Helaas na 3 weken wachten nog steeds geen kenteken ontvangen. Heb tussendoor reeds 4 mails gestuurd met vriendelijke vraag naar status van mijn bestelling. 1x kreeg ik reactie 'welk bestelnummer?'. Da... Mehr ansehen
6 Mei witte aanhanger kentekenplaat besteld, zelfde dag bevestiging dat bestelling is afgerond. Tot dit moment niets ontvangen geen bericht geen plaat niks nada. Ik wacht nog een paar dagen, dan... Mehr ansehen
BESTEL HIER NIET!!!! Ivm voor 21.00 besteld zelfde dag verzonden voor deze site gekozen en spijtig genoeg de reviews niet geraadpleegd. 1 augustus heb ik witte platen besteld en betaald voor de va... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij klachten whatsapp ons 24/7: 0618842887
Niederlande
- theplatefactory.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Ik heb nog niets ontvangen
De plaat ziet er goed uit
De plaat ziet er goed uit. Alleen de beloofde volgende weekdag werd en week. Op een maandagochtend besteld was de week er na op dinsdag pas binnen.
En dat lag niet aan de post. Want kreeg verzend email de maandag voor aflevering.
Via WhatsApp wel goed contact gehad.
Besteld maar leveren of reageren blijft uit!
Besteld, betaald maar verder blijft het stil. Op e-mails wordt ook niet gereageerd! Lijkt een zeer onbetrouwbare partij die zijn afspraken niet nakomt. Dit voelt als oplichting.
Volgens website zelfde dag nog op de…
Volgens website zelfde dag nog op de post. Na 3 dagen nog niets gehoord. Mailbox is blijkbaar vol want mail komt niet aan. Uiteindelijk na een week bestelling wel ontvangen.
Alles is pruts en gedoe
Niet de volgende dag geleverd, mailadres werkt niet, telefoon is constant in gesprek. Afwachten.. uiteindelijk via whatsapp contact en moeizaam over meerdere dagen gelukt om iets verstuurd te krijgen. Ik heb mn platen maar veel te laat en veel teveel gedoe. Nooit meer hier dus.
Wel jammer dit maar ja.
Wel jammer dit maar ja.
14 januari 2 blauwe platen besteld.
Het is nu 30 januari nog niks ontvangen en dat zal waarschijnlijk dus ook niet gebeuren. Dus die belofte van (snelle) levering kun ze ook beter verwijderen va internet.
Als je dan sponsors zoekt voor je levens onderhoud vraag het dan gewoon. En ga daar voor geen andere mensen oplichting.
Groetjes Edcar
Te late levering
Kentekenplaat (wit) is pas na 5 dagen geleverd, voor mij 1 dag te laat om deze nog te kunnen gebruiken op de gehuurde aanhanger.
Plaat was wel binnen 1 werkdag gereed, maar verzending+levering (via PostNL) heeft dus 4 dagen geduurd.
Veel te laat ontvangen
Veel te laat ontvangen, meerdere malen berichten gestuurd om te annuleren omdat het na een week nog niet eens onderweg was. Nooit reactie gehad en geld ook niet terug. Uiteindelijk ontvangen, maar toen had ik het helemaal niet meer nodig.
23-1-2023 besteld nu pas 28-01-2023…
23-1-2023 besteld nu pas 28-01-2023 ontvangen! Dus voor 21.00uur besteld volgende dag in huis,dat kunnen ze beter verwijderen!!!! Op mailtjes word ook niet op gereageerd,lekker bedrijf!
Ik bestel niet meer bij jullie!!!!!
Tegenvaller!!!
Direct na het bestellen van oldtimer platen zag ik bij het controleren van mijn bestelling dat de afmetingen niet kloppen.
Direct een e-mailtje gestuurd, maar daar wordt niet op gereageerd.
Na 6 dagen dus de verkeerde platen in huis welke qua kwaliteit ook nog eens tegen vallen.
Slechte service
De belofte dat de plaat de volgende dag in huis zou zijn is niet waar. Op verschillende manieren heb ik contact opgenomen, maar nergens werd op gereageerd. Uiteindelijk de plaat ruim na de besteldatum pas binnen gekregen.
Product naar verwachting
Product naar verwachting. Communicatie en levertijd kan beter. Zeker niet conform wat op de website staat.
DRAMA
DRAMA. De snelle levering wordt niet nagekomen, 29 december besteld en pas 12 januari een plaat binnengekregen - helaas verkeerde kenteken op de plaat. Tijdens het proces geen enkele reactie op appjes of sms's van mijn kant. Korte reactie per app terug toen ik aangaf dat ik niet mijn eigen bestelling binnengekregen had en daarna werd het weer doodstil tot nu toe 27/01/23. Ga hier niets meer bestellen!!!
Communicatie en service is een afknapper .
Weinig communicatie betreft de bestelling .
Het nummer is wat erbij staat , is niet actief.
Vervolgens bestelling binnen gekregen . En plaat een knik in door het verpakken . Geprobeerd contact te krijgen dmv email , en gewoon totaal geen respons.
Komt in het totaal zeer onprofessioneel over.
Verbeterpunten zijn echt wel de communicatie met en naar de klant toe .( track&trace) of telefoon nummer waar je heen kunt bellen .
En als er dan wat mis gegaan is met verpakken , en je stuurt er een email over , reageert er gewoon niemand op.
Komen levertermijn in verste verte niet na
Website stelt dat je bestelling vandaag voor 21:00 besteld morgen verzonden. Maar dan waarschijnlijk wel volgens een compleet andere kalender. 5 dagen later kwam er eens een pakketje...waardeloos. verpakking wel netjes, vandaar twee en geen één ster. Reageren ook niet op verzoek terugzenden - want ik heb ze dus niet meer nodig omdat ik elders platen heb laten maken - ik had haast, vandaar dat levertermijn kritisch was... Niet bestellen dus - kies een ander.
Ordinaire oplichters!!!!!!
Ordinaire oplichters. Witte kentekenplaat besteld en betaald, niets ontvangen.
na goed contact over mijn fout, inmiddels wachten op bestelling
Ik had zelf een fout gemaakt in de bestelling, daar reageerde de plate factory in eerste instantie goed op, maar inmiddels zijn we drie weken verder en heb ik nog steeds niets ontvangen... ik ben benieuwd of ik nog wat krijg? Kan geen slechte beoordeling geven omdat ik zelf een fout heb gemaakt, maar ben wel erg benieuwd wanneer ik mijn bestelling kan ontvangen... Helaas op 8/2 niets meer ontvangen en ook geen reactie meer ondanks herhaaldelijke berichten via e-mail en sms.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.