The Little Green B Bewertungen 24

TrustScore 2 von 5

2.1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slippers teruggestuurd omdat ik een maat groter besteld had om te vergelijken welke het beste zat. 2 januari hebben zij het pakket retour ontvangen en tot op heden geen terugbetaling ontvangen. Ze... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering. Dog en enkelt stjerne fra da pakken efter sigende var ødelagt. Jeg vidste produktet ikke kunne have taget skade, så valgte at få leveret varen alligevel. Pakken var pakket un... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg bestilte en taske den 10.10.20 og 13 dage senere er den er stadig ikke afsendt, de svarer ikke på danske mails, kun engelske og jeg har stadig ingen afklaring fået. Har skrevet flere gange at je... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hurtig levering, men sjusket og beskidt pakke. Da jeg pakker øsken ud, er den bøjet og meget beskidt. Desværre galdt det samme for det indvendige. Der lå krummer og snavs inde i æsken som jeg måtte st... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Modeaccessoires
  2. Taschengeschäft
  3. Taschen- und Gepäckfachgeschäft
  4. Bekleidungsgeschäft
  5. Schuhgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Bags and accessories, designed by the most beautiful brands! For women, men and kids! https://t.co/JEXY4quVUQ

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Nog steeds geen terugbetaling

2 januari hebben zij het pakket retour ontvangen en tot op heden geen terugbetaling ontvangen. Ze claimen dat de oorzaak de vele retouren na de feestdagen betreft.
Kortom. Dit was mijn laatste bestelling. Ik betaal ook direct dus vind het heel apart.

18. Januar 2026

Wat een vreselijke klantenservice

Wat een vreselijke klantenservice. Ik heb een bestelling volledig terug gestuurd die zij te laat hebben verwerkt. Ook moest ik nog 1,95 retourkosten betalen wat mij is ontgaan bij riverty. Doordat de klantenservice tegen mij zegt dat het is afgerond en de verwerking later was en dat ze achterlopen heb ik deze genegeerd. Waardoor ik nu incassokosten heb van circa €40,00 de retourkosten waren onduidelijk en aangegeven op de website gaf het meisje aan waardoor het mijn eigen schuld is maar ze dit niet duidelijk communiceren en alles veel te laat verwerken en dit telefonisch. De klantenservice maakt je belachelijk en doet heel denigrerend dat je gewoon had moeten betalen. Alsof je niet wil betalen. Wat zij zelf niet aangeven nadat je ze aan de telefoon heb en bevestigd dat alles te laat wordt verwerkt. Te slecht.

26. Februar 2025

Non delivery

I placed an order on the 6th December 2024 but never received the item. When I phoned to chase it, I was told that the courier had tried to deliver it on a certain day. We were at home all of that day. No card or email was left to say they had tried to deliver it. I was told it had been sent back to The Little Green Bag Company and would receive a refund, this was before Christmas. After chasing them for the refund, I finally received it on the 9th January 2025. The lady I spoke to in the phone was pleasant but I suggest they change their courier.

5. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde…

Hvis jeg kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det!! HOLD JER VÆK!!!! For det første sender de en forkert og FAKE vare!!! Jeg hører intet fra dem på mail og ender med at ringe til dem hvor jeg til sidst kommer igennem og skal diskutere i jeg ved ikke hvor lang tid! De sender til sidst en returlabel og jeg returnere med det samme (11/6-24). Jeg kan se de har modtaget den men de bliver ved med at sige at det har de ikke! Lang historie kort (selvom det allerede er lidt for sent) sender jeg mails HVER dag og d. 8/7 skriver de at nu har de håndteret min retur og jeg vil have pengene på min konto indenfor 10 dage!! Men det sker selvfølgelig ikke! Først da jeg ringer i mandags (22/7-24) og truer med at melde dem til politiet indrømmer de at de ikke har refunderet pengene endnu!!! Så først i dag får jeg mine penge retur!!! STAY AWAY!!!!!!!!!!

24. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig service. Pakke ikke modtaget. Mulig scam.

Elendig service. Vender ikke tilbage på henvendelser. Har stadig ikke fået min pakke efter flere uger og når man går ind på firmaets WhatsApp for at spørge til pakken er der en Bot, der svarer, at pakken ikke findes. Den skulle komme efter 3-5 dage. Umuligt at få fat i firmaet. Hold jer væk. Virker som SCAM.

14. Mai 2024

Mangler mine penge

Jeg har for lang over en måned siden returneret et par sko, og har stadig ikke fået mine penge retur. Jeg har sendt en mail for at høre, hvordan det stod til, men har endnu ikke fået svar. Vil ikke anbefale nogen at købe derfra

17. August 2022

Lidt lang leveringstid

Lidt lang leveringstid, i forhold til hvornår jeg skulle bruge varen. Desuden ikke helt den farve, der var beskrevet. men fine priser og et godt produkt.

1. Juli 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De svarer ikke på hvordan man kan…

De svarer ikke på hvordan man kan returnere deres misvedligeholdt produkt.
En birkenstock sko de ikke har tjekket, som er ridset og misfarvet i læderet.
Helt vildt dårlig service / bondefangeri.
Deres returnerings procedure er så besværlig at man sku tro det var bevidst for at man opgav at returnere deres fejl vare. Øv øv.

13. Juni 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ho ordinato un paio di scarpe ancora a…

Ho ordinato un paio di scarpe ancora a settembre mai ricevuto e dopo tante chiamate per il tracciato dell'ordine è tornato pacco al mittente e dopo aver chiesto il rimborso e sollecitati tante volte
con chiamate non ho ancora avuto niente.

1. Dezember 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Returnerede en vare i starten af august…

Returnerede en vare i starten af august og har endnu ikke fået mine penge retur. Har rykket flere gange og er blevet lovet, at jeg fik mine penge sidst i oktober. Nu er vi i november og har stadig ikke se nogle penge.
Har efterfølgende rykket igen, men får ikke engang et svar retur.......så hold jer langt væk.

5. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig service. Køb IKKE på den her side!

Elendig service. Jeg købte et par sandaler for 3 uger siden, som jeg dagen efter den ankom, returnerede for at få en anden str. Jeg har sidenhen INTET hørt, selvom jeg selv har ringet og skrevet af flere omgange. Jeg har derudover sendt min kvittering for forsendelse til dem, som bevis på at have sendt dem retur, men jeg har stadig INTET hørt og IKKE fået mine sandaler, som jeg har købt og betalt for. Jeg vil IKKE anbefale at handle på denne side!

16. September 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

If I could leave 0 stars I would...

If I could leave 0 stars I would. I ordered an item from this company from a. co.uk page to then find out that the item was not located in the UK. I have waited over a week... no update on the order and more importantly no response through their customer service department via WhatsApp, email and twitter. Giving up hope of ever seeing the item or my money. Really unprofessional

31. August 2021

Hurtig levering. En enkelt stjerne fra de 5

Hurtig levering. Dog en enkelt stjerne fra da pakken efter sigende var ødelagt.

Pakken var pakket unødvendigt meget ind, men jeg gætter på det var grundet mangel på mindre emballage.

Jeg forstår ikke alle de andre 1-stjernede anmeldelser på siden. Jeg havde overall en god oplevelse.

18. August 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Outstanding refund Part 3 ...

FAO Sam fluctuations in exchange rates do not explain the difference between what has been paid and what has been refunded... £10.50 still was paid in postage for return of item which you previously said you will reimbursement in full and yet you refunded just £4 13 which is 60% less what I am due. The watch cost £57.98 and you have refunded £50 some £7.98 less than the cost. I hope this is our last communication and I request £14.35 to be refunded now with immediate effect. This has been a complete farse. Mary

24. Juni 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr