Na een bestelling van twee prachtige sta-op-stoelen voor mijn ouders (op leeftijd) bleek dat op een van beide stoelen langer gewacht moest worden dan normaal. Jammer, maar ook de Thuiszor... Mehr ansehen
Website was helder met goede uitleg. Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik de volgende dag gebeld omdat ik een maat besteld had die bijna nooit wordt gekocht. Ik vond dat een heel fijne service,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
nieuwe rollator gekocht in 2023. nu een klein maar wezenlijk onderdeel kapot. antwoord van ze 'helaas leveren wij deze niet meer' (en koop maar een nieuwe). Waardeloze service. jullie reactie is... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Verschillende keren een wandelstok besteld. De laaste wandelstok die ik bestelde bleef niet klemmen bij het in hoogte verstellen. Dag na mijn melding was er onder garantie al een nieuwe onderweg. Ook... Mehr ansehen
- Häuslicher Pflegedienst
- auch in
- Anbieter von Hilfsmitteln für Menschen mit Behinderung
- Fachhandel für Sport- und Fitnessgeräte
Vom Unternehmen geschrieben
Thuiszorgwinkel.nl is al meer dan 20 jaar actief in het thuiszorg segment. Door onze ruime ervaring kunnen wij u adequaat helpen op het gebied van allerlei hulpmiddelen. Hulpmiddelen om uw leven thuis te vereenvoudigen en daardoor hopelijk ook plezieriger te maken. De thuiszorgwinkel.nl biedt ook hulpmiddelen voor (aanstaande) moeders tijdens de zwangerschap en het opgroeien van de kinderen. Voor leuke kraamcadeaus, fit- en gezondheidsproducten en fraaie gadgets kunt u ook bij ons terecht. Oud worden is prachtig, oud voelen helpen wij te voorkomen.
Spoorstraat 1, 5241EG, Rosmalen, Niederlande
- 073-5220518
- info@thuiszorgwinkel.nl
- thuiszorgwinkel.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Een dikke 10
Een dikke 10. Al die reactie met dat het slecht is. Mensen misschien ligt het aan jullie zelf. Je belt ze op en je word altijd netjes en goed geholpen. Kijk eens in de spiegel. Dus van mij een dikke 10!

Antwort von Thuiszorgwinkel.nl
Zeer tevreden over levering in product.
Heel tevreden over de levering en service.
Een sta-op stoel gekocht bij Thuiszorgwinkel en erg tevreden. De stoel werd netjes bij ons thuis geleverd en op de juiste plek neergezet. De bezorgers waren vriendelijk, namen rustig de tijd en hebben duidelijk uitgelegd hoe de stoel en de verschillende standen werken. Ook konden we meteen nog wat vragen stellen. Heel fijn geholpen en alles is netjes achtergelaten. Goede service van begin tot eind!

Antwort von Thuiszorgwinkel.nl
Bedsteun voor mijn moeder.
Bedsteun voor mijn moeder.
Gebeld dat we deze snel nodig hadden ivm terugkeer na 7 weken in revalidatie "opvang".
Vriendelijke dame aan de telefoon, bereid om mee te denken en met deskundig advies.
Snelle service.

Antwort von Thuiszorgwinkel.nl
alarmknop voor mijn moeder…
Onlangs alarmknop voor mijn moeder gekocht mocht op zicht mee omdat we niet zeker wisten of ze er mee overweg kon, erg fijn dat zij dit voorstelden.
Alarmknop bacteriën uiteindelijk gehouden.

Vriendelijk personeel.
Vriendelijk personeel.
Erg klant gericht kreeg echt het gevoel dat ze me wilden helpen met de juiste keuze maken.

Top winkel
Bedbeugels gekocht,goede uitleg telefonisch en snel geleverd. Heel blij mee.

nieuwe rollator gekocht in 2023, geen onderdelen meer
jullie reactie is allemaal leuk en aardig maar een ding van 3 jaar oud waar geen onderdelen meer voor zijn dat is ronduit schandalig !!!! En dat is de enige juiste kwalificatie !!!!
jezelf verschuilen achter 'helaas geen onderdelen meer verkrijgbaar' is te simpel. Ding is net 3 jaar oud, model heet notabene 'new design' en dan een oudje mevrouw van 88 verplichten een nieuwe rollator te kopen omdat er 1 klein onderdeeltje kapot is : in 1 woord 'SCHANDALIG'

Antwort von Thuiszorgwinkel.nl
Slecht retourbeleid, wacht nog op geld
Luchtkoeler functioneert niet. Na een korting te hebben afgeslagen,retour gestuurd.
Slechte communicatie, geen of onbevredigende reactie op email. Lange tijden in de wacht per telefoon. En na een maand nog steeds geen geld retour.
Dit bericht namens een vriendin geschreven

Dure rollator paraplu gekocht
Dure rollator paraplu gekocht, nauwelijks gebruikt en al kapot. Geen garantie. Jammer dat ook de slechte reviews na beoordeling niet doorgelaten worden op de site.
Even een reactie op onderstaande reactie van de thuizorgwinkel. Zij hebben inderdaad een voorstel gedaan van 5% korting, dat is € 3,87 korting. Dit vond ik onvoldoende voor weer zo'n dure paraplu met de kans dat deze weer snel kapot gaat . Op mijn brief hierover is helaas niet meer gereageerd.

Wat ging er fout!
Wat ging er goed? Nog helemaal niks. 2 weken geleden een bestelling geplaatst en betaald. De advertentie beloofde dat het artikel de volgende dag bezorgd zou zijn. Ik krijg geen antwoord op mijn mails. Ik wil mijn geld terug ook daar krijg ik geen antwoord op. Ik heb 1 mail terug gekregen dat ik nog even geduld moet hebben. Helaas die is nu op.

Antwort von Thuiszorgwinkel.nl
Belofte van snelle levering niet nagekomen
vanwege een meniscus probleem heb ik krukken besteld. De website stelt dat voor 14.00 besteld dezelfde dag verzonden. De praktijk is dat de aflevering 3 dagen later plaatsvindt. Dit is geen ‘nice to have’ maar een ‘need to have’ produkt en dus niet acceptabel

Antwort von Thuiszorgwinkel.nl
het is niet oké om op je website te…
het is niet oké om op je website te zeggen voor 15 uur besteld, zelfde dag bezorgd als je dat niet waar kunt maken. de pakketdienst kan hier niets aan doen, jullie leveren niet op tijd. slechte service

Rollator
Ik heb na zeer deskundig advies een rollator gekocht, werd vriendelijk te woord gestaan en er werd de tijd genomen.

Rolstoel besteld en geleverd
Voor mijn moeder een rolstoel besteld via een goede en duidelijke website. We zijn steeds door de thuiszorgwinkel.nl op de hoogte gehouden en de levering is keurig gegaan zoals afgesproken.

Goed contact
Goed contact, goed product ontvangen.

Antwort von Thuiszorgwinkel.nl
De thuiszorgwinkel heeft de bestelde…
De thuiszorgwinkel heeft de bestelde producten voor mijn vader prima geleverd. En met onze vragen over het een en ander, direct en uitstekend verder geholpen. Wij zijn zeer tevreden en vinden dit een betrouwbaar bedrijf. 👍

Heel goed advies
Heel goed advies. Ik twijfelde over welk hoog/laag bed ik moest kiezen en zij hielp mij goed aan de telefoon. Het werd thuis geinstalleerd door vriendelijke monteurs. Het bed staat prachtig. Ik ben zeer blij

Alles ging mis
Alles ging mis 23 oktober een stoelfiets besteld,een week later gebeld waar die fiets bleef. Meerdere mails gestuurd. Eindelijk na bina 1,5 week ontvangen. Slecht verpakt alleen in heel dun folie en zo los in de doos.In elkaar gezet en geprobeerd binnen in de kamer,maar door de ziekte van mijn man lukte het trappen niet,de fiets was ook veel te licht. Gebeld dat ik hem terugstuur,maar mevrouw zo werkt dat niet kreeg ik te horen. Formulier downloaden van de site en foto,s maken van alle onderdelen. Kreeg een mail terug niet geaccepteerd er zitten krassen op m,n hoela als je zoiets slecht verpakt opstuurd. En dan nu de bezorging de schuld geven. zogenaamd is het 1,5 week onderweg geweest maar dat is dus niet zo. Ben hier erg boos over zal nooit meer iets bestellen bij THUISZORGWINKEL

Retour
Goed oplossing gekregen bij een retour, een zeer aanvaardbaar compromis

Antwort von Thuiszorgwinkel.nl
De sta-op stoel en de service is echt fantastisch
De sta-op stoel is echt fantastisch! Ik heb deze gekocht voor mijn opa van 82. Hij had steeds meer moeite met het uitstappen uit zijn stoel. De stoel werd geleverd door een vriendelijke man die alles heeft aangesloten. Ik ben op tijd gebeld om een afspraak in te plannen om het product te leveren. Top service, erg tevreden.

Antwort von Thuiszorgwinkel.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.