før tid, fordi jeg pludselig havde fået lyst til noget andet. Jeg havde og har som det fremgår af min lægeerklæring en skulderskade, og en skulder der skal holdes i ro. Ret svært på en yogaferie, ikke?
Men tak fordi i IKKE lyttede, IKKE hjalp, og kun var ude på at redde jeres egne penge. Jeg mistede da helt lysten til at rejse med jer, og det vil jeg da virkelig også fraråde andre.

Antwort von Tid til ro
Jeg er lige kommet hjem fra en vandretur på Kreta. Vi boede på Enagron Ecotourism Village. Et fantastisk sted med en unik service af hotellet men så sandelig også vores rejseleder Annelise. Hun var synlig og på hele døgnet. Altid med et smil. Vandreturene var smukke. Jeg kan varmt anbefale Tid til ro. Det er 2. gang jeg rejser med dem, og jeg skal helt sikkert med dem igen.

Sydafrika
Altid sikker på en god ferie “Med tid til ro”... hvis det er det man ønsker. Super dejlige bo-steder... langt ude i frisk natur 🌞
Skovmose

Antwort von Tid til ro
En fantastisk oplevelse at være med Tid til ro i Andalusien . Der er virkelig ro på det fantastiske hotel oppe på bjerget og dejligt at gå ned af de stejle bjergveje til den hyggelige gamle landsby eller en Vandreture rundt i bjergene.
Yogasessionerne to gange dagligt var fantastiske, både de indendørs men i høj grad også dem der foregik udenfor oppe på bjerget.
Oplevelsen af at aktiviteter på turen kunne vælges til og fra uden forpligtigelse var dejlig afslappende. At sætte sig til bordet og få dejlig mad både morgen og aften giver virkelig tid til ro.
Opholdet kan på det varmeste anbefales

Antwort von Tid til ro
Det var en fantastisk dejlig uge, ren forkælelse for krop og sjæl og masser af tid til ro.

Antwort von Tid til ro
Har været på Enagron 2 gange og det var lige pragtfuldt begge gange. Gåture, mad og selve stedet er supergodt.

Antwort von Tid til ro
Dejlige rejser med dygtige rejseledere og instruktører. Spændende hoteller og kost.
Ro og frihed til at være sig selv.

Fantastisk personalet og skønnevdistinationer

Antwort von Tid til ro
Jeg glæder mig til at opleve Grækenland dette år. Oplevelsen på Koh Chang i Thailand 2 gange hører til mine meget værdsatte ferier især fordi skønhed og bevægelse og "Ånd" går hånd i hånd.

Antwort von Tid til ro
Jeg kan slet ikke forklare, hvor godt det har været for mig at tage til Enagron med Tid til ro. Til efteråret skal jeg derned for tredje gang. Det er mit fristed. Roen, skønheden, de dejlige mennesker (både personale og medrejsende), maden, friheden fra krav, de hyggelige værelser - jeg kunne blive ved. Hvis du vil gøre noget godt for dig selv, er du i gode hænder hos Tid til ro.

Antwort von Tid til ro
Fantastisk koncept. Dygtige instruktører og guider. Perfekt hjælp og vejledning fra kontoret, hvis der er brug for det til at vælge.

Antwort von Tid til ro
Super god ferie oplevelse.
Søde guider og yoga instruktør.
Lækkert hotel med super god mad.
Et helt igennem dejlig oplevelse at rejse med selskabet. Søde og professionelle både ved bestilling, opfølgning og på rejsen.

Antwort von Tid til ro
Et helt fantastisk rejseselskab og et fantastisk koncept. Skønne og hjælpsomme guider og undervisere, der kun vil os det bedste. Et selskab jeg vil anbefale til alle, og det er bestemt ikke sidste gang jeg rejser med dem.

Antwort von Tid til ro
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.