Tenzing Travel Bewertungen 197

TrustScore 4.5 von 5

4.7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze rondreis door west Canada was qua tempo, afwisseling en accommodaties goed voorbereid door Leonie van Tenzing Travel. Per locatie kregen we tips over de omgeving en konden we alles nalezen in... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben echt genoten van deze reis. Alles was tot in de puntjes verzorgd en boven onze verwachting. De gekozen hotels waren echt topklasse (met 'La Plume' in Oudtshoorn als hoogtepunt). Erg handig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tenzing Travel heeft onze rondreis door West Canada super goed georganiseerd. Voorafgaande aan de reis verliep het contact met hen al heel goed, maar ook tijdens de reis konden we bij hen terecht met... Mehr ansehen

1. Reiseanbieter
  2. Reisebüro

Vom Unternehmen geschrieben

In 2020 is Tenzing Travel overgenomen door de reisorganisatie Travelnauts B.V. Tenzing Travel is een ervaren kleinschalige reisorganisatie gespecialiseerd in de volledig verzorgde kwaliteitsreizen. Een aantal oude vertrouwde en ook de nieuwe reisspecialisten van Tenzing Travel hebben een passie voor reizen. Zij doen er alles aan om u een onvergetelijke reiservaring te laten beleven en te ontzorgen. In ieder deel van de wereld hebben wij een uitgebreid aanbod van bestemmingen. Onze voorbeeldreizen zijn slechts een indicatie van de mogelijkheden, want wij stellen altijd reizen samen op basis van uw wensen. Onze reisspecialisten geven u persoonlijke aandacht, deskundig advies en zorgen altijd voor onvergetelijke ervaringen op de bestemming. Zij kennen de bijzondere plekjes en weten de unieke verblijven voor u te vinden. Op zoek naar een bijzondere reis? Vertel ons uw wensen en ontvang persoonlijk advies en een reisvoorstel op maat van onze ervaren reisspecialisten.

4.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Rondreis in Japan van 11/4/26 tot 30/4/26

Onze reis naar Japan was perfect georganiseerd. Na het efficiënt verlopen boekingsproces klopte alles, de treinroutes en -reserveringen, de hotels, maaltijden, het transport van en naar beide luchthavens en de excursies. Bijzonder handig was dat de gids op de eerste dag ons meenam naar een kantoor van Japan Rail in Tokio om de rail pass op te halen en alle reserveringen voor de rest van de reis vast te leggen. Last but not least: Japan heeft een prachtige natuur, boeiende cultuur en is een uitstekend georganiseerd land met beleefde, aardige mensen. De kennis van het Engels laat vaak te wensen over maar daar hebben we tegenwoordig een vertaalapp voor.

Antwort von Tenzing Travel

Wat een mooie review, hartelijk dank! Heel fijn om te lezen dat jullie rondreis door Japan zo goed is bevallen en dat alles, tot aan de treinreserveringen aan toe, goed geregeld was. En natuurlijk zijn we het helemaal met jullie eens: Japan is een bijzonder land met een prachtige mix van natuur, cultuur en vriendelijke mensen.

Bedankt voor het vertrouwen in Tenzing Travel en hopelijk tot een volgende mooie reis!

Veel meegemaakt/Unieke ervaringen

Veel meegemaakt, bijna alles goed geregeld.Fantastische ervaring!
Twee kritische kanttekeningen:
1. Vista hotels waren “te basic” en moeten uit het programma worden gehaald.
2. We waren ons niet bewust van het feit dat restaurants (zeker de wat hogere kwaliteit) ook gereserveerd moesten worden; het was daarom vaak een heel “avontuur” om iets redelijks te vinden!

Antwort von Tenzing Travel

Hartelijk dank voor het delen van je review. Wat fijn om te lezen dat jullie een fantastische reiservaringen hebben gehad en dat jullie zoveel unieke ervaringen hebben beleefd tijdens de reis naar Japan.

Dank ook voor de feedbackpunten. We nemen deze mee om onze reizen en informatievoorziening verder te verbeteren.

Hopelijk kijken jullie met veel plezier terug op deze mooie reis. We helpen jullie graag weer bij een volgende unieke rondreis!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Advies over beste reistijd Zuid Afrika…

Advies over beste reistijd Zuid Afrika klopte niet. Programma op onderdelen niet uitvoerbaar of niet correct. Voor ons gevoel veel te veel zelf moeten puzzelen om zaken kloppend te krijgen, zeker in relatie tot de hoge prijs van deze vakantie.
Binnenlandse vlucht onnodig zeer vroeg. Anderen vlogen overdag. Nachtrust en heerlijk ontbijt aan zee onnodig gemist.

Antwort von Tenzing Travel

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wat jammer om te lezen dat uw reis naar Zuid-Afrika niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. U mag erop rekenen dat het programma goed aansluit en soepel verloopt.

