The Spice Club Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zoutloos eten, zag er vreselijk tegenop. Gelukkig zag ik de advertentie van de spiceclub. Heb al 3 x besteld inmiddels. Heerlijk. Mis het zout helemaal niet. Wel ze allemaal hebben.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aangezien in onze maatschappij alles vlug en snel moet maar wel daarbij gezonde keuzes wil maken, helpen deze producten enorm mee. Het verrijkt de smaak aan je maaltijd zonder dat je een overschot aa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne webshop en leuk om te zien dat de producten uitgebreid worden. Ik heb de mix potten nog in voorraad maar zie nu ook de kruiden en de cacao staan. Ideaal dat de ingrediënten goed beschreven st... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heb inmiddels voor de 2e keer een grotere bestelling besteld en deze keer niet voor mij alleen. Omdat ik moet letten op mijn zout inname was ik gaan kijken naar andere kruiden mixen. Voor mijn gevoel... Mehr ansehen

1. FMCG-Unternehmen

Vom Unternehmen geschrieben

THE SPICE CLUB is jouw dagelijkse go-to platform voor makkelijk, gezond en lekker eten! Of je nu onze producten wilt gebruiken om de smaak van je maaltijden een boost te geven of geïnspireerd wilt raken door recepten die je in minder dan 30 minuten kunt maken, THE SPICE CLUB is jouw gids voor een gezonde levensstijl binnen budget!

Hervorragend

Alle Bewertungen

51 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Zeer tevreden

Ik zit net in de leeftijdsgroep dat je moet gaan letten op je zout inname voor behoud van je lichaam.
De kruiden van the Spice club zijn zo verfijnd dat je nauwelijks zout nodig hebt, daarbij vind ik het prettig dat ik zelf het zout kan doseren, dus wil niet zeggen dat ik helemaal geen zout meer gebruik maar 1 draai van de molen vind ik voldoende. Waar andere merken zout als basis hebben draait het bij the Spice club om de kruiden

24. Januar 2024

Antwort von The Spice Club

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met onze kruidenmixen! Goed om te horen dat onze producten je helpen om je zoutinname te beheersen terwijl je geniet van volle, natuurlijke smaken. Precies zoals je zegt, bij The Spice Club draait alles om de pure essentie van kruiden zonder onnodige toevoegingen. We zijn blij dat je de controle over je zoutgebruik waardeert en hopen dat onze kruiden blijven bijdragen aan jouw gezonde levensstijl.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kruiden …

Ik weet nu waarom jullie de spicy club heten. Erg jammer dat de kruiden best pittig zijn. En ik dit niet van te voren heb kunnen lezen. Want dan had ik ze niet genomen.

22. April 2024

Geweldig!!!

Geweldige kruiden en mooie kruidenpotjes die goed dicht gaan en er ook nog mooi uitzien. De kruiden ruiken heerlijk en smaken geweldig door mijn eten.

7. März 2024

Antwort von The Spice Club

Hartelijk dank voor deze geweldige review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van onze kruiden. Nogmaals bedankt en geniet van van koken met onze producten!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Te pittig

De pittige smaak overheerst alles, maakt niet uit wat voor kruidenmix je van ze gebruikt. Heb nu drie verschillende kruidenmixen gebruikt, alle drie even overheersend pittig. Teleurstellend The Spice Club!

21. Februar 2024

Prima

Aanrader! Lekkere kruiden en snelle levering

2. Januar 2024

Antwort von The Spice Club

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je onze kruiden lekker vindt en tevreden bent met de snelle levering. Jouw aanbeveling wordt enorm gewaardeerd en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Smakelijk koken verder!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kruidenmixen zonder zout maar wel pittig

Goed dat er kruidenmixen beschikbaar zijn zonder zout. Echter, had ik 6 kruidenmixen besteld en alle 6 zijn ze helaas aan de pittige kant.
En voor iemand die niet van pittig houd, is dat een tegenvaller.

3. Januar 2024

Antwort von The Spice Club

Bedankt voor je review, Marloes. We hebben er bewust voor gekozen om geen pittige ingrediënten te gebruiken in onze mixen, zodat ze toegankelijk zijn voor iedereen. Maar we begrijpen dat smaak persoonlijk is en respecteren dat volledig natuurlijk. We waarderen je feedback en zullen dit meenemen in onze toekomstige productontwikkeling. Mocht je specifieke smaakvoorkeuren hebben, horen we het graag :)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Heerlijk... met verbeterpuntje

Starterspakket besteld. Kruiden ruiken en smaken heerlijk.
De bijbehorende recepten spreken mij erg aan echter zijn deze vaak te onduidelijk en onvolledig. Verbeterpuntje voor de site.

2. Januar 2024

Mmmmmmm

Snelle levering. Tot nu zijn de spices heerlijk

27. Dezember 2023

Antwort von The Spice Club

Dankjewel voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je onze snelle levering en heerlijke kruiden waardeert. Geniet van je smaakvolle gerechten met The Spice Club!

Heerlijke kruiden

Heerlijke kruiden. Leuke potjes en een snelle levering

22. Dezember 2023

Antwort von The Spice Club

Hartelijk dank voor je positieve review! Leuk om te horen dat je geniet van de smaak van onze kruiden en tevreden bent met onze potjes en snelle levering.

Geniet van je heerlijke creaties met onze kruiden! Mocht je in de toekomst nog vragen of feedback hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte service en product.

Perfecte service en product.. voor aantrekkelijke prijs

21. Dezember 2023

Antwort von The Spice Club

Dank voor je positieve review! We zijn ontzettend blij te horen dat je tevreden bent met zowel onze service als onze producten, en dat je onze prijzen aantrekkelijk vindt.

Geniet van onze mixen en recepten! Mocht je ooit suggesties hebben of meer willen ontdekken, we staan altijd voor je klaar!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De specerijen zijn op tijd geleverd

De specerijen zijn op tijd geleverd. Ik vind het hele leuke vrolijke potjes. De toegevoegde waarde zit 'm in de qr code met de recepten!

17. Dezember 2023

Antwort von The Spice Club

Dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, het design van onze potjes en dat je de toegevoegde waarde ziet in de QR-codes met onze recepten - we streven ernaar om niet alleen kwalitatieve producten te leveren, maar ook inspiratie voor heerlijke gerechten.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Ik heb eerst 3mixen die ik veel gebruik…

Ik heb eerst 3mixen die ik veel gebruik besteld, kipkruiden, Italiaanse kruiden en mix voor de nasi/bami etc.
Moet zeggen ze ruiken heerlijk en het smaakt heel goed!👍🏻 ik ga er nu meer bestellen en het zijn mooie en praktische busjes, jaaa ben er blij mee!!

11. Dezember 2023

Antwort von The Spice Club

Hartelijk dank voor je geweldige review! We zijn ontzettend blij te horen dat onze kruiden in de smaak vallen en waarderen het enorm dat je van plan bent meer van onze producten te bestellen! Welkom bij de club :)

Mooi complete kruidcollectie

Mooi complete kruidcollectie, ook heel fijn dat er met een qr-code recepten op de verpakking staat.

3. Dezember 2023

Antwort von The Spice Club

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je de toevoeging van de QR-code voor recepten op de verpakking waardeert. Ons doel is om niet alleen kwalitatieve producten te bieden, maar ook om het koken makkelijker en leuker te maken. Veel kookplezier en welkom bij de club! :)

Voor iedereen wat

Ziet er leuk uit, goede samenstelling voor verschillende gerechten, makkelijk te bestellen en betaalbaar.

De smaak weet ik nog niet. Doos gaat onder de kerstboom voor dochter.

21. November 2023

Antwort von The Spice Club

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Wat leuk dat de kruidenmixen een kerstcadeau voor je dochter worden! We zijn erg benieuwd naar haar reactie op de smaken. Laat ons na de kerstdagen zeker weten hoe het is bevallen :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering. Heerlijke kruidenmixen!

20. November 2023

Antwort von The Spice Club

Dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat onze snelle levering en heerlijke kruidenmixen je goed zijn bevallen. Als je ooit vragen hebt of meer inspiratie nodig hebt, staan we altijd voor je klaar!

Snel geleverd

Snel geleverd . Goed verpakt

20. November 2023

Antwort von The Spice Club

Hartelijk dank voor je review! We zijn blij te horen dat de levering snel en naar tevredenheid was en dat je tevreden bent over de verpakking van onze producten. Bij The Spice Club streven we ernaar om kwaliteit in elk aspect van onze service te leveren. Veel kookplezier met onze kruidenmixen en als je vragen of suggesties hebt, staan we altijd voor je klaar!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr