The Mental Winner Bewertungen 129

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Johannes har lært mig utrolig meget, både om mig selv og om hvordan jeg kan tage skæbnen i egen hånd. Jeg har fået en række konkrete værktøjer til at skabe et mere positivt mindset og ikke m... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Johannes er et af de mest dedikerede og ambitiøse mennesker, jeg nogensinde har mødt. ⭐️ Inden jeg startede mit forløb hos Johannes, havde jeg en drøm om at opbygge min forretning som musikkons... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis det var muligt at give mindre end 1 stjerne på Trustpilot, havde jeg gjort det. Inden du læser Johannes’ Trustpilot-anmeldelser, skal du være opmærksom på... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vil mene at Johannes er en af de mest dedikerede mennesker jeg har mødt. Når du kommer i forløb hos The Mental Winner sørger Johannes for at du tilegner dig alle de kompetencer der er afgørende fo... Mehr ansehen

1. Life Coach

Vom Unternehmen geschrieben

I The Mental Winner coacher vi unge ambitiøse mennesker der har en drøm om at opnå stor succes på rekordtid. For det er bevist at det mest afgørende for om du skaber succes i livet er din mentalitet og det er det vi er mestrer i her i The Mental Winner.

4.4

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En kæmpe anbefaling og et fantastisk menneske

Jeg har fået en række konkrete værktøjer til at skabe et mere positivt mindset og ikke mindst til at formulere mig langt bedre. Tidligere havde jeg svært ved at tage lederskab og kommunikere tydeligt, men det er blevet markant bedre, selvom det stadig kan føles lidt uvant.

Jeg har haft flere en-til-en samtaler med Johannes, hvor han har været rigtig god til at sætte sig i mit sted og hjælpe mig med at lægge en klar og realistisk plan. Han har altid en positiv og energisk indstilling og er altid villig til at hjælpe. Samtidig er han hurtig og god til at svare på de spørgsmål og beskeder, man sender i løbet af ugen.

Han har været med hele vejen og støttet mig i min udvikling samt hjulpet mig med at træde ud af min komfortzone. Som eliteatlet har jeg haft mange coaches, men jeg har ikke oplevet en bedre coach end Johannes. Han er direkte og ærlig omkring, hvad man kan gøre bedre, men altid på en respektfuld måde, så man føler sig værdsat og forstået.

Hvis du ønsker at blive en bedre udgave af dig selv og samtidig få konkrete værktøjer til at sælge på en oprigtig og troværdig måde, kan jeg klart anbefale Johannes.

17. März 2026

Kæmpe stor anbefaling herfra!💪

Inden jeg startede mit forløb hos Johannes, havde jeg en drøm om at opbygge min forretning som musikkonsulent. Jeg havde ingen salgskompetencer, ingen klar strategi og tvivlede stærkt på, om jeg overhovedet var dygtig nok til at få succes.

Mit forløb med Johannes har været enormt givende. De redskaber og kompetencer, jeg har fået gennem hans coaching, har skabt grobund for både reel vækst i min forretning og massiv personlig udvikling. Jeg er kommet ud af min comfort zone som aldrig før, har overvundet mentale blokader og har fået personlig sparring hele vejen igennem med et laserskarpt fokus.

Johannes er typen, man gerne vil have på sin banehalvdel. Kæmpe stor anbefaling herfra!💪

29. Januar 2026

Skarp, stærk og succesfuld

Jeg har oplevet, så meget i mit samarbejde med johannes og er blevet skarper, stærkere og mere succesfuld. johannes er uden tvivl i toppen med et genialt drive. Og hans tilgang til mennesker er så fantastisk

5. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Johannes vil have du vinder!

Forløbet med Johannes har virkelig hjulpet mig mod en bedre retning. Det har været super fedt at have en, jeg kunne sparre med og få hjælp fra, hver gang jeg har haft brug for det. Johannes sørger også for at holde en ansvarlig for at gøre de ting, der skal gøres.

Gennem hans salgstræning er jeg blevet en markant bedre sælger, og mit syn på, hvordan jeg bygger og positionerer min forretning, er blevet meget bedre. Jeg har lært, hvordan jeg skiller mig ud gennem mit arbejde og mine outreaches — og det har resulteret i flere kunder og mere fremdrift for både min forretning men også for mig som person.

Johannes er uden tvivl en coach, der virkelig vil have dig til at vinde. Hvis du er klar til at tage dig selv og din forretning et step højere, så er Johannes manden til det!

1. November 2025

Min Ærlige Oplevelse

Med de værktøjer, det netværk, den viden og de timer, du får sammen med Johannes i forløbet, er det umuligt ikke at rykke sig hvis du committer dig 100% til det. Johannes er altid ærlig og oprigtig med dig, også når sandheden kan gøre ondt. Samtidig er han fantastisk til at rose og anerkende de ting, du gør rigtigt.

For mig personligt har Johannes ikke bare hjulpet mig med min forretning, han har givet mig et skub frem i livet. En kærlig hånd af ærlighed, som jeg har manglet i lang tid. Før jeg kom i forløb med Johannes, havde jeg svært ved at finde ro i mig selv. Min selvtillid var lav, fordi jeg gang på gang havde fejlet med min forretning. Jeg kunne ikke sove om natten på grund af den uro, jeg bar rundt på, og jeg havde ærligt talt ikke styr på noget som helst.

Johannes har hjulpet mig tilbage på rette vej og har været mere ærlig over for mig, end nogen anden har været. Han har hjulpet mig på alle parametre i livet, og de ting, jeg har lært, vil jeg for evigt være taknemmelig for.

En ekstra bonus er, at Johannes er en utrolig dygtig sælger, noget man virkelig kan lære af og tage med sig videre i både forretning og liv.

Jeg oplever, at dem der virkelig tager handling i forløbet og eksekverer, skaber rigtigt gode resultater. Så hvis du tager ansvar for din egen udvikling, vil du opnå dine ønsker med forløbet. Det er min oplevelse.

Tak Johannes

9. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Johannes er med dig hele vejen!

Jeg har valgt at tage Johannes kursus på et meget sårbart tidspunkt i mit liv, midt i en personlig krise og med store økonomiske udfordringer. For mig føltes det som min sidste chance for forandring, og det blev netop også min fordel. Netop den alvor og beslutsomhed man står i, når alt er på spil, matcher utrolig godt med Johannes’ mentalitet.
Han bringer sportsånden ind i den transformation, kurset tilbyder. Det minder om styrketræning. Du får præcis det ud, som du lægger i det. Det er ærligt, fair og kompromisløst. Vil du det nok? Så får du også resultaterne.
Johannes møder dig med hele sit hjerte. Det er alt eller intet, præcis som når jeg selv står i en krise. Hvis du er villig til at lytte, lære og lade dig blive set. Med din vilje, som motoren, så giver kurset en kraftfuld mulighed for reel forandring.

26. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Johannes deler din drøm – og hvis du vil den lige så meget som ham, er han den rette til at hjælpe dig med at realisere den.

Johannes er god til at holde mig fokuseret på mine mål – også når jeg selv mister retningen. Han minder mig igen og igen om, at han tror på mig og mit potentiale, og han er dygtig til at guide mig til, hvordan jeg kontinuerligt kan rykke mine egne grænser - både personligt og forretningsmæssigt.

For mig har især salg altid virket utroligt udfordrende og skræmmende, men Johannes formår alligevel at gøre det både sjovt, trygt og meningsfuldt. Han skaber et rum med plads til alle spørgsmål og engagerer sig altid i at give de bedst mulige svar. Det er ikke kun salget, Johannes hjælper mig med at stå stærkere i - det er ligeså meget i selvværd, selvtillid og selvrespekt - og det betyder mere for mig, end jeg kan sætte ord på.

Det særlige ved Johannes er, at man tydeligt mærker, hvor oprigtigt han vil én det bedste, og hvor meget han brænder for at hjælpe med at realisere ens drømme – uanset hvad de handler om.

Han engagerer sig i rejsen, som var det hans egen - og hvis du vil det lige så meget som han vil, er han den, der kan hjælpe dig med at få det til at ske.

Varmeste anbefaling herfra.

31. Juli 2025

Ærlig anmeldelse

Jeg købte i januar 2025, et forløb hos The Mental Winner (Johannes Rosendahl) til 50.000 kr. ekskl. moms delt ud på 10 rater da jeg var på SU.
Forløbet kan jeg ikke anbefale.

I salgsprocessen sad jeg med overvejelser om, at vente med at starte op på forløbet til efter gymnasiet, hvor jeg ville have mere tid og fokus til at gå all-in på forløbet, samt bedre økonomi. Men i samtalen følte jeg mig manipuleret til at sige ja “her og nu” og betalte under videoopkaldet. Jeg fik en følelse af, at det ville være forkert med at vente da jeg ellers ikke ville opleve den “succes” jeg søgte. Den beslutning fortryder jeg i dag.

Johannes er dygtigt til at sælge. Han blander mit begær for at skabe en succesfuld virksomhed, med venlighed og siger ofte hvor god, dygtig, målrettet, kompetent og dedikeret jeg er, og at han ved jeg nok skal nå målet med den rette hjælp. Kan man så andet end at sige ja til at starte i forløbet?

Jeg startede derfor mens jeg var på sidste år i gymnasiet, og kunne derfor kun investere maks 2 timer hver dag på selve forløbet, under de betingelser sagde han ja til at hjælpe mig til 100.000 kr i måneden inden 2026.

I starten af forløbet var jeg meget engageret og arbejdede benhårdt. Jeg stod tidligt op, lavede mine rutiner, trænede pitch, producerede content, deltog på alle Q&A's og brugte flere timer hver dag. Jeg gjorde alt, hvad jeg blev bedt om – og mere til – fordi jeg virkelig ville lykkes. Så fremskridt kom. Men små ift. de mål vi satte.

Johannes solgte forløbet med, at hans klienter i gennemsnit fik 3-500% vækst (det står også på hjemmesiden). Jeg selv nåede måske 5% af målsætningen. Jeg kender personligt ingen fra forløbet, som oplevede de resultater, der blev reklameret med – ud over de samme 2-3 personer, der bliver fremhævet på Instagram
- der i forvejen, efter min forståelse havde en virksomhed der løb rundt inden de startede i forløbet. For mig føles det misvisende markedsføring.

Jeg havde brug for en coach, der stillede de rigtige spørgsmål, udfordrede mig og fulgte op, så jeg kunne skabe fremdrift. Jeg fortalte ham “Hellere pres mig lidt for meget, jeg fungerer super godt under pres”, hvor jeg blev mødt med svaret “Ida du vil få en coach der er målrettet, dedikeret og vigtigst af alt - virkelig ambitiøs på mine vegne”. Men jeg oplevede det aldrig rigtigt - når behovet virkelig var der. Da det blev sat i tale, blev jeg mødt af “du er heller ikke den nemmeste at coache”, da jeg under forløbet skiftede virksomheds-retning - som om det var en undskyldning for at jeg ikke oplevede fremgang.

Jeg savnede ægte støtte og ærlig sparring. Da jeg fx tog en pause fra min virksomhed og forløbet, blev det bare accepteret – uden at Johannes spurgte ind eller udfordrede mig, selvom han tidligere havde sagt, at han ville presse mig, når det bliver svært, for at nå de satte mål.

Jeg sender ham herefter en besked om mine ærlige tanker og at jeg gerne vil stoppe forløbet + betalingen (her jeg har betalt 6/10 rater), da det ikke giver mening for nogle partnere at fortsætte. Jeg bliver mødt af at det finder vi en løsning på, hvis vi tager et onlinemøde.

På mødet var det overhovedet ikke muligt at finde en løsning, og jeg følte mig mødt med en stram og direkte tone. Jeg skulle betale, også måtte jeg selv bestemme og jeg ville modtage hjælpen eller ej.

Jeg sad tilbage med en følelse af, at det ikke betød særlig meget for ham, om jeg stoppede eller ej. For 50.000 kr. ex moms havde jeg forventet langt mere nærvær, opfølgning og reel coaching med et brændende ønske om at hjælpe andre til succes til de penge.

I mine øjne selektere han ikke grundigt nok i hvem der kommer ind i forløbet, men måske mere om man kan skrabe 50.000 kroner (ex. moms) sammen.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis man ønsker uddybelse. Alt dette skrives da jeg blot vil gøre opmærksom på min oplevelse omkring forløbet.

24. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Inden du læser Johannes’ Trustpilot-anmeldelser, skal du være opmærksom på, at størstedelen af dem ikke handler om det, han sælger i dag, men stammer fra et tidligere forløb, hvor han coachede unge sportstalenter.

Det er efter min vurdering vildledende markedsføring, fordi det giver et helt forkert billede af, hvad hans nuværende program for iværksættere indeholder.

Jeg har haft en meget negativ oplevelse med et coachingforløb hos Johannes / The Mental Winner, som jeg desværre føler mig nødsaget til at dele for at advare andre.

Johannes er uden tvivl en dygtig sælger – men efter min erfaring bruger han sine evner på en måde, der føles manipulerende. Han kombinerer en venlig, personlig tilgang med hårdt salgs-pres, så man får dårlig samvittighed, hvis man siger nej: som om man svigter en ven.

Da Johannes kontaktede mig i december 2024, stod jeg i en meget sårbar situation – både økonomisk og følelsesmæssigt. Jeg var netop kommet ovenpå efter gæld, havde ingen forretning kørende og boede midlertidigt hos min mor.

På det første salgskald forklarede jeg ham åbent hele min situation, og at jeg ikke var sikker på, om det overhovedet var det rigtige for mig at starte i et forløb. Alligevel brugte han stærke visualiseringsøvelser og en meget aggressiv salgsteknik for at få mig til at se mig selv som en succes, hvis jeg handlede hurtigt.

Han sagde blandt andet: “Succesfulde mennesker handler hurtigt” – underforstået, at hvis jeg ikke købte hans program på stedet, var jeg ikke succesfuld. Det pressede mig til at sige ja, selvom min mavefornemmelse sagde noget andet.

Jeg endte med at betale 62.500 kr. for et forløb, som blev præsenteret som nøglen til at opbygge en millionforretning. Allerede 14 dage efter start ringede jeg grædende til Johannes og forklarede, at det ikke var det rigtige for mig.

I stedet for forståelse blev jeg mødt med trusler om advokat og retssag, hvis jeg ikke accepterede tingene og “fik det bedste ud af programmet”. Jeg følte mig presset til at fortsætte.

Selve forløbet var langt fra det, der blev lovet: primært generelle mindset-øvelser, som jeg tidligere havde set i andre, billigere programmer. Gruppen bestod af mange, der – ligesom jeg – slet ikke havde etableret virksomheder. Johannes virkede ligeglad med, om man havde en reel forretning; det handlede om at sælge pladser, koste hvad det vil.

Da jeg senere ønskede at trække mig og få penge tilbage, blev jeg først mødt med hård afvisning: jeg kunne “under ingen omstændigheder” få mine penge igen, og ellers måtte vi “gå i flæsket på hinanden”. Først da jeg stod fast og sagde, at jeg ville skrive en ærlig anmeldelse på Trustpilot, ændrede tonen sig.

Han blev venlig og imødekommende, og vi indgik et mundtligt forlig om, at jeg skulle have 40.000 kr. retur, hvis jeg til gengæld holdt alt hemmeligt. Han optog samtalen som bevis, og jeg blev bedt om ikke at tale med andre kursister i mellemtiden.

Kort efter indkaldte han til et nyt møde, hvor betingelsen for at få pengene tilbage pludselig blev, at jeg skulle underskrive en skriftlig aftale med en bødeklausul på 100.000 kr. pr. påstået brud på fortroligheden.

Han sagde, at dokumentet var udarbejdet af hans advokat, og at jeg ifølge vores mundtlige aftale ikke måtte tale med andre end denne advokat – og kun mod selv at betale for advokatens tid. Efter min vurdering var aftalen upræcist formuleret og virkede som et forsøg på at give mig mundkurv og skræmme mig fra at bruge min ytringsfrihed.

Jeg begyndte at dele erfaringer med andre kursister og fandt hurtigt ud af, at vi var flere, der havde haft den samme oplevelse: store løfter, pres under salget, lav kvalitet i materialet og derefter pres for at holde mund, hvis man klagede.

Jeg har også hørt om unge helt ned til 18 år, som har fået tømt deres opsparing for at betale forløbet – med præcis de samme skuffende resultater. Nogle, der har skrevet kritiske anmeldelser, er efterfølgende blevet ringet op og overtalt til at fjerne dem igen.

I min research har jeg desuden talt med flere personer i online business-miljøet om det, jeg har lært fra forløbet, og jeg er igen og igen blevet bekræftet i, at det, jeg er blevet udsat for, er helt absurd.

For mig har hele processen været både stressende og følelsesmæssigt drænende – og langt fra det, jeg forventede, da jeg søgte professionel hjælp til at starte en forretning.

Jeg deler min historie, fordi ingen andre skal ende i samme situation. Jeg har optagelser af vores samtaler, og enhver, der ønsker at forstå, hvordan tingene foregår bag facaden, er velkommen til at kontakte mig.

17. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Johannes er en yderst engageret

Johannes er en yderst engageret, passioneret og målrettet person, som arbejder struktureret og med stor indsigt.
Han formår virkelig at møde mig præcis dér, hvor jeg er – både personligt og fagligt – og tage udgangspunkt i netop det.
Gennem forløbet har Johannes rykket mig markant, både professionelt og personligt. På intet tidspunkt har jeg været i tvivl om, at det var det rigtige valg at investere i dette forløb.
Hvis du føler, du er gået i stå, eller bare ønsker et kraftfuldt skub i din professionelle opstart, kan jeg kun give min varmeste anbefaling.

12. Mai 2025

Joahnnes skaber klarhed

Joahnnes har igennem et kortere forløb, inspireret, motiveret og presset mig, for at få det bedste frem i mig. Han har vejledt og henvist til opgaver udover hvad ligger i forløbet, som ligeledes har skabt stor værdi.
I dag står jeg med en klarhed for hvad fremtiden skal bringe, og redskaberne til at tackle den.

10. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topklasse salgscoaching - 5 stjerner!

Johannes har en fantastisk evne til at stille de helt rigtige spørgsmål, som hjalp mig med at finde klarhed og tage konkrete skridt hen mod mit mål.
Hver session var en kombination af varme, professionalisme og ægte engagement. Jeg kan virkelig mærke, at Johannes brænder for at hjælpe andre med, at nå deres fulde potentiale.
Efter forløbet føler jeg mig stærkere, mere fokuseret og fyldt med energi til nå mine mål. Hvis du søger en coach der virkelig gør en forskel, er Johannes den rette.

Tusind tak for en transformerende oplevelse, det har været en gamechanger for mig.

4. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

1000 tak til Johannes og..

1000 tak til Johannes, programmet og de andre elever som er en del af The Mental Winner, for at hjælp med at bedre kunne forstå hele den her verden inden for salg, kommunikation, struktur, og det mentale mindset for at kunne lære og vokse i sin forretning 🚀

20. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Johannes er super kompetent!

Johannes er super kompetent!

Han giver liv for sine elever og det kan man mærke.

Johannes har en meget personlig tilgang til sin coaching og han sørger for at hjælpe dig med at skabe et stærkt fundament mentalt, da han ikke bare springer over hvor gæret er lavest som så mange andre coaches men han går den ekstra mile for at fremhæve det bedste i dig som person.

19. November 2024

KÆMPE ANBEFALING!💯

KÆMPE ANBEFALING!

Jeg kan ikke andet end at sige fantastiske ting om TheMentalWinner og Johannes🔥
Han har VIRKELIGT givet mig kompetencerne og egenskaberne til netop at blive den person jeg drømmer om, samt hvordan jeg skaber en succesfuld virksomhed ⭐
Han er en coach, som sætter sig ind i ens situationer og hjælper hele vejen med at vækste, både personligt, men også professionelt, så man lærer hvordan man arbejder udenfor ens comfortzone🙌🚀
Jeg vil ALDRIG være foruden dette forløb og hvilken dører, som er blevet åbnet for mig, samt de kendskabet jeg har fået gennem forløbet med Johannes💪

15. Mai 2024

Kæmpe anbefaling

Johannes er en virkelig god coach, der altid yder sit bedste, for at skabe mest værdi for sine klienter. I mit forløb med Johannes, lærte jeg en masse om salg, virksomhedsdrift og i den grad mindset.

Johannes er super god til at følge op på, at du får lavet de nødvendige ting, for at skabe den størst mulige succes for dig selv.

Kæmpe anbefaling herfra!!

3. Oktober 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Johannes har de tre p’er og arbejder ud…

Johannes har de tre p’er og arbejder ud fra at være professionel, personlig og proaktiv på absolut højeste plan.
Hvis du virkelig virkelig vil frem og skal det oven i købet gå hurtigt, så er han manden, du skal opstarte et samarbejde med ✌🏼

1. März 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et forløb ud over det sædvanlige

Jeg har haft den fornøjelse at deltage i et coachingforløb hos The Mental Winner, og det har været en utroligt berigende oplevelse. Johannes har været en sand mester i at give mig det nødvendige skub, som jeg havde brug for for at nå mine mål inden for min forretning. Det har ikke været tomme ord eller generel vejledning; det har været målrettet, personligt og utroligt effektivt.

Takket være The Mental Winner har jeg ikke kun næsten tredoblet min omsætning, men jeg har også erhvervet mig værktøjer og salgsteknikker, som jeg vil bære med mig gennem hele min karriere. At arbejde tæt sammen med Johannes har været en øjenåbner, da han har formået at trænge ind under overfladen og forstå både mig og de egentlige grunde til, at jeg måske tidligere ikke havde oplevet den succes, jeg stræbte efter i min forretning.

Samlet set har dette forløb ikke blot påvirket min professionelle vækst, men også beriget mig personligt. De redskaber og den indsigt, jeg har opnået, er uvurderlige. Jeg kan på det varmeste anbefale The Mental Winner til alle, der søger at opnå personlig og professionel udvikling.

20. September 2023

Jeg er vækstet flere 100% med hjælp fra Johannes

Jeg mener Johannes er Danmark bedste forretnings coach fordi han går i dybden med lige præcis dig som person og hjælper dig med at opnå dit fulde potentiale ved at bryde igennem lige præcis hvad der holder DIG tilbage.

Den personlige tilgang kombineret med de Salgsværktøjer Johannes bruger har været grunden til at min forretning har vækstet flere 100%

Jeg er efterladt med tanken af hvorfor jeg ikke bare startede med at investerede i det bedste forretningsudvikling-forløb til at starte med... Havde sparede mig en selv en masse penge

20. September 2023

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr