Snabbt, smidigt och veganskt!
Snabb och smidig beställning.
Viktigast av allt: veganska produkter! 👏
Tego Skincare är ett modernt hudvårdsvarumärke som kombinerar det bästa från koreansk hudvård med skandinavisk design och filosofi. Med rötterna i Seoul och hjärtat i Haga skapar vi produkter där avancerad hudvårdsinnovation möter enkelhet, renhet och hållbarhet. Vårt fokus ligger på effektiva, vetenskapligt beprövade ingredienser som stärker hudens naturliga balans, återfuktar på djupet och ger en frisk, naturlig lyster. Samtidigt värnar vi om medvetna val – från veganska och cruelty-free formuleringar till miljövänliga förpackningar. Vi tror inte på komplicerade rutiner eller kortsiktiga trender. Istället skapar vi hudvård som fungerar i vardagen – enkla, kraftfulla produkter som passar alla hudtyper och hjälper dig bygga en hållbar hudvårdsrutin över tid. Tego Skincare handlar inte bara om produkter – det handlar om ritualer för förnyelse. Från Seoul till Haga.
plantagegatan 6b , 41305, Göteborg , Schweden
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Snabb och smidig beställning.
Viktigast av allt: veganska produkter! 👏
Bra webbshop. Snabb leverans
Använder varje dag, väldigt drygt.
Extra plus att det är organiskt och veganskt
Kan varmt rekommendera dessa produkter
Vet inte vad man skall säga mer än fem stora stjärnor ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hemsidan är enkel att förstå och det kändes tryggt hela vägen från beställning till betalning. Fick tydlig info om leveranstid osv!
Tack för snabb leverans och eran produkt som var över förväntningar min tjej älskade alla detaljer att den är organisk och naturligt tillverkad!

Antwort von TEGO skincare
Diggar starkt!! Jag testade den Tego Skincare Caffeine Gel Booster och den känns lätt och går in snabbt i huden. Piggar upp lite och dämpar svullnad, speciellt runt ögonen på morgonen.

Antwort von TEGO skincare
My skin is quite sensitive and doesn’t tolerate heavy products well, so I’m always careful with what I use.
I tried the caffeine gel booster and I love how lightweight it is. It absorbs quickly, feels gentle, and leaves my skin refreshed with a nice natural glow. Light but effective!
I’ve used Korean skincare for many years, but I live in Scandinavia. When I heard about Tego, it felt like the perfect blend of Korean and Scandinavian skincare. I wake up with puffy skin in the mornings so I tried the caffeine gel booster and it did not disappoint. I’ve been using it for 2 weeks now and I love how my skin feels so fresh in the mornings ✨