Da jeg ringede med et problem blev jeg mødt med en super venlig og imødekommende respons, et løfte om at løse problemet og en hurtig opfølgning. Det var lige før, at den kappede over og blev FOR meget... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Lyn hurtig feedback med prisen, jeg mener dog at prisen er urealistisk. jeg bliver ringet op af en meget venlig person fra terassepris.dk og bliver faktisk lokket til at modtage et andet tilbud fra... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ville egentlig bare have et overslag over hvad vores ideer kunne koste, men det var umulig at undgå et telefonopringning af en sælger. Derefter var det svært at gøre sælgeren klart, hvad vi ønskede... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Kigkurren 8g, 4. tv, 2300, København S, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hurtig reaktion på henvendelsen, men måske for lidt konkret info om selve projektet.

Antwort von Terrassepris.dk
Fulgte op på fremsendte automatisk beregnede pris.
En håndværker vil hurtigt vurdere tid og pris for udføre opgaven, jeg har beskrevet. Tilbud fra håndværker er uforpligtende.
Afventer prisen.

Antwort von Terrassepris.dk
Behøvede kun een opringning og ikke to som det skete her. Ellers alt OK, håndværkeren kom og var forberedt på opgaven. Så nu er jeg spændt på at få prisen, og om opgaven går til denne kontakt. Nem og hurtig kontakt.

Antwort von Terrassepris.dk
En håndværker vil hurtigt vurdere tid og pris for udføre opgaven jeg ønsker mig ganske uforpligtende - super smart!

Antwort von Terrassepris.dk
Blev ved med at ringe til hun fangede mig og havde faktisk en løsning jeg var interesseret i

Antwort von Terrassepris.dk
Hurtig tilbagemelding og hurtige tilbud fra to firmaer

Sød og venlig mødebooking

Antwort von Terrassepris.dk
En opringning og alt var arrangeret.

Antwort von Terrassepris.dk
Derefter var det svært at gøre sælgeren klart, hvad vi ønskede, selvom den første beskrivelse var indtastet på hjemmesiden Terrespriser.dk . Der blev tydeligvis solgt mere end der blev lyttet.

Antwort von Terrassepris.dk
Foreløbigt fin behandling , jeg ser frem til at modtage tilbud ;-)

Antwort von Terrassepris.dk
Vi fik SMS med begge tlf. om morgenen, hvor vores aftale var til middag.
Tømmeren der skulle komme, dukkede ikke op. Svarede heller på tlf. opkald.

Antwort von Terrassepris.dk
Fin oplevelse ved samtalen, der var behagelig. God formidling om hvad der videre skete i sagen.

Antwort von Terrassepris.dk
Blev ringet op fra Terrassepris.dk og fik en professionel og lynhurtig behandling. Der gik kun ca. 20 minutter efter samtalen, da en håndværker ringede for at give et tilbud på ny indkørsel. Kan varmt anbefales at bruge terrassepris.dk

Antwort von Terrassepris.dk
Joooo, skulle jo lige have anlagt en ny indkørsel/terrasse. Opgaven lød på fjernelse af nuværende belægning og anlæg af ny indkørsel/terrasse - blot med almindelige "billige cementsten". Prisoverslaget lød på 237.500 kr.inkl. moms. Useriøst. Damen der ringede var sød og rar og nu får jeg besøg af en anlægsgartner, men ....

Antwort von Terrassepris.dk
Jeg ville bare gerne have et hurtigt overslag på en ny terrasse.
det har jeg stadigvæk ikke fået.
Blev ringet op af en medarbejder, som tilbød mig, at der ville komme en ud og lave et uforpligtende tilbud. Vi aftale et tidspunkt, og han ville maile mig en bekræftigelse på aftalen. Jeg har stadigvæk ikke modtaget en bekræftigelse, og kan ikke huske hvornår vi aftalte :-/

Antwort von Terrassepris.dk
Lyn hurtig feedback med prisen, jeg mener dog at prisen er urealistisk.
jeg bliver ringet op af en meget venlig person fra terassepris.dk og bliver faktisk lokket til at modtage et andet tilbud fra en håndværker som vil komme og give et uforpligtigende tilbud. jeg er noget spændt på hans pris sætning af opgaven.

Antwort von Terrassepris.dk
Terrassepriser ydede en god og hurtig service.

Antwort von Terrassepris.dk
Første telefonmøde var rigtig god - flink og imødekommende

Antwort von Terrassepris.dk
Dejlig nem hjemme side og hurtigt svar

Antwort von Terrassepris.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.