Uw feedback nemen we serieus. Uw reisspecialist zal persoonlijk contact met u opnemen om uw ervaring uitgebreider te bespreken. Dank dat u uw feedback met ons deelt, want dit helpt ons om onze reizen en begeleiding verder te verbeteren.

21 daagse reis Japan.

Het contact en in vullen van onze wensen tijdens het samenstellen van de reis waren erg goed. Tijdens de reis zelf was alles tot in de puntjes geregeld. Ik beveel Tenzing Travel ten zeerste aan!

30. April 2026

Antwort von Tenzing Travel

Bedankt voor het delen van je reiservaring! Wat fijn om te lezen dat je het contact en de reis zelf zo positief hebt ervaren. Hopelijk kun je nog lang nagenieten van de prachtige rondreis door Japan.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische ervaringen in 2 Japan reizen…

Fantastisch georganiseerd.Fijne,bijzondere hotels,adequate gidsen.

30. April 2026

Antwort von Tenzing Travel

Bedankt voor het delen van je reiservaring, Anton! Wat goed om te horen dat jouw reis naar Japan fantastisch was georganiseerd en dat de hotel en gidsen je goed zijn bevallen. Hopelijk kun je nog lang nagenieten van de mooie rondreis!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

In eerste instantie was ik wat huiverig…

In eerste instantie was ik wat huiverig om bij Tenzing Travel te boeken, omdat ik gewend ben om bij een reisbureau op kantoor te komen om een vakantie samen te stellen. Maar de door Tenzing/Travelnauts aangeboden rondreis voor Zuid Afrika sloot het meest op onze wensen aan. Het contact ging telefonisch en via mail en dit werkte fantastisch. Er werd rekening gehouden met onze wensen, we konden zelf ideeën inbrengen, alles kon naar onze wensen samengesteld worden. Toen een aantal accommodaties niet meer beschikbaar was, werd met ons overlegd en werden alternatieven gezocht. Regelmatig kregen we via mail een update. De meeste accomodaties waren goede middenklasse hotels. Twee accomodaties vielen hierbij wat uit de toon. De app werkt goed, hierin staan o.a. het reisschema, de vluchten en tips. De app kan ook offline gebruikt worden.
Als extra kregen we 5GB internet via eSIM, dit voelde echt als een kadootje. Wij zullen zeker nog eens bij Tenzing Travel boeken.

3. April 2026

Antwort von Tenzing Travel

Bedankt voor het delen van je review en wat fijn om te lezen dat jullie zo’n positieve ervaring hebben gehad! We begrijpen heel goed dat het even wennen kan zijn om een reis niet fysiek op kantoor te boeken, dus het is extra mooi om te horen dat het contact via telefoon en e-mail als prettig en persoonlijk is ervaren.

Wat fijn dat de reis naar Zuid-Afrika volledig naar wens was. Daar doen we het voor! Ook leuk dat de app en de eSIM als extra zo gewaardeerd werden. Dank voor de feedback over de accommodaties, die nemen we mee. Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten van de mooie rondreis!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tenzing travel kent de mooiste plekjes

Tenzing travel heeft echt de mooiste hotels voor ons gevonden en geregeld. Alles klopte, ook perfecte auto en vlucht. Super genoten!

5. März 2026

Antwort von Tenzing Travel

Wat fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten! Goed dat alles helemaal naar wens was geregeld en dat de hotels zo goed bij jullie aansloten. Bedankt voor het delen van je ervaring en het vertrouwen in Tenzing Travel.

Genoten in Panama en Costa Rica

We hebben een reis geboekt door Panama en Costa Rica. Tenzing heeft goed meegedacht en alles was picobello voor elkaar. Mooie accomodaties, fijne huurauto en goede info. Top

5. März 2026

Antwort von Tenzing Travel

Wat goed om te lezen dat jullie zo genoten hebben van jullie reis door Panama en Costa Rica! Fijn dat alles naar wens was, van de accommodaties tot de informatie vooraf. Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk mogen we in de toekomst nog eens een mooie reis voor jullie samenstellen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn reis wordt altijd prima geregeld

Mijn reis wordt altijd prima geregeld. Alle verzoeken mbt tot eventuele reis/verblijf opties worden altijd goed gehoord en be/afge-handeld. Contact met de behandelende reisagente is altijd goed, via email of telefonisch.

Antwort von Tenzing Travel

Bedankt voor deze mooie woorden en het vertrouwen dat je telkens weer in ons stelt. Wat fijn om te horen dat alles naar wens wordt geregeld en dat het contact met onze reisspecialist zo prettig verloopt. En natuurlijk helpen we ook graag weer bij de volgende reis!

Oman reis was perfect.

