DaytonaSpin ⭐🎉 Millionen spielen mit Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ventede forgæves på cashback

De reklamerede med en eller anden form for ugentlig cashback, men efter en uge med ret store tab fik jeg ingenting. Skrev til dem, og så viste det sig at jeg ikke havde opfyldt nogle skjulte krav om minimumsindsats pr. spil. Det stod godt nok i vilkårene, men det var gemt langt væk. Føles uærligt.

22. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

totalna porażka jeśli chodzi o limity…

totalna porażka jeśli chodzi o limity wypłat. jeśli wygrasz coś większego to powodzenia z wyciągnięciem tego stamtąd. pozwalają wypłacić tylko śmieszne kwoty dziennie i tygodniowo co oznacza że na większą wygraną będziesz czekać miesiącami. do tego limit wypłat nie jest jasno napisany na głównej stronie tylko ukryty głęboko w regulaminie na samym dole. support udaje głupiego i twierdzi że to dla mojego bezpieczeństwa finansowego haha. omijać jeśli planujecie grać za większe stawki bo tylko zepsujecie sobie nerwy.

18. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Chciałbym ostrzec innych graczy przed…

Chciałbym ostrzec innych graczy przed ofertami cashbacku na tej stronie bo to czysta manipulacja marketingowa. Reklamują się ze dają 15% zwrotu co tydzień a w rzeczywistości dostajesz ułamek tego i to z gigantycznym obrotem x10 w ciągu 24 godzin co jest praktycznie nie do zrobienia na normalnych slotach. Do tego ciągle wysyłają spam na maila mimo że odznaczyłem zgody marketingowe w profilu. Na plus zasługuje

18. Juli 2026

No i znowu to samo

No i znowu to samo, wygrałem tysiaka na ruletce u nich i nagle konto zablokowane do dodatkowej weryfikacji. Musiałem wysyłać wyciągi z banku i jakieś potwierdzenia adresu, czułem się jak na przesłuchaniu. Na szczęście po 4 dniach przepychanek mailowych odblokowali wszystko i przelali kasę na skrill. Gry mają spoko, ruletka live rzadko się zacina ale te procedury bezpieczeństwa to chyba celowo przedłużają żeby człowiek wszystko przegrał zanim mu wypłacą. Jak masz cierpliwość to graj, jak nie to omijaj szerokim łukiem.

19. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

uważaajcie na regulamin bonusów bo tam…

uważaajcie na regulamin bonusów bo tam jest haczyk że nie wolno grać powyżej 20 zł za spin podczas obrotu. Ja tak zrobiłem i anulowali mi całą wygraną... moja wina bo nie doczytałem ale mogli dać jakieś ostrzeżenie w grze.

17. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Przetestowałem już dziesiątki takich…

Przetestowałem już dziesiątki takich stron i ta wypada całkiem nieźle w porównaniu do konkurencji. Przede wszystkim nie robią problemów przy mniejszych wypłatach rzędu kilkuset złotych, kyc zrobili mi w jakieś 40 minut co jest świetnym wynikiem. Minusem jest na pewno brak blika bezpośrednio, trzeba kombinować przez jakieś mifinity albo inne portfele a to dodaje prowizje. Gry chodzą ok, rtp wydaje się uczciwe bo udało mi się wyjść na lekki plus na moim ulubionym slocie book of dead. Zobaczymy jak będzie dalej ale póki co polecam spróbować.

19. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grałem tu przez około trzy miesiące i…

Grałem tu przez około trzy miesiące i na początku byłem zachwycony bo ugrałem prawie 3 tysiące z darmowych spinów ale potem zaczęły się schody. Kiedy zleciłem wypłatę odrzucili mi dowód osobisty bo rzekomo róg był ucięty na zdjęciu, no absurd jakiś. Robiłem fotkę chyba z pięć razy zanim łaskawie zaakceptowali mojego selfiaka z paszportem. Jak już przeszedłem to ltc doszło szybko no ale niesmak pozostał. Sam interfejs na komórce też potrafi zamulić zwłaszcza przy grach na żywo od evolution.

20. Juli 2026

niby wszystko fajnie

niby wszystko fajnie, sloty od no limit chodzą płynnie, ale ten bonus powitalny ma taki obrót że głowa mała. x45 i to jeszcze depozytem i bonusem... ciężko cokolwiek ugrać

20. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Queria dejar mi opinion sincera sobre…

Queria dejar mi opinion sincera sobre esta web despues de jugar aqui un par de semanas bastante intensas. Al principio desconfiaba un poco porque vi comentarios negativos en foros pero mi experiencia personal ha sido bastante aceptable.

17. Juli 2026

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr