De service bij The label Show gaat ver. De medewerkers denken mee en geven goede adviezen. De uiteindelijke labels/stickers zijn van goede kwaliteit. Onlangs was er een probleem met een bezorging via... Mehr ansehen
Jammer genoeg meerdere bestelling geplaatst, maar dit was de laatste. Ik vroeg op voorhand of de stickers voor mijn doeleinde geschikt waren, ik kreeg hiervan bevestiging. Toen ik de stickers ontv... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Als het niet blijft plakken, blijft het ook niet hangen. Zet jouw merk in de spotlight met eco-friendly stickers en etiketten op maat!
Doorvaart 2a, 9101RE, Dokkum, Niederlande
- info@thelabelshow.nl
- thelabelshow.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Prima stickers en snelle service
Prima stickers en snelle service, blij mee en voor herhaling vatbaar!
Niet geleverd gekregen wat er besteld is. Slechte klantenservice.
Stickers zien er opzich mooi uit, kwaliteit moet nog bepaald worden.
Maar je krijgt helaas niet wat je besteld. Ik bestelde 10cmx 6cm en kreeg 8.5cm x 6cm met ook nog een dikke witte rand. Dan blijft er maar weinig over.
Ik heb iets gekregen wat ik niet besteld heb. Geen enkele medewerking van de klantenservice. Volgens de klantenservice geen compensatie, geen nieuwe juiste bestelling, geen retourrecht omdat het gepersonaliseerd zou zijn?? Dat is toch iedere sticker? Kijk aub verder, bijvoorbeeld vistaprint. Daar heb ik nooit dit soort problemen meegemaakt.
Je krijgt een digitale proefdruk, daar staat het ontwerp perfect binnen het referentiekader.
Op de website staat:
Onze unieke 100% kwaliteitsgarantie....niets van waar.
Slaat nergens op, eenmaal betaald krijg je geen enkele garantie. Lees aub overige reviews over dit bedrijf!

Antwort von The Label Show
Leuke website, maar service slecht
Jammer genoeg meerdere bestelling geplaatst, maar dit was de laatste.
Ik vroeg op voorhand of de stickers voor mijn doeleinde geschikt waren, ik kreeg hiervan bevestiging. Toen ik de stickers ontving kwamen deze los, wanneer ik een nieuwe bestelling wilde plaatsen met een ander soort konden ze zelf geen kleine korting geven (terwijl erop dat moment zelfs een actie liep (deze vermelden ze niet eens). Vervolgens nog problemen met de facturen en de opvolging. Advies: ziet er leuk uit op de website, maar qua service 1 woord slecht.
Was zelf niet alert genoeg dus tekst onleesbaar
Wij hebben bij het digitale druk voorbeeld niet nauwkeurig ingezoomd en dit is onze eigen fout geweest. Het voorbeeld gaf bij nader inzien toen wij inzoomden aan dat het bestand niet elk detail scherp had en de rol met stickers die is binnengekomen is nu helaas waardeloos. Wij hadden beter moeten kijken maar The Label Show had ons een enorme dienst bewezen als er voor het drukken nog eenmaal kort gekeken werd of het bestand wel of niet in goede kwaliteit gaat worden afgedrukt, etiket is nu helaas onleesbaar. Toch sluit ik absoluut niet uit dat het bedrijf zeer goede kwaliteit levert bij het drukken van bestanden die wel scherp zijn en de prijzen zijn uiteraard erg aantrekkelijk.
Helemaal prima
Duidelijke site, snelle service (incl toezending sample voor akkoord). Netjes verpakt. Prijs/kwaliteit goed. Tevreden met het product. Aanrader.
Top kwaliteit en persoonlijk contact maakt dat ik zeker een terugkerende klant ben.
Met spoed had ik nieuwe stickers nodig, omdat ik graag wilde blijven plakken bij mijn klant had mijn logo een kleine aanpassing nodig. Dit was voor The label show echter a peace of cake. Binnen no time stond mijn preview klaar in mijn mail. De levering was snel en de kwaliteit van de stickers boven verwachting. Ik kom zeker terug bij jullie!
Snel & top kwaliteit
Ik bestelde in het verleden stickers bij grote bekende sites. Maar ben nu aangenaam verrast. sneller binnen, betere kwaliteit en ook goedkoper. top !
Snel en makkelijk
Makkelijke site , makkelijk te bestellen en snelle terugkoppeling, en leuke bedrijfsnaam , ik zou zeggen ga door met deze show , ben zeer tevreden 😊
Snel contact!
Ze werken snel en zijn goed in contact. Ik had mijn stickers redelijk snel nodig en ze zorgde dat het op tijd binnen was. Achteraf werd ik nog even opgebeld om te checken of alles goed was gegaan.
Er zijn verbeterpunten met de levering. Over de etiketten alleen maar lof.
Ik ben met de bestelling heel blij.
De afhandeling is rampzalig.
Ik was niet thuis, echt wel.
Het pakje ligt bij de buren, nee dus.
Het pakje ligt bij een servicepunt, alles gehad, niet dus.
Contact gehad, fijn telefoongesprek gehad. Helaas niet teruggebeld en niet geregeld dat het pakje werd toegestuurd.
Het pakket was kwijt.
Ik heb uiteindelijk iemand betaald om naar Roosendaal te rijden + benzinekosten.
dit is ruim 20 km van mijn huisadres.
Maar de etiketten zijn geweldig.
Hartelijke groet Christien
Duidelijke communicatie en snelle levering
Duidelijke communicatie, snelle levering en goede service
Bedankt Showmasters!
Bedankt Showmasters! Supergemakkelijk bestellen, goede kwaliteit, snel geleverd enn.. een mooie prijs! geen woord gelogen dus, haha.
Tot de volgende keer!
Duidelijke website
Duidelijke website, goed contact en vlotte aflevering. We bestellen hier nog!
Zeer tevreden over de stickers
Zeer tevreden over de stickers. Ze blijven goed plakken en zien er erg netjes uit. Helaas een foutje waardoor de hoekafronding niet is meegenomen, maar dit gaat opgelost worden. Verder werkt de site soepel en is de klantenservice uitmuntend
nice quality labels
nice quality labels, even though we had some issues with the first print they resolved it quickly and replaced it within i a few days.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.