Unternehmen hat geantwortet
Snelle verzending. Super fijne broeken voor de jongens. Alleen jammer dat het in 2 zakjes worden verzonden. Misschien is het een optie om bij de verzending te kunnen aangeven: ik heb geen haast, verza... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik loop regelmatig even binnen en ben vaak verrast door het aanbod. Klantendagen zijn ook fijn want 30% korting. Ik heb hierdoor extra kledingstukken in de tas laten stoppen;) Ruilen of terugbrengen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Gebruikersvriendelijke website, snelle en nette verzending. Hele mooie prijzen en een nóg mooier assortiment! Enige dat jammer is, is dat er geen maattabel bij de artikelen staat. Hierdoor wordt het... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jouw favoriete mode voor dames, heren, kinderen en baby's bestel je verrassend voordelig bij terStal ✓ 100 dagen retourrecht ✓ Gratis Afhalen & Retourneren in 200 winkels ✓ Achteraf betalen!
Bedrijvenpark Twente 314, 7602 KL, Almelo, Niederlande
Hat 99 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Leuk producten, mooie aanbiedingen. Handig dat je het thuis kan laten bezorgen.
Bij vragen over kleding goed advies. Behulpzaam personeel
Leuke items in de winkel. Loop er altijd even binnen
Snelle service goede update fan van travelstof
Mooie spullen vooral trevel stof.
Prettige winkel om mijn nieuwe garderobe te shoppen. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Wat een mooie kwaliteit travel kleding.
Ik kan bijna niet wachten op nog meer zomerse kleuren.
Alles duidelijk en gemakkelijk te bestellen. Vlotte levering en goeie kwaliteit.
Makkelijk te bestellen, snel geregeld en eventueel bij retour ook in de winkel te retourneren.
de kleuren op de site zien er ongeveer gelijk uit ls in het echt
Bestellen via de website ging gemakkelijk en snel, net als de levering. Enkele artikelen heb ik naar de winkel teruggebracht en binnen 2 dagen had ik het geld dat ik ervoor betaald had al terug op mijn rekening. Met de artikelen die ik heb behouden ben ik erg tevreden.

Antwort von terStal Familiemode
Ik vind de aanbiedingen fantastisch en ik ben dol op de travelkleding.

Antwort von terStal Familiemode
Helaas nog steeds geen bestellingen binnen

Antwort von terStal Familiemode
Tegenwoordig hele leuke kleding van Nicolette kluiver.
Alleen dat je alleen kan pinnen vind ik wel belachelijk, dit is voor mij een reden om toch voorbij te lopen.

Antwort von terStal Familiemode
Je kan er niet meer contant betalen. Echt heel stom. Sta je dan bij de kassa met geld. Nee mevrouw zo kan je niet betalen. Dan niet! Maar baal wel.

Antwort von terStal Familiemode
Bevalt super bij Terstal.! Ben zeer tevreden over de kleding en over de levering.

Antwort von terStal Familiemode
Snelle levering en goede service als het toch niet is wat je er van verwacht had.

Antwort von terStal Familiemode
Het is een makkelijk te bezoeken website. Ik kan alles gemakkelijk vinden.

Antwort von terStal Familiemode
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.