Tellitnederland Bewertungen 53

TrustScore 4 von 5

3.8

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Netjes en goed ontvangen dansende kerstmannetjes, kwa verzending goed op de hoogte gehouden, Ik had verwacht dat er meer opties op zaten zoals dansen zonder muziek of iets meer kerst muziek zulke o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verzending volgens afspraak. Snel, goed verpakt en blij met de theedoeken. Een keer iets anders om mee te vemen als attentie voor een etentje.

1. E-Commerce-Lösungsanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Tellit Nederland is dé leverancier van allerhande non-food artikelen. Met een scherpe prijs en concurrerende levertijden, zoeken we altijd het beste voor onze klanten. Alle producten reviewen we zelf voordat we deze verkopen.

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

53 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vrolijke theedoeken om cadeau te geven

Verzending volgens afspraak. Snel, goed verpakt en blij met de theedoeken.
Een keer iets anders om mee te vemen als attentie voor een etentje.

19. Mai 2026

Antwort von Tellitnederland

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Wat leuk om te horen dat de theedoeken zo goed in de smaak vallen en dat alles naar wens is verlopen. We vinden het een geweldig compliment dat u onze theedoeken heeft gekozen als attentie voor een etentje – inderdaad eens iets anders dan een standaard cadeautje!

Veel plezier met het geven van de theedoeken en bedankt voor uw vertrouwen in onze webshop. We zien u graag terug.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit tafelkleed is een sierraad op tafel!

Na de positieve ervaring van de vorige bestelling opnieuw een tafelkleed gekocht. De tafelkleden zijn in het echt nog mooier dan op de foto! Ruime keuze en snelle levering. We zijn er erg blij mee net als onze gasten!

30. Mai 2026

Antwort von Tellitnederland

Hartelijk dank voor deze prachtige review en voor uw vertrouwen in ons bij een tweede bestelling!

Wat fijn om te horen dat de tafelkleden in het echt zelfs nog mooier zijn dan op de foto's en dat u opnieuw zo tevreden bent. We besteden veel zorg aan ons assortiment en service, dus uw complimenten over de ruime keuze en snelle levering waarderen we enorm.

We wensen u nog veel plezier van uw nieuwe tafelkleed en vinden het extra leuk om te horen dat ook uw gasten ervan genieten!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Na contact te hebben gehad met postnl…

Na contact te hebben gehad met postnl zou mijn pakket thuis geleverd worden! Niet dus! Aangegeven dat ik niet mobiel ben en ik het pakket niet kan ophalen een 30 minuten ruim van mijn woning! Er wordt niet geluisterd en waardeloos dat mijn pakket aan de andere kant van Breda wordt geleverd! Zeer slechte ervaring!!

17. Mai 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat de levering niet is verlopen zoals u had verwacht.

Bij uw bestelling is gekozen voor de verzendoptie “Bezorgen bij PostNL punt”. In dat geval selecteert PostNL automatisch een afhaalpunt in de buurt. Op onze webshop bieden wij ook de optie “Thuisbezorgd” aan, maar deze verzendmethode was bij deze bestelling niet geselecteerd.

Wij begrijpen uiteraard dat dit extra vervelend is wanneer u minder mobiel bent. Helaas hebben wij geen invloed op de uiteindelijke keuze van het PostNL-punt wanneer voor deze verzendoptie wordt gekozen.

Desondanks vinden wij het jammer dat uw ervaring niet naar wens is geweest en nemen wij uw feedback mee om onze communicatie hierover nog duidelijker te maken.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik betaal verzendkosten en ka dan mn…

Ik betaal verzendkosten en ka dan mn pakketje aan de andere kant van de stad ophalen daar betaal ik bijna 6 euro voor en dan bel ik jullie en word dat weg gejuigd nee nooit meer wat n slechte service

9. Mai 2026

Beste klant,

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de levering. Bij het plaatsen van de bestelling is gekozen voor de verzendoptie “Ophalen bij PostNL-punt”. Daarom is het pakket bij een PostNL-locatie geleverd en niet thuisbezorgd.

Wij bieden daarnaast ook een “Thuisbezorgd”-optie aan voor klanten die hun bestelling liever aan huis ontvangen. Dit hebben wij ook per e-mail toegelicht. Intussen hebben we de verzendopties tijdens het afrekenen ook duidelijker weergegeven om verwarring in de toekomst te voorkomen.

Desondanks vinden we het jammer dat u de ervaring als negatief heeft ervaren en nemen we uw feedback mee.

Aanrader!

Al langer op zoek naar een goed passend tafelkleed voor mijn ovale tafel. En nu heel blij met een mooi en gezellig tafelkleed!Goede service en hele snelle bezorging.Aanrader!

2. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Tellitnederland

Beste Els, bedankt voor uw prachtige review. Daar zijn we blij mee. We hopen u nog een keer terug te zien.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb goede ervaring met…

Ik heb goede ervaring met Tellitnederland

30. März 2026

Antwort von Tellitnederland

Beste klant, bedankt voor uw prachtige 5 sterren review. We zien u graag terug!
Team Tellit Nederland

Snel verstuurd

9. März 2026

Antwort von Tellitnederland

Beste klant, bedankt voor uw 5-sterren waardering en we hopen dat u lekker kunt genieten deze zomer van uw prachtige tafelkleden!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

de link is in ongewenste mail terecht…

de link is in ongewenste mail terecht gekomen en toen ik dit in de gaten had kon ik de link al niet meer openen. Ik heb dit gemeld maar geen antwoord of reactie ontvangen. Ben dus ontevreden en teleurgesteld!!

11. Januar 2026

Antwort von Tellitnederland

Beste Wim, hier is intern inderdaad iets niet goed gegaan. We waren in de veronderstelling dat we dezelfde dag nog op uw mail gereageerd hadden, maar dit is niet gebeurd. Onze excuses daarvoor. Inmiddels hebben we u een nieuwe download link gestuurd. We horen graag of het gelukt is.

produkt ziet er goed uit

produkt ziet er goed uit

6. November 2025

Antwort von Tellitnederland

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat het tafelkleed Zucche er goed uitziet. We hopen dat u er veel plezier van heeft.
Mocht er nog iets zijn waarmee we uw ervaring nóg beter kunnen maken, laat het ons gerust weten – we streven altijd naar 5-sterren tevredenheid!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik ben al 14 dagen het wachten en het…

Ik ben al 14 dagen het wachten en het is er nog niet problemen met de bezorger weet die waar die moet zijn

10. Oktober 2025

Beste Hanny,
Wat vervelend dat je zo lang hebt moeten wachten op je bestelling. We zien dat DHL de bezorging verzorgt en dat de levering vanavond gepland staat. Je kunt de status volgen via hun website met track & trace welke we door hebben gegeven.
Hopelijk ontvang je je pakket snel. Mocht er nog iets misgaan, laat het ons gerust weten — we helpen je graag verder.
17-10-2025: We zien dat het product gisteren geleverd is. Veel plezier met uw aankoop.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Netjes en goed ontvangen dansende…

Netjes en goed ontvangen dansende kerstmannetjes,
kwa verzending goed op de hoogte gehouden,
Ik had verwacht dat er meer opties op zaten zoals dansen zonder muziek of iets meer kerst muziek zulke opties als dat iets duidelijker op de site vermeld stond gaf ik 5sterren vandaar de 4 sterren,
Al met al was de ervaring prima

25. September 2025

Antwort von Tellitnederland

Beste Jandrik, bedankt voor je mooie beoordeling. We zullen ons team laten weten dat de tekst wat duidelijker mag. Bedankt voor de feedback.

prima product

prima product en snelle levering

3. September 2025

Antwort von Tellitnederland

Beste Caroline, bedankt voor deze prachtige 5 sterren. Veel plezier met het mooie tafelkleed. We zien u graag terug.

Heerlijke zepen gekocht

Heerlijke zepen gekocht, lekker snel in huis

30. August 2025

Antwort von Tellitnederland

Beste Myra, bedankt voor uw prachtige beoordeling! Zepen zijn inderdaad fantastisch. We zien u graag terug!

Goed ingepakt dus goed aangekomen

Goed ingepakt dus goed aangekomen

6. September 2025

Antwort von Tellitnederland

Jose, bedankt voor je mooie beoordeling! Wat kunnen we beter doen om naar die 5 sterren te gaan? We horen het graag! Bedankt voor uw aankoop en we zien u graag terug!

Leuk mooi tafelkleed

Leuk mooi tafelkleed, snelle bezorging

30. Juli 2025

Antwort von Tellitnederland

Beste Kitty, bedankt voor deze fantastische review. Het zijn inderdaad erg mooie tafelkleden en van prima kwaliteit. We zien u graag terug!

Prima

Bestelling ging prima, prima bezorging en ik heb heerlijk ruikende zeepjes die fantastisch zijn en mijn hele badkamer doen geuren.

27. Juli 2025

Antwort von Tellitnederland

Beste klant, bedankt voor deze prachtige review. De Nesti Dante zepen zijn inderdaad fantastisch! Bedankt voor uw aankoop en we zien u graag terug.

Ik heb iets besteld op

Ik heb iets besteld op
16 juli wn ik heb het nog steeds niet

21. Juli 2025

Antwort von Tellitnederland

Beste Guido, bedankt voor je review. Zoals in de eerdere mails aangegeven, is er fout gegaan in de logistiek. Dat spijt ons. We verwachten dat uw pakket morgen of zaterdag bij u aankomt, zoals aangegeven in de mail van 14-08-2025. Nogmaals onze excuses.
17-08-2025: We zien dat uw bestelling afgeleverd is. Is verder alles naar wens gegaan?

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr