The Body Shop Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was na mijn bestelling erg bezorgd of ik mijn spullen wel zou krijgen, maar alles kwam netjes onbeschadigd aan. Tegen supergoede Black Friday prijzen ook nog eens! Het duurt wel even voordat je all... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling ook vermist. Deze staat al sinds augustus als verstuurd. Geen pakje, geen koerierdienst aan gekoppeld. Wel 60 euro van mijn rekening verdwenen. Bodyshop, u heeft een telefoon bij uw kl... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestelling gedaan voor de feestdagen. Ik dacht mooi op tijd. Maar hoor maar niks over levering. Bericht naar klantenservice gestuurd. Door drukte zou alles vertraagd zijn. Vervolgens wel hele week ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Al sinds 2001 gebruik ik de White musk body mist, velen complimenteerde me ook met de heerlijke geur die ik altijd droeg. Afgelopen maand weer twee flesjes besteld, wat schetst mijn verbazing, d... Mehr ansehen

Mangelhaft

Alle Bewertungen

18 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Dame in Goes zeer vriendelijk v d 1te x…

Dame in Goes zeer vriendelijk v d 1te x dat ik hier kwam. Adviseerde een spons voor mijn man €10.-p.stuk.
Thuisgekomen uitgepakt stonk enorm dus uitgespoeld. Man later mee gedoucht en toen is de spons in de vuilnisbak gegooid. Hij vond het niks

9. November 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verzorgingsproducten besteld en niets ontvangen

Verzorgingsproducten besteld, bedrag is op 22 juni afgeschreven, maar tot op heden niets ontvangen, op mails word ook al niet op gereageerd. Bestel bevestiging ook niet gehad. Vaker hier wat besteld en dat is altijd goed gegaan tot nu helaas.

27. Juli 2020

Belgen kunnen de pot op bij Body Shop

Met de winkels in België gesloten, diverse pogingen gedaan om online te bestellen. Blijkt onmogelijk ondanks reclame dat je gratis levering krijgt vanaf 30 euro en slogans als "not isolated" "business as usual" enz. Livechat en telefoonnummer werken niet. Zelfs op mijn eerste bericht aan de klantendienst na een maand nog geen antwoord, enkel een - Franstalige! - ontvangstmelding. Op de Nederlandse webshop kon ik wel mijn winkelmandje vullen, maar bij het invullen van mijn adresgegevens kon ik het land niet wijzigen van Nederland naar België. Besluit: bij Body Shop pakken ze graag uit met alle goede doelen die ze beweren te steunen, van basis klantvriendelijkheid hebben ze geen kaas gegeten. Die ene ster die je wel moet geven als je een review schrijft, is er voor mij nog ééntje teveel.

11. Mai 2020

Sorry

Sorry, maar ik heb geprobeerd om telefonisch contact op te nemen met de Body Shop, maar naar 20 minuten ben ik af gehaakt. Zo lang heb ik nooit in een wachtrij hoeven te staan. Met hoeveel medewerkers werken jullie??

29. April 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen geld terug na technische annulering.

Op 31 maart heb ik een product besteld en direct afgerekend.

Na enkele minuten kreeg ik een mail dat de bestelling om technische redenen was geannuleerd, waarop ik the body shop gecontacteerd heb.

30 minuten in de wachtrij werd ik te woord gestaan door een mevrouw die niet heel goed/duidelijk Nederlands sprak.

Zij vertelde mij dat het terug betalingsproces al in gang was gezet en ik binnen 15 werkdagen mijn geld terug gestort krijg.

Ik vroeg haar dit te bevestigen via mail, dit heeft zij gedaan.

Na 15 werkdagen had ik mijn geld nog niet terug en besloot ik te bellen.

Hier werd ik enorm onvriendelijk te woord gestaan.
“Er zat een feestdag tussen”, “niet zo ongeduldig”, “bel volgende week maar terug als het er nog niet is”.

Op werkdag 18, min de feestdag, besloot ik opnieuw te bellen aangezien ik het betaalde bedrag nog steeds niet terug had.

“Moet nog even geduld hebben”, “druk vanwege Corona” waren enkele antwoorden van de klantenservice.

Voor het ongemak kreeg ik een 5€ cadeaubon en een excuus.

Op werkdag 21 heb ik nogmaals contact opgenomen, wederom omdat ik nog niets ontvangen heb.

“Heb nog even geduld mevrouw”, “u krijgt uw geld echt terug”, “wij zijn geen webshop die geld wegdrukken van klanten”, het ligt bij de financiële afdeling in Engeland”, “wij als klantenservice kunnen niks voor u doen”, “u heeft wel een tegoedbon van 5€ van ons ontvangen”.

Waren de antwoorden van de medewerkster.

Nu op werkdag 22, nog steeds niets ontvangen.

Product nasturen kan niet omdat de aanvraag voor de terugbetaling al uitstaat.

Ik bestel hier zeker niet opnieuw!

29. April 2020
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Breda dame had er zin in, NOT!

Vorige week dinsdag in Breda uiterst onbeschoft geholpen. Er kon geen goedemorgen aan de kassa af bij de jongedame. Nooit eerder meegemaakt. Anders stores altijd vriendelijk geholpen, soms een extraatje (monstertje) maakt het voor jongere meiden helemaal leuk om te shoppen bij jullie. Nu 1* minder wegens zeer slechte ervaring in Breda. Dordrecht daarentegen beste!

3. März 2020
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

prima bedrijf met heerlijke produkten

Ik bestel al jaren bij de Bodyshop. Goede service en redelijk snelle levering. Vaak ook leuke aanbiedingen met kortingen. De produkten zijn fijn en diervriendelijk. Dat vind ik belangrijk.

6. Februar 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nog steeds geen geld terug na retour

Bijna 2 maanden na dat mijn bestelling retour is gegaan en ook retour is aangekomen bij The Body Shop heb ik nog steeds geen geld terug ontvangen.. Al meerdere keren contact opgenomen met de klantenservice, maar het lijkt niets uit te maken.. Deze week maar weer bellen. Erg slecht in ieder geval! Niet verwacht van een bedrijf als dit.

13. Januar 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede klantenservice, fijne producten

Al jaren gebruik ik de producten van TBS en ben er erg tevreden over. Afgelopen week had ik tijdens de sale voor de eerste keer online besteld. De levertijd was redelijk kort voor tijdens de feestdagen. Helaas bleek bij aankomst, een van de producten product uit elkaar te zijn "geklapt". Bij mijn telefoontje naar de klantenservice werd ik zeer professioneel en adequaat te woord gestaan. Ook, werd er zonder enig gedoe een nette oplossing geboden. Heb zelden zo'n correcte klantenservice meegemaakt.

30. Dezember 2019

Koop hier niets mensen!

Koop hier niets mensen!

Paar weken geleden een advent kalender besteld voor mijn vrouw. Leek me een leuk aardigheidje voor de feestdagen. TBS werd getipt met een goede box. Naar de website, kon kiezen uit 3 smaken. klein, middel, groot. Gekozen voor de middel van 85 euro. Aangezien ik niet vaak overdag thuis ben, gekozen voor bezorging bij een afhaalpunt in de stad bij ons. Betaald, bevestiging gekregen, alles prima. Maar dan begint het:

Een paar uur na mijn bestelling werd mijn order eenzijdig door TBS gecancelled, zonder duidelijke opgave van reden (er ging 'iets' fout) Ik heb ze direct gemaild en gevraagd wat het probleem was. De kalender was niet meer op voorraad, zo was de mededeling. Op de website is de kalender tot op de dag van vandaag gewoon te bestellen, en ik weet ook van mensen die deze ook gewoon hebben gekregen. Ik niet. Vrouw niet blij, ik ook niet. Ik wilde mn geld terug. Dat zou 15 dagen duren, zo was de mededeling. Wel heb je ooit, 15 hele dagen om 85 euro terug te boeken. Dit kan tegenwoordig meteen, maar goed. Na 12 dagen geld terug, en kous af denk je.

Nee, TBS vraagt om een review!! Nou die kunnen ze krijgen. Alles 1 ster, met bovenstaand verhaal en opgestuurd. De review zou worden beoordeeld door iemand van TBS.... waaat??? Nou dan weet je het natuurlijk al, de review voldeed niet aan de 'richtlijnen' van TBS. Richtlijnen die je vervolgens niet kan vinden, en links in mails van TBS werken niet. Chrome geeft malware meldingen op hun website. Typisch een gevalletje van slechte reviews zelf verwijderen om er mooi op te blijven staan. Wij van WC eend adviseren WC eend. Walgelijk! Deze winkel krijgt van mij 0 punten! Eigenlijk nog geeneens een ster waard, maar ja, dat gaat nu eenmaal niet

16. Oktober 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Klantenservice is weliswaar druk en…

Klantenservice is weliswaar druk en moeilijk te bereiken, waarschijnlijk door slecht afleveren pakketen, maar volgens mij ligt dit toch echt bij de pakketbezorgers UPS en DPD.
Mijn pakket ligt nu op een 'verzamelpunt' van UPS.
Bodyshop gelukkig bereid een uitzondering te maken en opnieuw een pakket te sturen naar mijn thuisadres, ook al komt het pakket dan 14 dagen na bestelling aan. Toch nette oplossing.

30. November 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eigenlijk verdient het geen ster

Eigenlijk verdient het geen ster. Producten prima maar de levering door dpd is echt waardeloos!! Niet de eerste keer met problemen. Ik dachtbik geef het nog een kans maar helaas. Dpd heeft pakket afgeleverd alleen niet op mijn adres, waar wel is niet bekend. Geen reactie van dpd en bodyshop op mijn mailtjes. Dit was de laatste keer dat ik gebruik heb gemaakt van de bodyshop. En een waarschuwing voor alle online bestellingen, als dpd de bezorgdienst is bestel dan liever niet.

3. November 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Online bestelling niet geleverd slechte service geen AANRADER

Online artikelen besteld 22-10-2018 tot op heden nog niets binnen.
Wel een track en trace van UPS (ehh geen DPD!)--> Shipment Progress Label Created 22/10/2018 13:49 er gebeurd verder niets....
Vorige week contact gehad (chat) met de The Body shop ja het kan 7 dagen duren moet uit England komen (lijkt meer de Ali-express)
Tot vandaag nog steeds geen pakketje afgeleverd pick up adres.
Dus weer gekeken op de site geen Chat functie meer aanwezig ! mailtje gestuurd via de contactpagina geen mail van ontvangst gekregen dus of ze mijn mailtje ontvangen heb geen idee zeer slechte service anno 2018 !
Verbeterpunten: Zet duidelijk op de site dat het meer dan 7 dagen gaat duren omdat het uit England moet komen (slechte logistiek dus en incomplete site) andere online sites zie je gewoon vandaag besteld voor 22:00 uur besteld morgen levering en je ziet voorraad status !

Klantenservice moet service leveren aan de klant klant is koning anders kan je wel inpakken met je bedrijf.
Als je contact zoek via de mail dat je een bevestigingsmail ontvangt.

Kortom eerste en laatste keer dat ik hier bestel ben benieuwd of ze nog gaan reageren op korte termijn en dat ik alsnog mijn bestelde artikelen binnen krijg danwel mijn geld terug....

31. Oktober 2018
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

21 oktober een aantal producten bij The…

21 oktober een aantal producten bij The Body Shop besteld omdat ik over wilde stappen op diervriendelijke producten. Kreeg de volgende dag een mail dat mijn bestelling verzonden is, maar daar bleef het bij. Als ik de track- en trace code raadpleeg staat er dat de order informatie doorgegeven is aan DPD, en dat staat er na 1,5 week nog steeds.Mail gestuurd naar de klantenservice en dan krijg je te horen dat de levertijd 4 tot 7 werkdagen is met een uitloop naar 10 dagen omdat de producten uit Engeland moeten komen! Dat is toch niet meer van deze tijd! Worden die producten met een postduif vervoerd of zo? Bij veel bedrijven krijg je zelfs je bestelling dezelfde dag! Ik koop in ieder geval nooit meer wat bij The Body Shop en ga op zoek naar andere diervriendelijke producten die wel met een "hedendaagse" levering werken.
Gemiste kans!

30. Oktober 2018

Geen geld terug

Een maand geleden een bestelling geplaatst bij The Body Shop, waarop ik een dag er na een mail kreeg dat niet alles op voorraad is, de ontbrekende producten worden niet in rekening gebracht. Inmiddels verschillende keren contact gehad met de klantenservice, mijn geld van wat er onbreekt zou ik binnen 14 dagen ontvangen. Als ik hun er op wijs dat die 14 dagen al lang verstreken zijn en het inmiddels een maand verder is krijg ik enkel te horen geduld te hebben. Als ik andere reviews mag geloven krijg je, je geld gewoon niet terug. Bij the Body Shop koop ik niks meer online, maar ook niet in de fysieke winkels.

9. Juli 2018

Eerste en laatste keer

Recent twee bestellingen geplaatst via de website van The Body Shop. Beide bestellingen besteld met de optie om het op te halen bij een afhaallocatie. Eén bestelling heb ik pa na vier weken mogen ontvangen, terwijl de leverindicatie staat op 'tussen 4 en 7 werkdagen'. De tweede bestelling heb ik nog steeds niet binnen. De klantenservice reageert erg slecht en leest mails erg slecht. Via Facebook reageert The Body Shop helemaal niet.
Bij de vraag waar mijn tweede bestelling blijft, krijg ik een mail dat het al afgeleverd is en ik anders maar aan mijn buren moet vragen of zij het hebben. Beetje lastig als het naar een ophaallocatie is bezorgd.
Over een tegemoetkoming moet je zelf beginnen, daar komen zij niet vanuit zichzelf mee. Ik bestel in ieder geval nooit meer iets bij The Body Shop. Dat iets lang kan duren voor het geleverd kan, daar kan ik nog begrip voor hebben. Maar in combinatie met de slechte klantenservice is het voor mij de eerste, en tevens laatst keer geweest dat ik bij The Body Shop een bestelling heb geplaatst.

20. Juni 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr