TempelkrogenscampingBewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Advarsel:

Jeg vil på det kraftigste fraråde at benytte denne campingplads. Vi stod i en situation med vandskade i vores nye rækkehus og havde derfor brug for midlertidig bolig. Valget faldt på denne plads, som vi kendte med godt ry – men oplevelsen var alt andet end positiv.

Pris og aftaler

Telefonisk fik vi oplyst en pris på 12.000 kr. ekskl. forbrug for 3 måneder. Denne pris accepterede vi.

Ved indflytning var alt i orden, men da vi flyttede ud, begyndte problemerne:

Først modtog vi en regning på 4.200 kr.

Derefter en regning på 10.500 kr.

Efter vores indsigelse kom endnu en regning på 7.000 kr.

I alt: 21.700 kr. – næsten det dobbelte af den indgåede aftale.

Da vi gjorde indsigelse og fremsendte fotodokumentation, blev sagen sendt til inkasso (SVEA), uden at First Camp eller pladsens ledelse på noget tidspunkt forsøgte at hjælpe.

Hyttens stand

Hytten (nr. 6) var langt fra renoveret, som vi fik oplyst.

Ikke rengjort ved indflytning.

Fjernbetjening til TV manglede (lovet at blive fundet, men aldrig leveret).

Isoleringsmateriale lå i komfurets skuffe.

Køkkenlåger hang skævt.

Gulvet i et værelse bar tydelige fugtskader, og døren kunne ikke lukkes.

Badeværelset lugtede, som om det ikke havde været brugt længe.

Sofabænken var så hård, at man ikke skulle tro, der nogensinde havde været en hynde.

Komfuret var i så dårlig stand, at det tog 40 minutter at koge pasta.

Grillen på terrassen stod med en tom Faxe Kondi-dåse i.

Vandlækage og manglende hjælp

En aften kom vi hjem til en hytte, der bogstaveligt talt svømmede i vand.

Afløbet fra håndvasken var utæt, så der stod vand på badeværelse og i køkken.

Hele natten forsøgte jeg at finde en stophane – uden held.

Det oplyste akutnummer var slukket, så ingen hjælp kunne tilkaldes.

Næste dag gik jeg i receptionen og bad om hjælp. Svaret var et fad og to håndklæder, hvorefter problemet blev overladt til os selv.

Der blev aldrig tilkaldt VVS, og de udleverede håndklæder lå stadig i hytten, da vi flyttede.

Service og ledelse

Servicelederen (Jesper) var direkte ubehøvlet og løb fra indgåede aftaler.

Kun én medarbejder (Tanja) udviste imødekommenhed – resten var ligeglade.

First Camp som kæde blandede sig slet ikke, selvom de var cc på al korrespondance.

Konklusion

Hytten var elendig, servicen fraværende, og de økonomiske aftaler blev ikke overholdt. At man som lejer efterlades med oversvømmelse, manglende akut-hjælp og uigennemsigtige regninger, er dybt uprofessionelt og uacceptabelt.

Jeg er målløs over, at en virksomhed kan drives på denne måde. Jeg vil på det kraftigste fraråde både denne plads og First Camp generelt.

28. Juni 2025

Motorvej i baghaven

Havde på ingen måde været opmærksom på camping pladsen lå op af motorvejen. Der er så meget larm at vi i sommervarmen må ligge med lukkede vinduer. Lejligheden er slidt og mangler rengøring.
Fantastisk udsigt. Men vi vender aldrig tilbage pga motorvejs støjende.
Vi forbinder camping med fred og ro

29. Juli 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget dårlig service låser decideret…

Meget dårlig service låser decideret folk inde på badeværelserne og luft pumpe til bade dyr virker ikke ved poolen mega koldt vand i poolen og da man konfronter dem i info bliver man bare sagt til at det er ens egen skyld syntes virkelig det er dårlig service vi vælger hvertfald den anden first camp på Sjælland næste gang

16. Juli 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Tempelkrogen campingen

Vi kommer hjem fra et ophold på tempelkrogen camping .
Det positive er at der en mega god udsigt og en lækker pool der mange aktiviteter på stedet og der en sød og venlig betjening og hyggelig stemning på stedet blandt campisterne og yderst søde lejere der hjælper en 😀 badet er også rigtig dejligt og uden yderlig betaling dejligt varmt vand . Dejligt med ventilatorene med kold luft .
Men den lejlighed vi fik var virkelig mikroskopisk lille synes der manglede lidt info om hvad vi faktisk havde lejet men det var så et værelse med en dobbelt seng og en stol og et badeværelse måske ikke lige det valg jeg havde taget med min teaneger dreng på 15 år der naturligvis ikke vil ligge med sin mor.
Morgenbrødet man fik om morgen virkede ikke frisk nærmest tørt og pålægschokoladen vi købte til 35 kr var klistret sammen
Pizzaen vi købte til 110 kr var ikke bagt nok var virkelig underlig og snasket til med meget ost og meget dressing . Den var altså ikke lækker .
Lyset i badeværelser var med sensor så det gik hele tiden ud når vi var i bad så der blev helt mørkt .
Og på vej op til den meget klaustrofobiske lejlighed var en udfordring hver gang fordi mange af brædderne lå løst .
Man skal ikke være bange for mus og rotter da de er på pladsen .
Angående info ville det være god stil og skrive at der intet service er i fælles bygningen vi anede ikke det var noget vi skulle tage med 😀
Synes generelt når man booker noget der burde være mere info om tingene .

29. Juni 2025

Dårlig oplevelse

Ringer ned og bestiller en hytte til 1100 kr og 3 timer senere falder kæresten ned af trappen her hjemme så vi ikke kan komme afsted 🥺
Ringer til dem for at høre om vi kan få pengene tilbage, men det kan man desværre ikke!

Så forvent ingen hjælp eller forståelse fra hverken campingpladsen eller dem der står for at booke pladser.

Der går 4 timer fra vi bestiller til vi afbestiller !

14. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Øv for en kedelig oplevelse

Øv for en kedelig oplevelse, aldrig har jeg set så beskidt en hytte, som skulle være klar til udlejning, muselort i køkkenskabe toilet der ikke var rengjort for nyligt og sådan kunne jeg blive ved. Generelt fremstår hytter og diverse servicebygninger med et meget slidt udtryk. Det bedste der er og sige om pladsen er der er en god udsigt.

12. April 2024

Børnevenligt

Børnevenligt, hyggeligt og rent.
Vi har haft en sommerplads i hele sommersæsonen i 2020, og vi er meget begejstret for pladsen. God stemning og gode faciliteter.

3. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Øv øv for en oplevelse med denne campingplads. Tror på det er en pengemaskine, er ikke oplyst om stigninger på EL eller at pladsen skulle afmeldes senest 1 september. Regler, så de selv kender.

Dårlig oplevelse med ejer, føler mig overfuset flere gange. Så pøj pøj til nye lejere.

Jeg endte med at betale for pladsen, selv om der kom en ny lejer.

26. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været super tilfredse 👍

Vi har flere gange været på camping hos Tempelkrogen hen over forår - sommer.
Vi synes den er utrolig hyggelig plads med en dejlig stor legeplads og JO, der er en del støj fra motorvejen, men det vænner man sig hurtigt til.
Udsigten er fænomenal derfor er pladsen også meget bakket.
Værtsparret utroligt søde.
pladsen er hyggelig, ikke for poleret med en afslappet atmosfære.
Rene toiletter, fine faciliteter, lille butik med det mest nødvendige. 👍

18. Juni 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi besøgte pladsen i påsken 2021

Vi besøgte pladsen i påsken 2021. God stemning og hyggeligt på pladsen. Pladsen var lidt udfordret på underjordiske kilder der pibler frem her og der. Pladsen virkede lidt slidt. Værterne var yderst flinke og rare. Vi betalte en rimelig pris.

24. Oktober 2021

Heller ingen stjerner herfra

Jeg vil også give 0 stjerner efter indehaverens meget ubehagelige optræden.
Min vogn med fortelt skulle stå der i 2 uger og jeg og min familie kunne kun være der den sidste uge.
Jeg var der for at installere mine lejere, men desværre var receptionen lukket, da vi ville checke ind.

Næste morgen fik jeg en mail, at man var blevet noget forvirrede over mine lejeres henvendelse……Jeg undskyldte selvfølgelig mange gange og skrev, at jeg ville komme derop i åbningstiden ved lejernes afrejse og fik det indtryk, at så var det Ok.
Ugen efter får jeg taget afsked med mine gæster og da de er kørt, bliver jeg kontaktet af en medarbejder, der beder mig henvende mig i receptionen straks.
Da jeg træder ind, bliver jeg overfuset af den mandlige indehaver og får den besked, at jeg har 2 timer til at pakke mine ting sammen og forlade pladsen. Hans kone havde fået stress over alt det roderi, jeg havde skabt….. og de havde også tabt penge på mig. ( kan kun være fordi pladsen så stod tom i et par dage)
Jeg prøvede naturligvis at komme i dialog med manden, men det var umuligt. Han havde allerede tastet beløbet ind i dankortmaskinen og stak mig en gul lap med opgørelsen. Da jeg fik indført, at jeg ikke selv kunne køre vognen ud, fik jeg den besked, at det ville de så gøre GRATIS for mig……Hold da op, så skal man også være taknemmelig….
En meget ubehagelig og chokerende oplevelse for mig, som ikke har meget erfaring med camping.
Det virker som om personalet er alt for pressede og det går altså ud over gæsterne.

29. Juli 2021

Uhumsk og ubehagelig oplevelse

Kunne jeg have givet 0 stjerne havde jeg gjort det!

I forbindelse med genhusning havde vi lejet én af Tempelkrogens ferielejligheder.

Lejligheden var så uhumsk, utæt og nedslidt, og rengøringen ved overtagelse var slet ikke i nærheden af i orden. Intet under, at vi ikke måtte komme inden opholdet og se lejligheden - for så havde vi valgt noget andet fra start!

Der var nullermænd overalt, ovnen var fyldt med gammelt fedt og madrester.
Gulvene var ødelagte, hullede og halvfarlige. I det ene soveværelse var der sprøjtet noget rødt op af væggene. Sofaen lugtede af tis.
Spisebordet var fuldstændig plettet med gamle rester. Bordet var så nedslidt at det buede nedad - og fletten på stolene var så ødelagt at man fik splinter i rumpen ved at bruge dem. De puder der var til stolene, var så ulækre og plettede, at vi måtte forsøge at vaske dem.
Køleskabet var ekstremt ulækkert og fyldt med gamle rester!
Terrassen udenfor var i så dårlig stand og virkelig farlig, med flere brædder der var rådne og glatte. Og rækværket omkring var nærmest også råddent.

Det vrimlede med mus i lejligheden - både i skabe og i soveværelserne. Og ejerne havde ikke nogen form for trang til at gøre noget som helst ved det, når vi sagde noget blev vi mødt med "Det har vi godt nok aldrig oplevet før"... det til trods for at der lå flere forskellige musefælder i skabene?
Vi endte med at få ødelagt madvarer, dyner, tøjer og legetøj for flere tusinde kroner pga. mus - men det kunne ejerne da ikke være mere ligeglade med. Vi bad om en kompensation, men det kunne bestemt ikke komme på tale, det måtte vi bare tage med vores egen forsikring.

Den mandlige ejer gik flere gange amok på os, på grund af parkeringspladser - til trods for at der forelå aftaler med den kvindelige ejer! Faktisk overfaldt han min svigermor så voldsomt, at hun var bange for at få tæsk, og vi overvejede kraftigt en politianmeldelse af episoden. Det skulle vi set i bagklogskabens tegn have gjort.
Senere kom han dog til fornuft og undskyldte med at "det også havde været en lang sæson". Så kom tidligt på sæsonen hvis det er!!

Efter flere trusler, trusler om at blive smidt ud "på 2 minutter" og verbale overfald valgte vi at finde en anden mere tryg og behagelig løsning, da vi er en familie med 2 små børn - sådan et sted skal børn IKKE opleve! Jeg har aldrig oplevet lignende nogen steder. Det er i hvert fald ikke et sted for børn!

Vi har aldrig været et sted hvor vi har følt os SÅ uvelkomne. Det eneste der var velkomment var vores penge. Deres fremsendte regning var mange hundrede kroner højere end det vi havde aftalt - og til trods for at vi gjorde rettidige indsigelser, påstod de bare de ikke havde fået noget fra os, at der var fratrukket rabat osv.. - og så truede de bare med endnu højere satser og advokater!
Vi valgte til sidst at betale for at slippe for flere trusler, selvom regningen forsat er urimelig.
Men det ændre ikke på at vi sidder tilbage med en fornemmelse af at være blevet truet til at betale - og generelt være blevet mega dårligt og uretfærdigt behandlet.

Så.. hold jer væk hvis i har jeres børn og helbred kært!

18. Januar 2021

Skønt og meget børnevenligt

Vi har netop tilbragt en uge på Tempelkrogens Familiecamping i Vipperød. Rigtig dejligt sted, pæne velholdte hytter hvor der er alt det nødvendige, fantastisk legeplads med sjov for alle aldre, skøn udendørs pool med smølfehus og rutsjebane til børnene, god stemning og rigtig søde ejere. Der er aktiviteter som fx krea og snobrød, en velassorteret lille butik og man kan bestille lækkert morgenbrød til rimelige priser. Ligger i rimelig kørselsafstand til fx Sommerland Sjælland. Varme anbefalinger herfra. :-)

13. Juli 2019

Skøn campingplads

Skøn campingplads! God betjening og fantastisk børnevenligt sted! Kan klart anbefales! Super sød kvinde der står i receptionen.

24. Mai 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr