Har endnu til gode at komme afsted ud i verden med dette rejseselskab… Men jeg er sikker på at jeg skal købe en rejse hos Tid til ro en anden gang. Jeg skulle have været afsted til Sri Lanka, men grun... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tid til Ro lever fuldt op til sit navn. Min rejse til Sri Lanka blev foruden kulturelle oplevelser, super badestrand mv. købet blev tilført yoga, hvilket styrkede fællesskabet i gruppen. Fint koncept... Mehr ansehen
Det bedste ved Enagron er maden og poolen. Det er bare skønt! Beliggenheden er meget smuk og fredelig, dog er den nærliggende æselfarm ansvarlig for en del afbrudt nattesøvn. Desværre pådrog jeg mig e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Meget fin oplevelse at være på yogarejse til Kreta. Fantastisk sted og omgivelser. Meget autentisk og virkelig sødt personale. Vel tilrettelagt uge og der var “tid til ro” 😊☀️ Meget dygtig og pro... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tid til ro arrangerer mindfulnessrejser, yogarejser og wellnessrejser til Bali, Andalusien, Kreta og Thailand. Rejserne henvender sig til mennesker, der har brug for ro og afslapning - og som gerne vil lære nyt om mindfulness og få praktiske værktøjer med hjem.
Mjølnersvej 4, 8230, Aabyhøj, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Fra en yogalærer, som har været på Tid til ro’s KRON-certificering for yogalærere og fik ansættelse, men aldrig nåede at arbejde for firmaet.
Mit skriv her er henvendt til håbefulde yogalærere som drømmer om retreats under varme himmelstrøg og som - i min optik - betaler for dyrt for den drøm.
Enagron så magisk ud - og det var et fantastisk sted! Er du i tvivl, så lyt til din fornemmelse. Jeg ignorerede den, desværre.
...
Tilføjelse til min anmeldelse efter at have læst besvarelsen fra John fra Tid til Ro.
Jeg kan se at virksomheden har svært ved at tage konstruktivt imod den kritik der kommer herinde, og derfor var min henvendelse ikke rettet mod dem men til yogaundervisere der overvejer KRON certificeringen.
Det falder mig dog for brystet, når kritiske anmeldelser bliver forsøgt fjernet, og anmeldere bliver miskrediteret af virksomheden.
Jeg kan kun tale om min egen oplevelse med Tid til Ros Kron certificering og jeg kan konkret afvise John fra Tid til Ros nedenstående svar som direkte usandheder:
".. fordi vi ikke har ansat yogalærere i knapt fire år nu, har vi bedt Trustpilot om at kontakte dig, og indhente supplerende oplysninger.."
"..Disse forløb har dog været lukket ned siden 2018 og åbnede først igen i april i år, men i de kommende 8 måneder har vi 12 ekstra pladser, fordi vi mangler 12 yogalærere."
"I perioden fra november 2018 til marts 2022, har vi slet ikke haft nogen forløb, da vi ikke manglede yogalærere, og vi laver kun vores KRON-forløb i forbindelse med vores egen rekruttering."
Jeg deltog på KRON forløbet i 2020 - sammen med 16 andre deltagere. John deltog selv på forløbet og underviste.
Løbende - op til KRON forløbet er jeg blevet forsikret om at der var tiltagende brug for yogalærere.
Jeg fik ansættelse i 2021 - sammen med mindst 4 andre, men valgte at trække min ansøgning tilbage da jeg mistede tilliden til virksomheden.
Det er altså IKKE korrekt at der ikke har været Kronforløb november 2018 til marts 2022. Det er heller ikke korrekt at der ikke er blevet ansat yogalærere i knapt fire år, eller at Tid til Ro ikke løbende har søgt flere yogalærere.
Rejsebeviset, billeddokumentation fra facebookgruppen "KRON forløb for yogalærere", certificeringsdokument efter end uddannelsesforløb + utallige mails fra John selv, etc. validerer denne anmeldelse.

Antwort von Tid til ro
Efter et helt fantastisk ophold, 5 stjerner, med Tid til ro på Enagron i 2016 havde jeg i den grad set frem til opholdet her i slutningen af maj.
Enagron var præcis så dejlig som sidst.
Rejselederen og instruktøren denne gang, som er en meget væsentlig del af jeres koncept, virkede kort sagt inkompetente, hvilket i den grad gør, at jeg fremadrettet vil have svært ved at anbefale Tid til ro til andre. At niveauet kan styrtdykke på denne måde gør, at man lige vil tænke sig ekstra grundigt om, da det er en dyr rejse, hvor en anseelig del af prisen må skyldes, at man virkelig kan forvente noget specielt. Dette oplevede jeg i 2016:
Glade, åbne og overskudsagtige mennesker, en rejseleder, der var på, havde 110% styr på tingene, opfyldte deltagernes ønsker og altid med et smil. En superdygtig yogalærer, der hele tiden hjalp til med at fastholde stemningen af at være mindfull, tændte stearinlys, satte sig på gulvet, lavede øvelser og guidede os igennem øvelserne omkring vejrtrækning og stillinger. Efter de lange vandreture kom vi hjem til det dejligste fodbad, der alt var gjort klar, til foredrag om de urter, hun havde valgt, at vi skulle bade fødderne i. Hun var lyttende og superdygtig til at “læse” deltagerne.
Kort sagt kunne man læne sig tilbage og bare være i nuet, da de begge havde styr på rammerne og virkede som om, de havde lyst til at være der med os.
Denne gang må jeg sige, det næsten var modsat.
De var begge behagelige mennesker, men virkede som om opgaven var for uinteressant og til dels belastende.
De havde begge familie/ veninde med, hvilket jeg kan forstå er ok for Tid til ro?
Rejselederen manglede total overblik, glemte, rodede rundt i de simpleste ting som at tælle op, hvor mange der f.eks. skulle transporteres på turene, samt efterfølgende at få det til at ske. Hun virkede fraværende, så hende nærmest kun til maden om aftenen, hvor hun læste de få linjer op, der stod på den gule seddel, vi efterfølgende fik udleveret. Der manglede i den grad en leder på denne tur, samt en tilgang, der understøtter Tid til ro konceptet.
Instruktøren ville “ i respekt for yogalærerne” kalde det, hun lavede for “stræk og meditation”. Det foregik stående ved oplæsning fra en seddel uden, at hun på noget tidspunkt instruerede os i teknikken, hun deltog ikke selv. Holdet blev da også mindre dag for dag. Selve meditationsdelen kunne vi have hørt på telefonen, der findes glimrende udgaver.
En helt igennem ikke fyldestgørende del af rejsen.
At et supergodt koncept kan ændres så radikalt må medføre, at vi som deltagere på denne tur hører fra jer.
Jeg kan læse, at I hver gang i de andre indlæg blot beklager, at det ikke har levet op til forventningerne, men det er vel ikke helt nok!
Juni 2022
Efter at have henvendt os til Tid til ro ang. ovenstående klager vil jeg gerne give dem den allerstørste ros for at handle aktivt på klagerne. Vi er blevet hørt og vil glæde os til at give Tid til ro en ny mulighed for at gennemføre det fine koncept, som vi oplevede i 2016. Vi vil se frem til at bestille en ny rejse om 2 år.

Antwort von Tid til ro
Har været med Tid til ro på Kreta.
Super skøn oplevelse, alt var perfekt og i skønne naturomgivelser, hvilket giver alt den ro, som man ønsker.

Tid ti ro på Kreta
Just hjemkommet en sen nattetime, et ophold som jeg ikke mindst pga prisen havde meget store forventninger til.
Hotel Enagon er et eminent sted omgivet af bejer og liggende midt i disse, nærmeste lufthavne og større by er ca 1,5 time væk i bus og 1 time i bil. Ulempen er at man er totalt isoleret på sitet uden mulighed for externe fornødenheder, nærmeste lille by er 3 km væk som skal tages som en kraftigt bjergtur opad, kraftigt opad.
Maden på Menu kortet er udemærket græsk men lidt ensformigt når jeg nu har prøvet andre græske øer/lokationer. Området er meget lækket lavet med meget varierende huse områder pool osv.
Afgørende et besøg værd.
Tidtilro’s andel:
Nej det levede absolut ikke op til min forventing med alt det jeg har hørt.
Fremkomst ved midnat i mørke var lidt af en køretur og ved ankomst fik vi ikke de bestilt hus med de faciliteter som vi havde betalt 1100kr pr. person extra for. Så der var en del tomult kl 01-02 om natten at få ro og falde ned. Forsøgte dagen efter at få ændret til de bestilte studios men desværre umuligt, så her er et udestående.
Nat indkvartering i 30 grader er ikke at holde ud. Kom tilbage til flymorgentider dette var noget rod.
Ugen bød på temperaturer på mellem 26 og 33 grader, de 26 om natten. jo der er lunt når man bor i en gryde mellem bjergene.
Lækker poolområde med bar absolut 5 stjerner.
Maden: super international morgenmad men om aften til fællesspisningen var TidTilRo maden et ringe måltid i sammenligning med menukortet, så ringe at enkelte dge måtte vi bestille extra fra menukortet.
feks dessert mini der blev serveret på een tallerkene med 4 gafler/skeer - super i disse coronatider.
Der er klart brug for forbedring.
TidTilRo: Søde guider i rejse guide og mindfullness, MEN jeg må sige guiden var totalt fraværende ikke angageret/næsten ikke eksisterende, jeg tror hun gerne ville men evnen som extrovert guide med sammenkomster fortællinger evnen til at formulere hvad er skete hvornår og hvorfor manglede næsten totalt.
Jo der blevet udleveret en papirdagsplan og en samtale hvor visse vitale ting blev glemt.
Mindfullness dele hver dag var en gang oplæsning og ikke Mind.. men nærmere mensendick udstrækning og afslappende nedtaling til indre ro. Det var måske første gang men igen her der er basis for medleven udførsel og engagement.
Der var indlagt 3 vandreture som i min forstand (kæreste uddannet instruktør) var vandretur og nogle stride nogen i den varme og bagende sol, ku jeg forstå, vi deltog ikke pga. ny operationer.
Konklusion:
Vi fik ikke hvad vi betalte for husmæssigt og tid til forbedringer i aften køkken og ikke mindst på guiderne.
Men stedet unikt.
Næste besøg, og det blir der, bliver for egen planlægning - det blir nok en del billigere.

Tid til ro på Kreta,
Just hjemkommet fra 1 uges ophold på Kreta. Et ophold jeg havde stor forventning til som kunne gavne min sygdomstilstand. Et ophold jeg havde fået legat til via fondsmidler.
Og med min dårlige oplevelse af opholdet bliver jeg nød til at underrette fonden, at Tid til ro ikke lever op til deres koncept.
Opholdet levede på ingen måde op til min forventning.
Charterfly på ydretider hvor en stor del af passagererne var familier med børn der er trætte og utålmodige på det sene tidspunkt og med skrig og skrål. Ankomst ved midnat og efterfølgende 1 ½ times kørsel til destinationen, det er en rigtig dårlig start til et rekreationsophold med tema ”tid til ro” – alt for meget stress og udmattelse. Men desværre stopper det ikke her.
Enagron:
Hotel Enagron ligger ud i bjergene omkranset at eksotisk vegetation, men langt fra alt civilisation.
I en uge med varmegrader på 30c, var pool-området med noget vind det eneste sted at opholde sig. Og til min store overraskelse opleves, at der også her var adskillige familier med mindreårige børn, som giver udtryk for glæde ved vand højlydt og det giver uro. INGEN TID TIL RO.
Forplejning:
Forplejningen på Enagron med morgenmadsbuffet og aftensmad var med i betalingen til opholdet. Frokost for egen regning.
I forhold til aftensmaden, var det så ringe at det føles som billig ”affodring”. Græsksalat med bl.a. umodne tomater med brød var obligatorisk hver aften og hovedretten med bl.a. gris 3 dage i træk (var så dårligt kød at en hund ikke ville spise det, meget gik retur) samt ged og lam i nogle udskæringer der ikke indeholdt meget kød, men mest knogler.
Og som uddannet kok var det en skændsel for mig, at opleve så essentielt som et aftensmåltid er, af så ringe kvalitet. Og da jeg ikke spiser kød fra 4-benede, kunne jeg få en tallerken med kønsløse udkogte grønsager som smagte af ingenting og havde et meget uappetitligt udseende.
Enagron er omgivet af en krydderurtehave, men det var ikke krydderurter at maden smagte af.
Guiderne:
Begge guider var behagelige personer, men var ret u kompetente til opgaven som de efter min mening ikke udfyldte. Her er første oplevelse ved infomøde, at de begge lægger ud med deres livshistorie, den havde jeg ikke brug for at vide. Men her var det tydeligt, at deres baggrund ikke stod mål med den opgave de havde påtaget sig. Og det kan godt være de har været på Tid til Ro kursus, men det lever jo heller ikke op til kursusindholdet (Trustpilot).
Det som skulle forestille yoga, var det ringeste bøj og stræk som blev læst op fra et dokument. Og det sammen til mindfulness.
Den anden guide arrangerede hver dag ture som begge guider deltog i, dvs at der ikke var nogle guide på Enagron hvis der skulle blive brug for dem, vi var trods alt nogle på holdet som var ressourcesvage og sygdomsudfordret.
Og på hjemrejsedagen om eftermiddagen beder jeg turguiden om hjælp i lufthavnen ved check in i forhold til om hun havde mulighed for, at få mig frem i check in køen da mine ressourcer svigter når jeg står for længe op. Hun svarer noget tøvende, at hun ville prøve, men at hun havde fri nu. Det lykkedes hende ikke. Men nogle af de andre fra holdet hjælp mig med denne proces.
Konklusion:
Med temaet Tid Til Ro, som på ingen måde blev indfriet, men med stress over den larm ved poolen, og oplevelsen af det næringsfattige madindtag jeg havde mulighed for at spise var så ringe, at jeg min sygdomstilstand blev en del forværret dernede. En syg krop har brug for ro og ekstra mange proteiner som bl.a. kylling, fisk, linse og bønneretter. Dette var ikke ingredienser Enagron benyttede sig af som aftensmåltid. Og det indgik heller ikke i deres menukort i restauranten.
Og som en velbevandret gæst på en del græske øer i gennem tiden, ved jeg hvilket et spændende og næringsrigt køkken det græske er.
U kompetente guider, og tankevækkende at Tid Til Ro mangler 20 yogainstruktører. Måske der skulle tænkes andre betingelser ved ansættelse, så der var interesse for at arbejde for jer, så jeres gæster fik noget kompetent yoga.
Jeg kan på ingen måde anbefale Tid Til Ro, og har følelsen af, at dette koncept er ”moneymaking”.
Charlotte

Antwort von Tid til ro
Jeg skriver som yogalærer, og jeg vil gerne beskytte dygtige yogalærer, som overvejer at deltage i Tid til ro’s KRON-certificering for yogalærere med henblik på at få job.
Hvis du går med tanken, vil jeg råde dig til at lade være. Jeg ville ønske, at andre havde stået frem, og fortalt, hvordan Tid til ro virkelig er.
For at få job hos Tid til ro, skal du som uddannet og (i forvejen erfaren) yogalærer betale 13.098 kr. for overhovedet at komme i betragtning. Argumentet er ifølge Tid til ro, at alle yogalærere skal efteruddannes. Det er jeg enig i, men desværre har Tid til ro's kursus intet med efteruddannelse at gøre.
På ”kurset” lover de dig, at du:
- Lærer, at sekvensere undervisningen ift. sansestærke deltagere
- Bliver styrket i din guiding og formidling til grupper
- Får konkrete værktøjer til at planlægge og kvalitetssikre dine egne undervisningsforløb
- Lærer en række specifikke og positive strategier til at videreudvikle din egen praksis
- Du lærer at give dine deltagere brugbar feedback
- Du kommer i betragtning til at arbejde hos rejsebureauet Tid til ro på et af retræterne
Efter at have deltaget, har jeg erfaret, at det er løgn.
Ingen af ovennævnte punkter, var noget, som vi arbejdede med. I stedet tegnede vi i mandala-bøger og havde to langsomme yogatimer om dagen, hvilket der ikke var nogen læring i.
Kurset er egentlig ikke et kursus. Det er en ren pengemaskine, som er pakket ind i tomme ord som” mindfulness” og ”omsorg”.
Tid til ro giver ærlige mennesker falske forhåbninger om, at de kan få et job. Før du betaler 13.098 kr. fortæller de dig, at du har gode chancer, men så snart, du har indbetalt pengene, er sagen en anden.
De skriver, at de mangler 30 nye yogalærere, men
de har allerede over 100 freelancere på Facebook. Og så snart rejsen er slut, så hører du ikke fra dem.
Så kære yogalærer, hvis jeg var dig, ville jeg skynde mig væk. Jeg er i hvert fald ked af, at ingen havde informeret mig om dette firma var så bedragerisk.

Vel tilrettelagt uge og der var “tid til ro” 😊☀️
Meget dygtig og professionel yogainstruktør!
Det eneste man kunne ønske anderledes, var andre flyafgange end ydertimerne, men vi blev taget så fint imod på Enagron, da vi ankom midt om natten.

Antwort von Tid til ro
Vi var 3 veninder, som skulle til Cypern på yogaferie i marts. Desværre havde SAS nedlagt ruten lige pludselig og 16 dage før afgang fik vi besked om, at turen var aflyst. Vi fik tilbud om andre ture mm, men denne uge var den, som passede os.
2 dage efter jeg modtog mailen med aflysningen, skrev jeg retur, at jeg ønskede pengene retur - det fik jeg en bekræftigelse på 2 dage efter.
17 dage efter var pengene stadig ikke på min konto, så jeg sendte en mail, som allerede blev besvaret dagen efter - en kollega havde ikke fået gemt tilgodebeløbet på bookingen, men nu blev beløbet sat til betaling… som om!!!
Efter en uge skrev jeg og spurgte til, hvilken konto og dato pengene var returneret. 3 dage efter ringer jeg til kontoret, som kan oplyse mig om, at en ny kollega ikke har sat x i et felt, men pengene var overført 4 dage før vores telefonsamtale.
Nu er der gået yderligere 2 dage og pengene er stadig ikke at finde på min konto.
Jeg er rystet over, at man ikke laver en hastebetaling, ligegyldigt hvor mange forskellige systemer man skal ind og ud af for at gøre det.
Det er første, sidste og eneste gang at jeg forsøger med en rejse med dette selskab.
Mit rejsebevis hed 96342.
Blot til info så kan det godt være, at I annullerede rejsen den 1/2-22, men jeg har først modtaget en mail fra John om dette den 24/2-22 og sendt bankoplysninger 26/2-22.

Antwort von Tid til ro
Hvis du rejser alene føler du dig ikke ensom.
Fantastisk yoga- oplevelse både for krop og sjæl.
Dejlig fælles spisning om aften.
Fantastisk rejseoplevelse! Jeg rejste alene på mindfulnessrejsen til Enagron 6 mdr henne i min graviditet. Det var en magisk tur. Alt det praktiske var der styr på, så jeg kunne bare koncentrere mig om at passe på mig selv. Det var virkelig en øjenåbner at vælge flere programsatte ting fra for at vælge mig selv til. Og hele setuppet på Tid til ro gør det sikkert at tage de valg. Som rejsende alene var det hyggeligt at rejse med en gruppe og planlagte måltider så man altid nemt kunne vælge selskab til og fra.
Jeg giver Tid til ro mine bedste anbefalinger! Både for alene rejsende og med ledsager🤗
Super fin tur til Lysos. Dygtige instruktører/ guide.
Der var mangelfuld info ifht. Indtjekning ( bookingnr) manglede…. Ret frustrende når man ikke kunne kontakte nogen søndag😩
Stedet fint , ikke nogen kulinarisk mad oplevelse, meget “ restemad”
Tid til ro lever helt op til sit navn. Der var en følelse af ro fra vi mødtes i lufthavnen. Der var fuld styr på alt. Et hyggeligt familieejet hotel med opmærksomhed på alles ønsker. Dejligt lokalt mad/vin. Den skønneste yoga instruktør Helene, som var opmærksom på alles behov og niveau. Guiden Pernille var altid med og parat til at hjælpe ved behov. Har for første gang rejst alene med største tilfredshed.
Jeg havde en fantastisk tur til Enagron.
Min mand var næsten lige død, så det at grine så
meget, var virkelig befriende.
Måske var programmet lidt stramt.
Har været på yogaretreat på Hindsgavl slot arrangeret af Tid til ro. Slottet med dets omgivelser og mad var en fantastisk oplevelse. Opholdet blev booket pga yoga instruktøren, som desværre blev syg allerede første aften. Om morgenen mødte holdet op til aftalt tid, og først der fik vi af vide at undervisningen var aflyst. Hele formiddagen gik med frustration fra deltagerne og arrangeret ture ind til byen aflyst. Sidst på formiddagen fik vi af vide at der var fundet ikke bare en afløser men hele 3, og undervisningen blev gennemført på andre tidspunkter end oprindeligt planlagt. Utilfredstillende og frusterende oplevelse, som skulle have været en rolig og afslappende oplevelse
Det mest fantastiske hyggelige rejseselskab. Personalet er helt nede på jorden, nærværende og meget hjælpsomme. Som at rejse med sin egen familie. Servicen var helt i top.
Jeg rejse med Tid til Ro i 2019, til Kreta på rekreationsophold i bjergene. Vi dyrkede mindfuldness, yoga, vandrede, spiste sammen, var på spændende ture, fik en masse lokal information, boede i skønne hyggelige lejligheder. Stedets ejere og personale var super søde, hjælpsomme og de lavede den skønneste græske mad jeg nogen sinde har smagt. Jeg skal snart afsted igen.

Antwort von Tid til ro
Det var det mest udsøgte feriested da vi var på Enagron på Kreta. Super hyggeligt område midt i den storslåede natur - maden var skøn og der var fred og ro. Og de sødeste guider, var altid til rådighed.Absolut et feriested, der er et besøg værd.
Lone og Jan

Antwort von Tid til ro
Jeg vil gerne give min uforbeholdne ros til selskabets Extreme høje og pædagogiske informations niveau.
Det er en fornøjelse, at læse

Antwort von Tid til ro
Jeg har rejst med Tid til Ro flere gange og kan kun anbefale det på det varmeste - uanset hvor i verden man gene vil hen. Ualmindeligt skønne destinationer, høj professionalitet fra start til slut, et koncept der tilgodeser både udadvendte og indadventer, singler og par, et utal af spændende muligheder under rejsen, som er helt valgfri, Prøv det - men jeg advarer: det er vanedannende! :-)
Jeg skal helt sikkert afsted igen :-)

Antwort von Tid til ro
Kan varmt anbefale at rejse med Tid til ro. Jeg har været af sted to gange - til Thailand og Grækenland. Begge gange var der et miks af unge og ældre, mænd og kvinder; nogle var af sted flere sammen og nogle rejste alene, ligesom jeg. Det er en perfekt og meget tryg måde at rejse alene på: Der er et righoldigt program, som man kan benytte sig af, fællesspisning hver aften (hvis man har lyst) og en rejseleder, der er til stede under hele turen. Og alt foregår i en hyggelig og afslappet atmosfære. Jeg skal af sted igen!

Antwort von Tid til ro
Fantastisk oplevelse at rejse med Tid til ro til smukkeste og roligste Enagron.

Antwort von Tid til ro
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.