De hele reis was perfect geregeld. Van het afhalen op de luchthaven tot de inname van de huurauto. Ook de communicatie tijdens het boeken via de mail verliep erg vlot.

25. Februar 2026

Antwort von Tenzing Travel

Hartelijk dank voor je mooie review, Robert. Fijn om te horen dat alles tot in de puntjes was geregeld, zodat jullie onbezorgd konden genieten van de reis naar Oman.

Adembenemend Patagonië

De reisagenten van Tenzing Travel hebben goed geluisterd naar onze wensen en daardoor een prima reis op onze maat voorbereid. De vluchten, de hotels, de transfers, de autohuur, de excursies: alles was prima geregeld en in een handige app gegoten. Het werd een zorgeloze vakantie.

Antwort von Tenzing Travel

Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat de reis naar Patagonië zo goed is bevallen en dat het goed aansloot op jullie wensen. Geweldig dat je onze persoonlijke aanpak en de reisapp zo positief hebt ervaren, en dat het heeft bijgedragen aan een zorgeloze vakantie. Hopelijk kunnen jullie nog lang nagenieten!

De perfecte reis door Patagonië

Het was voor ons de perfecte reis. Het hele programma klopte. De hotels, de dagtrips, de activiteiten. Alle was helemaal zoals we het wilden en nooit zelf hadden kunnen samenstellen. De meerwaarde van Tensing was enorm. Wat een avontuur daar in Patagonië

Antwort von Tenzing Travel

Wat een prachtige woorden, dank je wel voor deze mooie review! Fantastisch om te horen dat jullie reis door Patagonië zo perfect is verlopen en dat alles precies aansloot bij jullie wensen. Fijn dat jullie zo hebben genoten van de hotels, activiteiten en het avontuur in deze indrukwekkende regio. We hopen dat jullie nog lang nagenieten van dit mooie avontuur.

Mooie rondreis door Jordanië

Mooie rondreis door Jordanië, zorgvuldig uitgestippelde route en goede hotels met een correcte opvolging ter plaatse aangaande autoverhuur, tickets en gids in Petra en jeepsafari Wadi Rum

5. Februar 2026

Antwort von Tenzing Travel

Hartelijk dank voor je mooie review, Sabine! Wat fijn om te lezen dat je zo hebt genoten van de rondreis door Jordanië en dat de zorgvuldig uitgestippelde route helemaal naar wens was. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen voor een volgende bijzondere reis!

Perfect verzorgde reis Patagonië

We zijn goed geholpen door Ruben en Annemieke die voor ons een fantastische reis in elk hebben gezet, aangepast aan mijn wensen. Onze tijd in Patagonië zat vol met prachtige landschappen, bijzondere plekjes, heerlijke hotels en enkele leuke excursies, zoals het Beagle kanaal en de Perito Moreno gletsjer.
Bij elke wisseling van lokatie kregen we een mooi schema per what’s app en was er een lokale contactpersoon wanneer dat nodig was.

6. Februar 2026

Antwort von Tenzing Travel

Wat ontzettend fijn om te lezen, dank jullie wel voor deze mooie review! We zijn blij dat de reis zo goed aansloot bij jullie wensen en dat Patagonië zo’n indruk heeft gemaakt. Fijn dat de schema’s en de lokale contactpersonen hebben bijgedragen aan een zorgeloze reis. Precies dat gevoel willen we onze reizigers meegeven. Nogmaals dank voor het vertrouwen in Tenzing Travel en wie weet tot een volgend avontuur!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van eerste tot laatste minuut gewoon goed geregeld!

Vanaf aanvraag tot offerte en dan hoe alles is geregeld terplekke: als je zorgeloos wil reizen dan is Tenzing echt aan te bevelen.

27. Januar 2026

Antwort von Tenzing Travel

Hartelijk bedankt voor deze mooie review en voor de aanbeveling! Ontzettend fijn om te horen dat jullie een zorgeloze reis hebben gehad. Daar doen we het voor. Wij helpen jullie graag weer bij het samenstellen van de volgende bijzondere én zorgeloze rondreis.

Een uitmuntende ervaring

Een uitmuntende ervaring. Goede hotels en bezienswaardigheden met een behulpzame, aardige en warme gids. Er bleek tijdens de reis dat het nieuwjaarsdiner niet was geregeld zoals wel was afgesproken. We hebben dit gemeld aan Tenzing en ze hebben het uitstekend opgepakt en ervoor gezorgd dat we toch konden aanschuiven. Fantastisch geregeld.

27. Januar 2026

Antwort von Tenzing Travel

Hartelijk dank voor het delen van je ervaring en voor je mooie 5-sterren review, Ryan. Wat fijn om te lezen dat je zo’n goede reiservaring hebt gehad, met fijne hotels, mooie bezienswaardigheden en een gids waarvan de begeleiding goed is bevallen.

We vinden het vervelend dat het nieuwjaarsdiner aanvankelijk niet was geregeld zoals afgesproken. Des te belangrijker vinden we het dat dit snel en naar tevredenheid is opgelost, zodat jullie alsnog konden aanschuiven en van het moment konden genieten.

Bedankt voor het vertrouwen in Tenzing Travel. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen met een onvergetelijke rondreis!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zes weken Nieuw-Zeeland, perfect georganiseerd én vrij

We zochten een reisagent voor een zesweekse reis door Nieuw-Zeeland, weg van de gebaande paden. Tenzing heeft dit samen met de lokale partner Greenspot uitstekend verzorgd.

De Tenzing-app was overzichtelijk en heel prettig in gebruik: we konden makkelijk ons eigen plan trekken en wisten altijd waar we aan toe waren. De lokale, gedetailleerde informatie van Greenspot bleek onderweg van grote meerwaarde en gaf veel rust bij het plannen van wandelingen, activiteiten en praktische zaken.

Dankzij de samenwerking tussen Tenzing en Greenspot hebben we een onvergetelijke reis gehad, vol dierbare herinneringen. Absoluut een aanrader.

26. Januar 2026

Antwort von Tenzing Travel

Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring en voor deze mooie 5-sterren review. Wat geweldig om te lezen dat jullie reis door Nieuw-Zeeland zo goed is bevallen.

Fijn dat jullie de Tenzing-app als prettig is ervaren en dat de lokale kennis en uitgebreide informatie van onze partner Greenspot onderweg zoveel rust en houvast heeft gegeven. Precies dat samenspel tussen vrijheid en goede organisatie is waar we naar streven.

Bedankt voor het vertrouwen in Tenzing Travel. We hopen jullie in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het samenstellen van een bijzondere reis!

Fantastische ervaring

Bij het eerste contact werd goed doorgevraagd, waardoor we een reis gemaakt hebben die meer bij ons paste dan andere organisaties ons voorgesteld hadden. Alles was fantastisch georganiseerd, bv er was op veel plaatsen geen internet en dus kregen we landkaarten mee.

17. Dezember 2025

Antwort von Tenzing Travel

Dank voor jullie mooie 5-sterren review, Frans en Marleen! Wat fijn dat het doorvragen en meedenken heeft geleid tot een reis die echt bij jullie paste. Ook goed om te horen dat de organisatie onderweg zo goed is bevallen.

Bedankt voor jullie vertrouwen in Tenzing Travel en we helpen jullie graag weer bij het samenstellen van een volgende droomreis!

3 weken rondreis door Zuid Afrika

Het was een geweldige reis en hebben 3 weken lang van een heerlijke en goed georganiseerde reis genoten.
Een paar verbeterpunten zijn:
1 Lone creek Falls heeft een verschrikkelijk slechte weg er naar toe en is absoluut NIET makkelijk bereikbaar
2 Met een huurauto naar Umkumbe Sabi Sands rijden (ca 50 tot 60 min) en nat weer is het aan te raden een huurauto met grovere banden te bevragen
3 Laat weten dat je fee moet betalen om het Krugerpark binnen te komen ook al ga je alleen maar de luchthaven rijden in het Krugerpark
4 let op of er navigatie beschikbaar is in de huurauto
5 als je meerdere dagen blijft in een plaats vraag een upgrade van de kamer (is overigens niet in alle hotels nodig en zeker niet in de game reserve parken)

15. Dezember 2025

Antwort von Tenzing Travel

Dank je wel Martin voor het delen van je review en je mooie woorden over de reis door Zuid-Afrika. Wat fijn om te lezen dat je hebt genoten van een geweldige rondreis. Daar doen we het voor!

Dank ook voor het delen van je aandachtspunten. Je opmerkingen nemen we serieus. Deze feedback helpt ons om onze reisvoorbereiding en informatievoorziening verder te verbeteren voor toekomstige reizigers. Jullie reisspecialist zal nog even persoonlijk contact opnemen.

We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen bij het samenstellen van een bijzondere rondreis.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De informatievoorziening met de…

De informatievoorziening met de tenzingapp was erg goed en volledig. De onderkomens waren erg goed en de terugbetaling van een geannuleerde helikoptervlucht was binnen een week. Ga zeker weer bij Tenzing boeken

24. November 2025

Antwort von Tenzing Travel

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterrenreview, Dick. Wat fijn om te horen dat de informatievoorziening via de Tenzing-app duidelijk en compleet was, en dat de accommodaties goed zijn bevallen. We waarderen het enorm dat je jouw positieve ervaring met ons deelt en kijken ernaar uit je opnieuw te mogen verwelkomen voor een volgende reis!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr