ThekidscarsBewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Brandweerauto besteld, accu snel kapot, na meerdere malen te hebben gemaild, nog steeds geen reactie!! Zeer slecht!! Heb ik overigens ook in mail geschreven, maar krijg gewoon geen reactie! Hier moet... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

December 2023 een auto gekocht voor ons zoontje. Afgelopen april is de afstandsbediening kapot gegaan. Op 2 mei gemaild met deze klacht, geen reactie. Vandaag contact gehad via de chat op de website,... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

2 sterren omdat de auto leuk is, maar dat is dan ook het enige.. bestelling geplaats en 10 dagen later nog niet ontvangen.. meerdere keren gemaild maar geen reactie. Ik heb een bericht op een facebook... Mehr ansehen

1. Kinderspielzeuggeschäft
  2. Spielwarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Wij bieden de leukste voertuigen voor kids tegen wel hele scherpe prijzen. Dus ook leuk voor papa en mama!

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Koop hier niks!!

Koop hier niks!!! Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Een auto aangeschaft en een maand later deed de lader het niet meer en staat de auto stil. Verschillende mailtjes verzonden naar The Kids Car maar tot op heden geen enkele reactie.
Laat je niet misleiden dat ze ze bij webwinkelkeurmerk zijn aangesloten want dat is niet waar.
Geprobeerd een geschil te starten maar hun geven aan dat ze geen lid zijn.

23. November 2023

Waardeloze service bij gebreken

Bestellen gaat prima. Zodra er echter iets mis is, laten ze je aan je lot over. Op e-mails en belletjes (telefoon niet online gepubliceerd) wordt niet of extreem laat gereageerd. Afspraken niet nagekomen en je wordt aan het lijntje gehouden telkens weer. Niet kopen! Zoek een betrouwbaardere webshop.

19. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kwaliteit slecht! Bedrijf geeft geen gehoor.

Mercedes skelter voor ons zoontje zijn verjaardag gekocht. Echter was het plezier van korte duur. Binnen 1 dag is de ketting al 3x van de skelter afgegaan. De kwaliteit is uitermate slecht.
Meteen contact opgenomen, 5 mails vanuit onze kant verder en nog steeds geen reactie.

Wij willen de skelter retour sturen en ons geld terug!

Bespaar je de moeite en bestel hier niet, want kwaliteit is uitermate slecht en je krijgt geen contact met bedrijf…

12. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zoek een winkel die zich aan de afspraak houdt, en waar je makkelijk contact mee kan leggen

7 februari voor 16.00 bestelling gedaan (skelter), dus dezelfde dag verzonden. Althans, dat beloofd deze winkel. 8 februari pas verzonden, en nu krijgen wij hem pas 12 februari op zijn vroegst, terwijl we hem 10 februari nodig hebben voor de 4e verjaardag ons zoontje. Hun antwoord was, kom hem maar ophalen dan. Ongelooflijk. Contact met deze winkel krijgen is ook een ramp, en bijna geen contact te krijgen. Geen telefoonnummers en via mail/sociale media pas veel te laat een reactie. Mijn advies: zoek een betrouwbare webshop, die zich aan de afspraken houdt. Ik heb nu aangegeven dat ik mijn geld terug wil, en de bestelling wil annuleren. Ik ben benieuwd hoe dit netjes wordt opgelost.

9. Februar 2024

Geen reactie

In eerste instantie erg blij met onze aankoop, nadat we er achter kwamen dat we onderdelen niet hebben gekregen, zijn we gaan mailen, bellen etc. 2 keer is ons beloofd dat ze er mee aan de slag zouden gaan, daarna nooit meer wat van gehoord, dit is gelijk de eerste en de laatste keer dat wij bij 'The kids cars' iets hebben gekocht

30. November 2023

Roze Range Rover besteld

Roze Range Rover besteld, deze was er eerst niet meer.
The kids cars heeft met spoed een andere besteld, deze heb ik vandaag binnen gekregen :)
Super tevreden over de service en over het product!
Zeker de moeite waard om hier wat te bestellen!

5. September 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tuurlijk kan er altijd wat fout…

Tuurlijk kan er altijd wat fout gaan,waar gewerkt wordt, wordt er fouten gemaakt..
Maar het komt erop neer wat de verkoper ermee doet. En deze verkoper mag van mij blijven! Hij heeft er echt alles aangedaan op een hele geduldige manier om het naar een goede einde te brengen, respect. En terwijl wij zelf eigelijk het niet goed hadden gedaan. Alles was toppi. Koop hier gerust 👍👍👍

17. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Er mist een onderdeel van de bestelling…

Er mist een onderdeel van de bestelling waardoor ik er geen gebruik van kan maken...

Ik heb meerdere keren gemaild, berichten op facebook en ook meerdere keren gebeld maar ik krijg geen reactie van hun terug!! Ik zou het niemand aanraden.!

21. Februar 2023

Bestelling Elektrische step

Bestelling Elektrische step. De step was zoek bij de bezorgdienst. Omdat de communicatie met The Kids Cars steeds goed was had ik het vertrouwen dat het goed zou komen. Veel later dan gehoopt maar nu de step er is ben ik er heel blij mee en is de kwaliteit van de step zelfs boven verwachting.

21. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

The Kids Cars levert heel snel en je krijgt goede kwaliteit producten! Daarnaast krijg je goede service en worden je vragen snel beantwoord. Ik zal The Kids Cars zeker aanbevelen!

14. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr