Dålig erfarenhet med dem. De lovar att hjälpa dig att nå 100 000 inom ett år, annars får du tillbaka medlemsavgiften. Jag började påpeka redan flera månader innan året hade gått att jag inte var i n... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag kände trygghet och glädje utav samtalen jag hade, jag blev bemött på ett bra sätt med mycket energi samt att jag fick förklaring och beskrivning på allt jag ville veta och allt jag behövde veta. M... Mehr ansehen
Jag hade en bra upplevelse för att jag fick all information som jag behövde för att starta en egen försäljning. Dom här på The Vision Club är super duktiga jag har försökt på andra ställen men bl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Har under längre period varit intresserad av att starta med e-handel när jag har sett prestationen från TVC men inte vågat ta steget men nu e jag äntligen igång. Skulle verkligen rekommendera TVC då m... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Sveriges ledande utbildning inom e-handel. Lär dig att starta och driva ditt egna företag från grunden, utan tidigare erfarenhet.
Kontaktinformationen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 63 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Allt verkar glasklart
Allt verkar glasklart. Hittills väldigt nöjd med bemötandet och motiverad för att börja med
E-Handel
Väldigt trevliga
Väldigt trevliga, ville verkligen hjälpa och frågade många bra frågor
Jag fick hjälp med allt ja ville
Jag fick hjälp med allt ja ville, Anton och Daniel är jättebra med att hjälpa till och har bra humör. Dem har också mycket tålamod .
mycket Bra bemötande
Bra bemötande, om man inte förstod eller något liknande så hjälpte dom till utmärkt. trevliga samt hjälpsamma! Bra grabbar
Jag tycker jag blivit bemött bra av…
Jag tycker jag blivit bemött bra av både Algot och Daniel dem säger noga hur allt kommer gå igenom, dem säger att man alltid kommer att få hjälp eller fråga om de är något man undrar över eller inte förstår
Jag tycker att jag fått en bra…
Jag tycker att jag fått en bra upplevelse med en väldigt bra bemötande.
Bra och trevliga
Han var trevlig
Han var trevlig. Berättade bra men kortfattat.
Jätte trevliga och hjälpte mig jätte…
Jätte trevliga och hjälpte mig jätte mycket samt så visade de mig hur allting fungerade, rekommenderar!
Algot och Daniel har varit guld och…
Algot och Daniel har varit guld och gjort saker klart och tydligt, g
Förklarar tydligen och är sjukt…
Förklarar tydligen och är sjukt inspirerande, härliga grabbar som gör en ännu mer motiverad till att starta och bara komma igång tackar som mycket för för det🙌🏽 få människor e så inspirerande och tydliga!
Första introduktionen jag fick av Emil…
Första introduktionen jag fick av Emil och Daniel var att dom är väldigt trevliga och vet vad dom gör för att hjälpa en. Visste inte hur det skulle gå till men dom förklarar väldigt bra och man märker dom lever för detta.
riktiga blåsare, tyvärr gick brorsan på emils skitsnack
det lovas mycket men inget hålls, blåsare som har lurat min lillebror, akta er för dessa skojare som har lukas som fasad för det är bara han som är miljonär, resterande får det att se ut som att dem också är miljonärer men dem gör bara en show för det ska se bra ut men är långt ifrån miljonärer.

Antwort von The Vision Club Academy
Trevligt och smidigt
Trevligt och smidigt
Bra första bemötande och lätt att första alla delar och känns lätt att följa. Daniel och Emil har ett bra bemötande som gör att man lätt förstår upplägget och hur man går till väga.
Blev
Blev, bemött bra gick snabbt och smidigt för att komma igång och få tillgång till allting som jag behöver.
Superbra intro!
Tydlig intro. Ser fram emot att dra igång :)
Jag tycker de två killarna va grimma…
Jag tycker de två killarna va grimma och prata med
riktigt bra bemötande och jätte…
riktigt bra bemötande och jätte trevliga dom vill verkligen hjälpa än att ta första steget
Väldigt bra bemötande och förståeliga
Väldigt bra bemötande och förståeliga instruktioner. Rekommenderar starkt till dom som fortfarande tvekar, riktigt härliga gubbar.
Jag har fått ett trevligt och hjälpsamt…
Jag har fått ett trevligt och hjälpsamt bemötande
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.