Var 4 personer til frokost på The Falcon Hotel i Sandvig idag . Vi blev bud velkommen af Chefen selv og en tjener kom med det samme og anviste vores bord. Vi fik 2 stykker smørrebrød hver , 3 fik S... Mehr ansehen
Hotellet ligger skønt. Personalet er meget imødekommende. Maden er i top. Værelset fint med udgang til opholdssteder på begge sider. Masser af hyggelige oaser. En meget dejlig ferie og anderledes på... Mehr ansehen
Skøn beliggenhed, dejlig morgenmad i skønt interior og sødt personale. Det bedste var nok personalets imødekommenhed. Vi havde glemt en ting med stor affektionsværdi, som de fandt og sendte til os.... Mehr ansehen
Strandvejen 99, 3770, Allinge - Sandvig, Dänemark
- 52193037
- info@thefalconhotel.dk
- thefalconhotel.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
En rigtig dejlig oplevelse.
En meget dejlig ferie og anderledes på den gode måde.
Var 4 personer til frokost på The…
Var 4 personer til frokost på The Falcon Hotel i Sandvig idag .
Vi blev bud velkommen af Chefen selv og en tjener kom med det samme og anviste vores bord. Vi fik 2 stykker smørrebrød hver , 3 fik Sol over Gudhjem, og en fik ChristiansØ pige sildemad , hertil en kølig Fadøl / Svaneke Mørk Guld. Bagefter fik 3 Roastbeef og en fik Hønsesalat, alt meget meget lækkert , Virkelig flinke og søde mennesker der driver stedet . Vi kommer helt sikkert igen
Helle-Henrik - Githa og Rene
Skøn perle
Skøn beliggenhed, dejlig morgenmad i skønt interior og sødt personale.
Det bedste var nok personalets imødekommenhed. Vi havde glemt en ting med stor affektionsværdi, som de fandt og sendte til os. Tak for det.
Vi kommer helt sikkert tilbage igen.
Trist frokost oplevelse
Spiste frokost på Falcon. Bestilte to stykker smørrebrød. Hønsesalat og Roastbeef. Baconen var fraværende i hønsesalaten, ligesom champignonerne var bløde og virkede rå og ikke stegt. Selve hønsesalaten smagte ikke af noget. På roastbeefen, manglede der peberrod, pickles var en gul flydende masse uden skyggen af knasende grønsager, og de stegte løg var kommet ud af en bøtte fra Brugsen. Det eneste der var godt var de tykke stykker af let ristede rugbrød, men det ændrer ikke på at intet ved de to stykker smørrebrød lignede eller smagte som det der stod på menukortet.
Imødekommende vært
Imødekommende vært, skønt hotel, der bare ligger det helt rigtige sted i Allinge.
Kan kun anbefale the falcon hotel.
Dårlig chef som ikke vil godtage en…
Dårlig chef som ikke vil godtage en arbejdsskade
Super god stemning
Super god stemning, dejligt mad og skøn betjening
Ikke komfortabel og Ret Slidt
Ret Slidt. Møbler er ikke komfortable at side på. Badværelse meget lille, vand løber ovenpå på toilettet. Mangler plads omkring sengen, den er klemt mellem to vægge og man skal kravle i den. Morgenmad er ringe, intet omelet, intet syltetøj der er sød, juice var for gammel første dag.
Fik rejer og rose på terrassen
Fik rejer og rose på terrassen, super betjening og dejlig beliggenhed.
Superdejligt hotel
Superdejligt hotel - ligger perfekt med udsigt over vandet. Elsker safaristilen og akvariet med gobler - dejlige værelser, lækker morgenmad og mest af alt virkelig søde personaler og servicen i top. Kan varmt anbefale et besøg.
Hotel Falcon udstråler god atmosfære…
Hotel Falcon udstråler god atmosfære lige fra ankomst. Man føler sig meget velkommen.
Personale er engageret og serviceminded, værelserne gode og både morgenmad og middag upåklagelig. Restauranten er noget ganske særligt, med sin spænddnde udsmykning.
Vi er klar til snarlig gensyn.
Bedste på nordspidsen af Bornholm
Skønt hotel og utroligt hjælpsomt og sødt personale. Kan kun anbefale det
Super hyggeligt hotel
Super hyggeligt hotel, der virkelig har evnet og skabe en helt unik stemning i loungen og restauranten. Personalet tog godt imod en, og man kom nemt og bekvemt til sit værelse.
Værelse 3 er i stue huset og er pænt stor, og hyggeligt, badeværelset er gammel, men pæn og godt indrettet.
Sengen står dog lidt upraktisk oppe i en ende så man er nød til og kravle ind og ud igennem fodenden, og så mangler der et natbord af en art.
En hyggelig aften i Restauranten
En hyggelig aften i Restauranten. God mad og vin, meget hyggelig omgivelser, god betjening. Vi kommer helt sikkert igen.
Falcon en skøn tidslomme.
Når man ankommer er det som at træde ind i Karen Blixens verden. Hyggelige omgivelser og stuer med mange sidde muligheder som at læse, nyde udsigten, eller bare fordybelse. Personalet og det gælder alle er utroligt søde og hjælpsomme man fornemmer at de vil gøre alt for at vi skal have det godt som gæst. Restauranten servere utroligt lækkert mad, ros til kokken. Værelser er gode med afdæmpet farver og havudsigt. Alle rum på hotellet er med afdæmpet farver, og dæmpet musik i stuerne som passer til omgivelserne. Hotellet indbyder til fred og ro.
En oplevelse værd.
Super lækkert
Super lækkert, god service og hyggeligt sted
Best staff
Best staff, best view, best food. Cant find ONE bad thing about hotel
Falcon. a 5 star experience and diffently COMMING back😃
Amazing hospitality
Amazing hospitality - amazing food and a very good atmosphere. We will recommend it at any time.
Dejligt personale og skønt personale på hotel Falcon.
Aldrig besøgt Bornholm før, og var på alle måder overrasket. Falcon Hotel i Allinge bød os velkommen, med smilende personale, dejlige værelser, og maden vi fik serveret i restauranten var ganske enkelt glimrende.Morgenmadsbuffetten var lækker og gennemtænkt, med gode råvarer og med madspild for øje. Ånden og hele atmosfæren på hotellet var en skøn blanding af “Badehotel og Karen Blixen i Kenya”. Vi kommer helt sikkert igen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.