Wederom een fantastisch BBQ pakket besteld, nadat ik eerder een Fruits de Mer en een wildpakket had besteld. Uitmuntende diepgevroren levering en wat mij echt opvalt is de hele goede portionering. Of... Mehr ansehen
Dit is kwaliteit zoals je verwacht van premium vlees en vis. De Argentijnse gambaspiezen en gemarineerde varkenshaasspiezen waren ontzettend lekker gekruid en ideaal voor op de bbq. Zelfs later af... Mehr ansehen
Lovely company great food with a personal touch. The boxes are completed by themselves as opposed to fulfilment centres. The produce is great, although I would like to know the sources of everything,... Mehr ansehen
De producten van dit bedrijf zijn van erg hoogwaardige kwaliteit. Het vlees is mals en zacht, zorgvuldig verzorgd en goed verpakt en bezorgd. Hetzelfde geldt trouwens ook voor alle andere producten. M... Mehr ansehen
- Lieferant von Fleischprodukten
- Metzgerei
- Fischgeschäft
- Fleischgroßhändler
- Großhändler für Fisch und Meeresfrüchte
Terre & Mer levert het beste van het land en het beste uit de zee bij je thuis. Premium vlees en vis. Vers en diepgevroren thuisbezorgd. Vóór 12:00 besteld = volgende dag in huis!
Tennesseedreef 24, 3565 CJ , Utrecht, Niederlande
- +316 48 82 94 54
- info@terre-mer.nl
- terre-mer.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Très bon wok
Bravo
J'ai choisie ce restaurant pour mon mariage.
Je suis très contente et je le recommande fortement.
Les plats sont finement décorée.
Camille
Ik was grote fan van Terre en Mer
Ik was grote fan van Terre en Mer. Goed kwaliteit vlees en vis en altijd op afgesproken tijd geleverd. De afgelopen twee leveringen waren niet compleet en te laat. Ook kreeg ik geen bericht meer wanneer de ingevroren producten geleverd zouden worden.
Altijd accuraat en kwaliteit
Altijd accuraat, komen afspraken na, prima kwaliteit/prijsverhouding en uitstekende kwaliteit. En dat al jaren.
Het is altijd weer heerlijk om he…
Het is altijd weer heerlijk om he koelkast te vullen en dan gezellig op te eten met mijn bezoek. De halve kippetjes zijn top!!
De fruit-de-mer was heerlijk!
top!
super kwaliteit fruits de mer ! overdadig en gevarieerd. Flexibel in de aanpassing van de bestelling. Tijdig geleverd in goede verpakking. Ik zou niet anders dan een 10 willen geven
Altijd goede kwaliteit
Altijd goede kwaliteit, tijdige levering, diep ingevroren. Vriendelijke medewerkers aan telefoon en via app. Heel tevreden!
Het zag er allemaal perfect uit.
Het zag er allemaal perfect uit.
Ingepakt als sjieke kleding en de kwaliteit die ik van jullie gewend ben.
Heerlijk genoten!
Was weer prima!
We zijn fan!
Top kwaliteit aanbod, prima website, redelijke prijzen en levering altijd spot on op tijd. Voorbeeld voor veel andere online leveranciers
Top kwaliteit
Top kwaliteit!
We hadden de beef wellington met kerst, duidelijke uitleg erbij, erg fijn.
De sashimi smelt op je tong!
Fijn dat er ook in Belgie wordt geleverd.
Het vlees was goed voorbereid
Het vlees was goed voorbereid, goede handleiding om het vleesgerecht af te maken.
Goede service en vriendelijk personeel.
Echt een aanrader voor goed en lekker vlees
Heerlijk genoten!
Heerlijke producten
Heerlijke producten, Terre&Mer laat ons nooit in de steek. Zowel qua kwaliteit als nakomen van afspraken. Wij bestellen zeker vaker.